2022 szeptember 28 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. május 2. - A nehéz döntések napja

Napi horoszkóp 2021. május 2. – A nehéz döntések napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A vasárnap elvileg a pihenés napja, ám rád ma nem ez vár. Ha csak nem teszel mindenre magasról. Sok munkád volt a héten, ezért az otthoni teendőid feltornyosultak előtted. Ha teheted, kérj segítséget és akkor még rá tudsz pihenni a hétfőre is.

Bika (04.21. – 05.21)

Vasárnap olyasmi miatt aggódsz, ami miatt egyáltalán nem kellene. Sajnos nem tehetsz ellene semmit. Az eleve elrendelt dolgoknak úgy kell lennie, hiába mész ellenük. Ma inkább próbálj meg lazítani, hátha utána tisztábban látod majd a helyzetet.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Soha ne törődj olyan emberek véleményével, akik nem is ismernek és akik nem szeretnek téged. Senki nem ítélhet el, hiszen nem tudják, milyen utat jártál be. Eredményeid önmagukért beszélnek, szeretteid pedig mindig melletted állnak. Töltsd az egész napot velük, megérdemlik a figyelmet.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap furcsa dolgok történnek körülötted, úgy érzed, minden a feje tetejére állt. Ám nem minden az, aminek látszik, sőt, nagy hasznát veheted majd az újdonságoknak. Mindenben van valami jó, nem igaz? Ne késlekedj, itt a cselekvés ideje!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Soha nem voltál oda a változásokért, sőt, talán egy kicsit félsz is tőlük. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen az új teljesen ismeretlen. Azonban ki kell lépned a komfortzónádból annak érdekében, hogy előre juthass az életben. Ne félj cselekedni, mert az újból most csakis jól jöhetsz ki.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Mindenképpen te leszel az, aki a munkahelyén learatja majd a babérokat. De nem ma! A vasárnap legyen a családodé, a barátaidé, minden mást tegyél félre. Sok munka vár rád holnaptól és emiatt elhanyagolod majd őket. Vedd elejét a vitáknak és beszéljétek meg a közeljövő terveit.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A vasárnap minden egyes pillanatát ki kell használnod, ugyanis itt az idő kiereszteni a fáradt gőzt. Rengeteget dolgoztál a héten és az elmúlt időszakban, ezért feltöltődésre van szükséged a családod vagy barátaid körében. Használd ki az alkalmat, mert könnyen lehet, hogy mostanában nem lesz több ilyen.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Az élet nagy lehetőséget kínál fel neked, végre vége a bizonytalanságnak. Persze ebben is kockázat, hiszen mi az, amiben nincs? Ez a kockázat azonban vállalható és vállalnod is kell, mert nagyot lépsz előre általa. Ne engedd, hogy a félelmed megingasson, mert ez egyszeri alkalom, többet nem lesz ilyen.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnap nem lesz könnyű dolgod, le kell zárnod a múltad egy fejezetét. Régóta őrlődsz és kínzod magad, ennek egyszer és mindenkorra véget kell vetned. A múlt árnyékában élsz, ez pedig hátráltat téged mindenben. Erősnek és határozottnak kell lenned, most nem hátrálhatsz meg!

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnap teljesen felvillanyozódsz, ugyanis valaki nagy meglepetéssel szolgál neked. Az illető épp akkor toppan be, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Ő segít majd átvészelni ezt a nehéz időszakot és megmutatja neked a helyes utat. A következő lépés pedig már csak felhőtlen boldogság lesz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A hét utolsó napján összeszólalkozhatsz valakivel, mert ellentétes álláspontot képviseltek. Nem kell mindig mindenben egyet érteni, de két felnőtt ember meg tudja beszélni a dolgokat. Higgadtan kompromisszumra juthattok, a nap hátralévő része pedig teljes harmóniában telik majd.

Halak (02.20. – 03.20.)

A munkád miatt mindig nagy áldozatokat kell hoznod, de a családod ezt könnyen megelégelheti. Te sem gondoltad, hogy céljaidért ennyi mindent kockára kell tenned, de úgy érzed, már nincs visszaút. Beszélj a pároddal, mert csak ő segíthet neked a döntésben. Biztosan találtok olyan megoldást, ami mindkettőtöknek megfelel.

Ezek is érdekelhetnek