2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. május 14. - Elgondolkodtató péntek

Napi horoszkóp 2021. május 14. – Elgondolkodtató péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Új lehetőségek és új bevételi források elé nézel. A hétvégén átgondolhatod a lehetőségeidet, mérlegelheted az esélyeket, így határozott döntést hozhatsz. Egy kicsit azért pihenj is, nem kell a nap minden percében ezen rágódni. Tudni fogod, melyik a jó választás.

Bika (04.21. – 05.21)

Pénteken össze kell hangolnod a teendőidet és úgy kell örülnöd mások sikerének, mintha a sajátod lenne. Így te is bevonzod a szerencsét, úgyhogy légy optimista, nincs minden veszve. A vírus miatt a te időd még várat magára, de már nem sokáig.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Új találkozást hozhat számodra a péntek. Legyen az egy új barátság vagy egy új szerelem, pozitív hatással lesz az életedre. Ha már van párod, akkor nehezen állsz ellent a kísértésnek. Minden lehetőséget és eshetőséget mérlegelj, csak ezután döntsd el, mit is akarsz valójában.

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken figyelned arra, hogy mennyit költesz, főleg, ha az elmúlt napokban is túlzásba estél. Ha nem takarékoskodsz és nem vagy körültekintő, akkor nagyobb veszteség is érhet. A kecsegtető ajánlatok sem mindig a valóságot takarják. Ne feledd, nem minden arany, ami fénylik!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A péntek új lehetőségeket tartogat számodra. Szereted irányítani a történéseket és azt, ha te hozhatod meg a fontos döntéseket. Azért csak vigyázz, mert magasról lehet nagyot esni. Nem szabad elkapkodni semmit, hisz nem tudhatod, mit hoz a holnap.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénteken meglepő fordulatok következhetnek be a magánéletedben. A mai napon közelebb kerülhetsz valakihez és pontot tehetsz a múlt egyes fejezeteire is. Ezt követően már tisztábban látsz mindent és pontosan tudni fogod, mit kell tenned.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Pénteken kettős érzések gyötörhetnek. A koronavírus miatt tele lehetsz kétségekkel, ami egyáltalán nem meglepő. Ugyanakkor egyetlen dolog túllendíthet ezen. Bíznod kell magadban még akkor is, ha a körülmények nem a legmegfelelőbbek. Csak rajtad múlik a jövőd, ezt ne feledd!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken elgondolkodhatsz a jövődön, leírhatod terveidet. A lehetőségek adottak lesznek, neked csak ki kell használni őket. El kell eldöntened, mire vágysz a legjobban. Ha hiszel magadban, akkor semmi állíthat meg.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pénteken jól érzed magad, tele vagy energiával, annak ellenére, hogy húzós hét van a hátad mögött. Ha eddig nem volt időd, ma utolérheted magad a házimunkában is, így a hétvégén nyugodtan lazíthatsz és azt tehetsz, amit csak szeretnél.

Bak (12.22. – 01.20.)

A pénteki nap új lehetőségeket jelez. Új ötleteid támadnak, de ne engedd, hogy elragadjon a hév. Nem egy nap a világ, lesz lehetőséged megvalósítani az álmaidat. A hétvégén bele is kezdhetnél, ha mással nem is, egy listaírással biztosan.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A családi félreértésekre vagy problémákra könnyedén megtalálod a megoldást. Legyen az egy vita, munkahelyi konfliktus, félreértés, végre tisztán látod a dolgokat. Hasznos tanácsokat és javaslatokat is bezsebelhetsz, ha kellően nyitott vagy.

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken új információk kerülnek a birtokodba, amiknek hamarosan hatalmas jelentősége lesz. Most azonban koncentrálj a munkádra, hétvégén pedig pihenj sokat, mert szükség lesz az energiára a jövő héten is.

Ezek is érdekelhetnek