2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. május 21. - Vállald be!

Napi horoszkóp 2021. május 21. – Vállald be!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pénteken pénzügyeid kerülnek előtérbe, végre stabilizálódik a helyzet. Újra magabiztos és nyugodt lehetsz, mert a dolgok a helyükre kerülnek. Most még arra marad pénzed, amire eddig nem. Persze nem kell azonnal elherdálni, inkább gyűjtsd össze arra az esetre, ha nehezebb idők jönnének.

Bika (04.21. – 05.21)

Egy ismeretlen lehet ma a segítségedre, ráadásul egy olyan dologban, ami számodra nagyon fontos. Szíved választottja tanácsod kér tőled, de fontos, hogy mindent objektíven átgondolsz. Nem baj, ha kivételesen nem tudsz neki segíteni, a lényeg, hogy biztosítsd őt a támogatásodról.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Egy közeli barátod szerelmi ügyben kérheti a tanácsod. Ne merd elmondani neki, mit gondolsz az illetőtől, mert sokat ad a szavadra. Minden kérdéskört alaposan vizsgáljatok meg és készítsetek egy pro-kontra listát. Ha párban élsz, szerelmed barátaihoz kerülhetsz közelebb.

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken egy kis bosszúság érhet, de a végén kiderül, hogy jól fogsz járni. Most semmi mást nem kell tenned, csak hagyd magad sodródni az árral, semmin nem kell gondolkodnod. Vállald be, amit kínál a sors, nem fogod megbánni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A péntekedet jó hírek aranyozzák be, ami teljesen feldobja a hangulatod és a hétvégédet is. Párod és környezeted is észreveszi, hogy ragyogsz. Nagyon jó hétvége vár rád, a következő napok rendkívül emlékezetesek lesznek a számodra.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A péntek lehet a szerencsenapod, így nem lenne rossz, ha munka után betérnél egy lottózóba és megjátszanád a számaidat. A hétvége is meglepetéseket tartogat számodra, csak hagyd magad sodródni az árral. Most nem kell gondolkodnod a programokon, párod vagy barátaid mindenről gondoskodnak.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Életed újra felpezsdülhet, életed egy új, klassz hobbival gazdagodhat, amibe egyik barátod vagy kollégád vezet be. Érdeklődésed határtalan és olyan kalandba keveredhetsz, aminek emlékét egy életen át meséled majd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Munkahelyeden olyan feladatot sóznak a nyakadba, amivel még nem találkoztál. Kissé aggaszt a dolog, de gyorsan kiderül, hogy nincs ok az aggodalomra, minden menni fog egyedül is. Pároddal megtervezhetitek a hétvégét, ha pedig egyedülálló vagy, egy kiruccanás alatt találhatsz rá az igazira.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hajlamos vagy túl sokat vállalni, de éppen itt a pihenés ideje. Arról már nem is beszélve, ha nem eszel rendszeresen. Változtatnod kell, nincs mire várni, mert egészséged sínyli meg a sok munkát és nulla pihenést.

Bak (12.22. – 01.20.)

Olykor kockáztatni kell, mert anélkül nem nyerhetsz. Pénteken hallgass a megérzéseidre, mert azok lesznek, amik megsúgják a választ. Pároddal felforrósodik köztetek a levegő, ha pedig egyedülálló vagy, valaki vonzani kezd, mint a mágnes. Ráadásul ez nem egyoldalú dolog, az illető számára sem vagy közömbös.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Pénzügyeidben sürgősen rendet kell raknod. Zűrös volt az elmúlt néhány hét, éppen itt az ideje, hogy felmérd a károkat. Új és jó spórolási ötleted támad, amit később kamatoztathatsz is. Pároddal minden a legnagyobb rendben, egyedülállóként pedig rád találhat a szerelem.

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken valami csodálatosat alkothatsz. Akár iskolába jársz, akár dolgozni, abban biztos lehetsz, hogy nagy elismerésben lesz részed. A következő néhány napban szerelmi életedben is fordulat következik be. Rád fér a boldogság, ez vár rád most.

Ezek is érdekelhetnek