2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. május 12. - Meglepetést hoz a szerda

Napi horoszkóp 2021. május 12. – Meglepetést hoz a szerda

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Jól kezdődik számodra a nap, ugyanis kedvező áron juthatsz hozzá valamihez és nagy örömmel tölt el. Az azonban, hogy több pénzed marad, nem jelenti azt, hogy el is költened. Nem baj, ha a megspórolt pénzt félreteszed, jól jön az még később.

Bika (04.21. – 05.21)

Ez a szerda nem a terveid szerint alakul, úgy érzed, nem haladsz előre. Nem meglepő, hiszen mostanában túlhajtottad magad, ezért vagy fáradt és dekoncentrált. Jót tenne, ha magadhoz vennél némi vitamint és pihennél. Ha zárt helyen dolgozol, akkor délután tölts egy kis időt a friss levegőn, ettől sokkal jobban fogod érezni magad.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A szerda jó hírekkel szolgál számodra. Egy régi álmod, vágyad, kívánságod teljesülhet, amiről már azt hitted, hogy soha nem lesz a tiéd. Ha szingli vagy, szerelmi életed is felpezsdül, párkapcsolatban élőként pedig visszatér életedbe a szenvedély és az intimitás.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szerda furcsa dolgokat tapasztalsz, ugyanis egyik ismerősöd fordulhat ki önmagából. Sosem láttad őt ilyennek, ez pedig megijeszt téged. Próbálj nyugodt körülmények között beszélni vele, mert így elmondja, mi bántja és segíteni tudsz rajta. Szingliként egy riválisod keserítheti meg a napod, de ebből a szorult helyzetből is kivágod magad.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Meglepetésszerű találkozás vár rád szerdán, amikor egy régi ismerősöd újra betoppan az életedbe. A viszontlátás öröme fog el mindkettőtöket és az egész napot képes lennél elbeszélgetni vele. Ám a nosztalgiázást tegyétek át délutánra vagy estére, mert a munka rovására menne.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénzügyeidben nagy változás áll be, ugyanis pozitív irányba terelődnek a dolgaid. Attól sem kell félned, hogy pusztán rövid távú változás ez, mivel csak rajtad múlik, így marad-e. Kedveseddel is közelebb kerülhettek egymáshoz, mert végre lehull a teher a vállatokról és újra önmagatok lesztek.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Munkahelyeden nem lesz könnyű dolgod szerdán, mivel egyik kollégád meglehetősen kötözködő kedvében lesz. Semmi nem lesz jó, amit csinálsz és ezen össze is vitatkozhattok. Állj ki magadért, ezzel befoghatod a száját. Még szerencse, hogy párod vagy barátaid veled lesznek este, mert szükség van egy kis lelki vigaszra.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Könnyen elbizonytalanodhatsz szerdán, mert nem tudod, melyik lehetőségre mondj igent. Teljesen mást súg a szíved és az eszed is. Ha teheted, aludj rá még egyet, ha nem, akkor fordulj a legjobb barátodhoz vagy a párodhoz tanácsért. Ők meg fognak erősíteni abban, amit te is gondolsz, csak félsz kimondani.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán szerelmi ügyben kérheti valaki a tanácsodat, ám neked nincs rálátásod a dologra. Enélkül pedig nem mondhatsz véleményt, így egy hosszú beszélgetésre kell készülnöd. Ezt viszont munkaidőben nem lehet megejteni, ezért estére beszéljetek meg találkozót. Nyugodt körülmények között megtalálhatjátok a probléma forrását és elháríthatjátok a bajt.

Bak (12.22. – 01.20.)

Munkahelyeden ma te leszel a legjobb dolgozó. Valószínűleg amúgy is az vagy, de szerdán tündökölsz. Felettesed is büszke lesz rád és akár pénzjutalomra is számíthatsz. Párod és közted újra fellobbannak az érzelmek, csak úgy izzik a levegő. Ha vannak gyermekeitek, akkor kérjétek meg a nagyszülőket, hogy vigyázzanak rájuk, szükségetek van egy éjszakára csak kettesben, zavartalanul.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Valaki már korábban megígért neked valamit és most teljesíti is ezt. Ezzel az illető kellemes meglepetést okoz neked, mivel azt hitted, csak a levegőbe beszél. Ezentúl másként állsz majd hozzá, hisz most már ő is számíthat rád. Szerelmed viszont felbosszanthat ma egy kicsit, de hamar rendeződnek a dolgok, így aggodalomra nem lesz okod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán egy rég elvesztett tárgy vagy dokumentum kerülhet a kezedbe, ez okozza majd a meglepetést. Ez kicsit felkavarhatja az állóvizet, de ennek már éppen ideje. Hiányzik az izgalom, a kaland az életedből, de ez az apró dolog beindít valamit. Kell egy kis idő, míg kiteljesedik a dolog, de már jó úton jársz.

Ezek is érdekelhetnek