2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. május 24. - Feszült pünkösd hétfő

Napi horoszkóp 2021. május 24. – Feszült pünkösd hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A hét első napja egyáltalán nem lesz könnyű. Mindenki ragaszkodik a saját érveihez, így patthelyzet alakulhat ki. Ha megteheted, akkor pünkösd hétfő alkalmával hagyj magad mögött mindent és tedd azt, amit szeretnél. Ez a nap rólad szól.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn ne foglalkozz mások gondjaival, ugyanis azok nem tartoznak rád. Az lenne a legjobb, ha meg sem szólalnál, csak a saját magaddal foglalkoznál. Ez a pünkösd hétfő különleges lehet, ha te is így akarod és hagyod magad rábeszélni néhány újdonságra.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hétfőn zárva tartanak a boltok és ma szabadnapos vagy, maximum az interneten vásárolhatsz. Mivel kissé feszültebb lehetsz a szokottnál, biztosan többet költenél, mint amennyit eredetileg szeretnél. Inkább rendelj vacsorát és lazíts a tévé előtt, holnap már munkanap van.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn a megszokottnál türelmetlenebb leszel, sőt, arra sem figyelsz, hogy mit és kinek mondasz. Gondold át jól, hogy megéri-e vitatkozni bárkivel is. Ugye, nincs értelme? Ez a pünkösd hétfő lehet a szeretteidé, fontos, hogy együtt legyetek, hiszen nem gyakran fordul ez elő.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Egy újabb nehéz hétfő elé nézel, de csak a rugalmasságodon múlik, hogy alakul a nap. Könnyedén félreértések áldozata lehetsz, ha pedig bele is folysz ezekbe a beszélgetésekbe, akkor csak tetézed a bajt. Engedj a többieknek, most nem tehetsz mást.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn nem lesz könnyű napod, de ez már nem is lep meg téged. Sosem könnyű a hét első munkanapja, ám most pünkösd van, így talán te is szabadnapos vagy. Töltsd a szeretteiddel az időt, mert nem gyakran adódik olyan, hogy az egész napot együtt tölthetitek.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nehéz nap lesz a mai, főleg, ha mindenáron kötöd az ebet a karóhoz. Ne ragaszkodj az álláspontodhoz, mert ezzel ma semmire nem mész. Hagyd, hogy a többiek azt csináljanak, amit akarnak, te pedig fordítsd magadra a pünkösd hétfő kínálta szabadidőt. Nem fogod megbánni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A hét első napja kemény lesz számodra, ezért összpontosíts a saját feladataidra. Bár a legjobb az lenne, ha pihennél, kirándulnál, találkoznál a barátaiddal. Szükséged van a pihenésre, de a szabadidőt aktívan is el lehet tölteni. Csak rajtad múlik, mit választasz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A problémák a rugalmatlanságban gyökereznek. Ezen a hétfőn senki nem fog hallgatni rád, felesleges lenne akár egy szót is szólnod. Hagyd rájuk a dolgot, te pedig foglalkozz azzal, amit téged tesz boldoggá. Eljött az énidő megtartásának napja, más most egyáltalán nem fontos.

Bak (12.22. – 01.20.)

A hét első napja nem lesz egy leányálom. A többiek folyamatosan harcolnak egymással, amibe neked nem kellene beleavatkoznod. Éppen ezért a szabadnapodon vonulj félre, kirándulj vagy tégy bármit, amihez kedved van. Néha magadra is kell fordítani időt, miért ne lehetne ez ma?

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ha ma a magad dolgával törődsz, akkor sikerül kimaradnod a feszült helyzetekből. Koncentrálj csak magadra, arra, amit valóban boldoggá tesz. Ez a szabadnap csak a tiéd lehet, ha te is úgy akarod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfőn a hallgatás lehet az egyetlen fegyvered. Ha hajlamos vagy sokat beszélni, akkor nagyon figyelj, kinek mit mondasz és hogyan. Jobb lenne, ha a pünkösd hétfőt arra fordítanád, hogy magaddal törődsz. Itt az énidő, használd ki, mert nagyon sokára lesz újra ilyen.

Ezek is érdekelhetnek