2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. május 11. - Energiadús kedd

Napi horoszkóp 2021. május 11. – Energiadús kedd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nagyon fontos, hogy továbbra is tudatos maradj, mert már javulásnak indult az anyagi helyzeted. Pároddal máris a kikapcsolódáson gondolkodtok, de lehet, hogy ez még korai. Tervezgetni lehet, de a foglalásokkal várjatok még egy-két hetet. Szingliként magányosnak érezheted magad, de egy a barátaiddal töltött délután változtatni fog ezen.

Bika (04.21. – 05.21)

Fontos, hogy résen légy, ugyanis egészséged veszélybe kerülhet, ha nem figyelsz oda. Fogyassz sok gyümölcsöt és zöldséget, mozogj a friss levegőn. Pároddal egekbe szökik a szenvedély, szingliként pedig nagy esélyed van egy randira.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Az elmúlt időszakban feszített tempót diktálsz, nem meglepő, ha úgy érzed, teljesen kimerültél. Egy jó terv szükséges csak ahhoz, hogy ma is minden flottul menjen és este korán ágyba bújhatsz. Aludj minél többet, még hosszú a hét.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden energikusan ébredsz, jó kedved másoknak is feltűnik. Olyan kisugárzásod van, hogy párod újra szerelmes lesz beléd. Ha nincs párod, valaki felfigyel rád, aki számodra sem lesz közömbös. Az első lépésre viszont lassan szánja el magát, így kivételesen lehetnél te a kezdeményező fél.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden valaki szívességet kérhet tőled, ez pedig nagy fejtörést okoz neked. Nem tudod, mi lenne a helyes lépés, pedig szívesen megoldanád az illető problémáját. Gondold át lépésről lépésre, mit tennél, azonnal tudni fogd, melyik a jó döntés.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden neked lehet szükséged tanácsra, pedig általában te vagy az, akihez az emberek fordulnak ezért. Sok tapasztalod van, ám ma mégis megtorpansz és nem tudod, mit tegyél. Aztán jön valaki, aki segít és egyszerre minden világossá válik.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A munkádban lesz változatos a mai nap, ugyanis nagy változáson töröd a fejed. Mindegy, hogy nagy volumenű vagy apró dologról van szó, ötleted forradalmi lesz. Pároddal pedig egy romantikus estét tölthettek el anélkül, hogy bárki megzavarna. Ritka az ilyen, igaz? Használd ki!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Új fejezet veszi kezdetét a karrieredben. Akár másik állást is választhatsz vagy éppen a munkaköröd változik meg, de a lényeg, hogy nagyot lépsz előre. Szíved választottjával már a közös nyaralást tervezitek, de ne szaladjatok túlságosan előre, hiszen nem lehet tudni, hogy alakul a vírushelyzet.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nagyon szerencsés napod lesz kedden, ugyanis már régóta kiszemeltél valakit vagy valamit, amit most végre meg is kaphatsz. Igazán büszke lehetsz magadra, ugyanis nemcsak te lépsz egy nagyot előre, hanem másoknak is segítesz ezzel. Pároddal összeszólalkozol délután, de gyorsan tisztázzátok a dolgokat és egy felejthetetlen estét tölthettek együtt.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénzügyeid végre egyenesbe jönnek, így megnyugodhatsz. Jól alakítottad a sorsodat a nehéz helyzet ellenére is és ez meghozta gyümölcsét. A spórolt pénz ugyan elfogyhatott, de most újra fellendül a munka frontja. Párod kissé féltékeny lehet, ami biztosít téged arról, mennyire szeret. Lehetne még jobb ez a nap?

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kissé bizonytalan vagy mostanában, de mindez azért van, mert nem vállalod fel a véleményedet és ötleteidet. Fordulj nyugodt szívvel a főnöködhöz, oszd meg vele elképzeléseidet, így ő is rádöbben, hogy mekkora kincs vagy a cég számára.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden igazán büszke lehetsz magadra, ugyanis bravúros teljesítményt nyújtasz a munkahelyeden. Ez másoknak is feltűnik és bókokkal árasztanak el téged. Pároddal szenvedélyesen kezdődik a nap, nehezen váltok el egymástól. Este folytathatjátok, de napközben koncentrálj a munkára, mert különben túlóráznod kell.

Ezek is érdekelhetnek