2022 július 6 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. május 28. - Eljött az idő...

Napi horoszkóp 2021. május 28. – Eljött az idő…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pénteken ráébredsz, hogy rengeteg ötleted, terved van, amit eddig nem sikerült megvalósítanod. Most újra előveheted ezeket, a megvalósítás is sokkal könnyebben fog menni. Ha kitartó és határozott maradsz, akkor semmi nem állíthat meg.

Bika (04.21. – 05.21)

Pénteken egyszerűen és érthetően kell fogalmaznod, hogy mindenki megértsen téged. Az egyértelmű beszéd sok támogatót jelenthet számodra. A hangnemre azonban nagy hangsúlyt kell fektetned, mert korántsem mindegy, kihez, hogyan szólsz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénteken nem muszáj és nem is kell mindent kimondanod. Vannak olyan dolgok, amelyeket jobb, ha magadban tartasz, hogy a megfelelő időben tudd felszínre hozni őket. Bizonyos gondolataidnak pedig érlelődésre van szüksége.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hajlamos vagy elfelejteni ezt-azt, de ma eszedbe jut, hogy kinek és mit ígértél. Leginkább te magad vagy az, aki elhatároz valamit és nem adja fel. Lehet, hogy egy kicsit elhúzódnak a dolgok, de mindig eléred a célod. Ez most sem lesz másként, ugye?

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Valaki nagyon fontos neked, egész nap csak rajta jár az eszed. Ne halogasd a dolgot, hívd fel és találkozzatok. Jól is alakulhat az este, ha végre kiszabadulsz a saját börtönödből. Szedd össze minden bátorságod, meglátod, viszonzásra találsz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Péntek van, ha pedig ez az utolsó munkanapod a héten, akkor ez a tény hatalmas örömmel tölt el. A munka is egész jól halad, így teljesen szabad lesz a estéd. Ha védett vagy a vírus ellen, akkor nyugodtan összefuthatsz a barátaiddal vagy elviheted valahova a párod, a lényeg, hogy mozdulj ki egy kicsit.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nem indul könnyen a nap, de szerencsére ez hamar megváltozik. Kollégáid a segítségedre lesznek, így egyetlen feladat sem marad el. Hálás lehetsz nekik érte, péntek lévén pedig meghívhatod őket vacsorázni vagy egy italra. A mai nap után megérdemlitek a lazítást.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Egyáltalán nem vagy oda a változásokért, ám ezek elkerülhetetlenek. Időről időre meg kell újulni és te sem bújhatsz ki ez alól. A hétvége lehetőséget biztosít arra, hogy megtudd, mit akarsz még az élettől, eszerint pedig érdemes lesz változtatni a régi, jól megszokott dolgokon.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A mai nap nem feltétlenül alakulnak úgy az események, ahogy azt te szeretnéd. Érdemes egy kicsit rugalmasnak lenned és munka után olyan családi programot szervezned, amely lehetőséget ad a békülésre vagy csak egy kis kikapcsolódásra. Ha valakivel összevesztél, ma elsimíthatod az ellentéteket.

Bak (12.22. – 01.20.)

Valamit keresel, amit eddig még nem sikerült megtalálnod. Talán mindez azért van, mert rossz helyen keresgéltél. Sőt, van, amit nem is kell keresni, akkor találod meg. Legyen szó munkáról vagy szerelemről, ma minden megváltozik.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Te magad nem ismered azt a szót, hogy lehetetlen. Számodra ilyen nem létezik, különösen ma. A kérdés csupán annyi, hogy mennyire vagy céltudatos és kitartó. Nem okozhatsz csalódást magadnak, képes vagy rá, így nincs kérdés, vágj bele, bármi is jár az eszedben.

Halak (02.20. – 03.20.)

Korántsem biztos, hogy ma mindenki egyetért veled, de talán nem is kell így lennie. Sok esetben a véleménykülönbségek, a viták segíthetnek megtalálni számodra a legjobb megoldást. Az őszinte szavak mindig hasznosnak bizonyulnak.

Ezek is érdekelhetnek