2022 július 4 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. május 13. - Hagyd, hogy sodorjon az ár!

Napi horoszkóp 2021. május 13. – Hagyd, hogy sodorjon az ár!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön kapva kapnod kell a kínálkozó lehetőségek után. Jól kommunikálsz, toleráns és megértő vagy, ezért nem szabad halogatnod a fontos megbeszéléseket, esetleg családi beszélgetéseket. Ennél jobb alkalmad, hogy rendbe tedd az életed, nem mostanában lesz.

Bika (04.21. – 05.21)

Tehetséges ember vagy, képes vagy arra, hogy mások terveit, elképzeléseit valóra váltsd. Ma egy barátod kérheti segítséged és támogatásod, mert te vagy a legalkalmasabb arra, hogy segíts tervei megvalósításában. Akár még egy vállalkozásba is belekezdhettek, ugyanis a közös munka gyümölcsözőnek tűnik.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szereted a magányt, a nyugalmat, egyáltalán nem félsz az egyedülléttől. Amikor magadban vagy, elmélkedsz és lelkileg is képes vagy felfrissülni. Az ember azonban társas lény és te is tudod, hogy szükséged van valakire, akit szerethetsz. Ha már rátaláltál erre az emberre, akkor lepd meg ma valamivel, ha nem, akkor járj nyitott szemmel, mert ez a nap lehet a szerencsenapod.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön összefuthatsz valakivel, aki teljesen elvarázsol. Külseje és magabiztossága lebilincselő és te úgy érezheted, hogy nem hozzád való. Értékes ember vagy, így növelned kell az önbizalmad, mert így nem juthatsz előre. Hagyd, hogy megtörténjenek a dolgok, ne ellenkezz folyton!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Talpra esett ember vagy, könnyen jutsz előre, nem kell téged félteni. Karrieredet folyamatosan építed, de tudnod kell, ez még nem minden. Ha szingli vagy, akkor hamarosan rá kell ébredned, hogy sikereidet jó megosztani másokkal is. Ha pedig van párod, akkor ne hanyagold el, mert különben az egyedülállók táborát fogod erősíteni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Csütörtökön egészen egyszerűen sugárzol. Harmóniában vagy önmagaddal, kiegyensúlyozottságodat és szépségedet többen is szóvá teszik. Bárcsak több ilyen nap lenne az évben, igaz? Nos, ha teszel érte, mindenki elismerését begyűjtheted.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Fél siker, ha az ember tudja, mit akar. Te pedig éppen ilyen vagy. Azzal is tisztában vagy, hogy eléred kitűzött céljaidat még akkor is, ha mások nem hisznek benned. Már ma bebizonyíthatod nekik, hogy sosem adod fel és mindig megkapod, amit akarsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Mindig lesznek olyan emberek, akik igyekeznek keresztbe tenni neked, de tudnod kell, a hiba nem benned van. Bár te vagy a kiszemelt áldozat, végül a nyertes te leszel. Vedd fel a kesztyűt és mutasd meg, nem érdemes veled újat húzni!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Alapvetően egy derülátó, optimista és békés ember vagy. Ám néha előtör belőled a legrosszabb éned, akinek soha semmi nem jó, állandóan feszült és nem lehet a kedvére tenni. Persze vannak olyan dolgok, amik javításra szorulnak, de ehhez vissza kell találnod önmagadhoz. Számodra ez a mai nap legnagyobb kihívása.

Bak (12.22. – 01.20.)

Hiányérzeted van a munkáddal kapcsolatban még akkor is, ha ebben a szorult helyzetben is szalad a szekér. Persze épp a bizonytalanság az, ami elégedetlenséget vált ki, de neked semmi okod az aggodalomra. Beszélj a pároddal, ő mindig képes megnyugtatni téged.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Rendkívül optimista vagy, ami mindig is segített az előre jutásban. Kreativitással és erős képzelettel vagy megáldva, ezért életed hamarosan szilárd alapokra helyezheted. Most sem rossz a helyzet, de innen már csak felfelé vezet az út.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kisebb káosz uralkodhat a munkahelyeden és te talán nem is tudod helyén kezelni a dolgokat. Mostanában könnyen magadra veszel mindent, nem ártana, ha kitombolnád magad egy kicsit. Leginkább egy nagy beszélgetésre lenne szükséged valakivel, akiben teljesen megbízol.

Ezek is érdekelhetnek