2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. május 29. - Merengő szombat

Napi horoszkóp 2021. május 29. – Merengő szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombaton kissé aggasztanak a pénzügyeid, úgy érzed nem keresel eleget, pedig rengeteget dolgozol. Ne rágódj most ezen, kicsit túlreagálod a dolgokat, semmi sincs veszve. A hétvégén el is gondolkodhatsz a folytatáson, talán munkát vagy lakóhelyet is válthatsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Nehéz év áll a hátad mögött, így nem meglepő, ha a nyaralás gondolata foglalkoztat. Még nem lehet biztosan tudni, mit hoz a nyár és hogy alakul a vírushelyzet, de ettől függetlenül nyugodtan tervezhetsz, mert már a gondolat is boldoggá tesz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton nosztalgikus hangulatba kerülhetsz. Sok minden történt veled az elmúlt időszakban, nem árt átgondolni az eseményeket. Engedd szabadjára az érzelmeidet, csak így zárhatod le életed ezen szakaszát. A járvány talán lassan véget ér, ez pedig egy új kezdetet jelent majd számodra.

Rák (06.22. – 07.22.)

Végre szombat van, ennek pedig nagyon örülsz, ha nem kell dolgozni menned. Ha mégis, kifejezetten jó napod lesz, sőt, az estét azzal töltheted, akivel szeretnéd. Ha szabadnapos vagy, rápihenhetsz a vasárnapra, amit érdemes lenne aktívan töltened.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton vásárlási lázban éghetsz, de ha nem vagy beoltva, kerüld el a tömeget. A helyzet még mindig nem biztos, így nem szabad felelőtlen költekezésbe kezdened. Örülj neki, hogy viszonylag jól megúsztad ezt a vírusos időszakot, ne szaladj a dolgok elébe.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton jól érezhetnéd magad, de ha dolgoznod kell, érhet némi kellemetlen meglepetés. Ne vedd magadra mások szavait, mindenki feszült ma egy kicsit. Gondolj arra, hogy holnap a szeretteiddel lehetsz, ez elég erőt fog adni, hogy kibírd ezt a munkanapot.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Végre szombat van, egy nap, amikor nem kell rohannod sehova. Lehet, hogy sok dolgod lenne otthon, de bárminek esel neki, ráérsz lassan is végezni vele. Ma mindent befejezhetsz még akkor is, ha nem kapkodsz. Vasárnap pedig a te napod lesz, most valóban azt tehetsz, amit akarsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ha nem dolgozol, akkor a szombat a nyugalom napja lesz számodra. Talán nem is vágysz másra, mint egy kis sétára, kirándulásra vagy olvasásra. Nos, ez a te döntésed, ma senki nem sértődik meg azon, ha elmondod, hogy néhány órára egyedül szeretnél maradni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton könnyen megeshet, hogy nem szeretnél otthon lenni, ami érthető is, hiszen mindjárt itt a nyár, ilyenkor mindenki menni szeretne. Ha nem dolgozol, akkor nyugodtan szedd össze a gyerekeket, a párod vagy a barátaidat és keljetek útra. Kiránduljatok, túrázzatok, a természetjárás a legüdítőbb és legegészségesebb kikapcsolódás.

Bak (12.22. – 01.20.)

A mai napot töltsd kettesben a pároddal vagy a gyerekkel, ha vannak. Persze, ha nem kell dolgozni menned. Ha így van, akkor sem kell elkeseredned, mert az estét együtt tölthetitek. Jól esik érezni, hogy szeretnek és szükségük van rád. Ezért érdemes élni, nem igaz?

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton óvatosnak kell lenned, mert rengeteg pénzt szórhatsz ki az ablakon. Az elmúlt időszakban megtakaríthattál egy nagyobb összeget is, esetleg valahonnan plusz pénz állt a házhoz. Inkább dobd fel mással a kedved, barátaid vagy szeretteid társasága sokkal üdítőbb lesz számodra, ráadásul nem kerül semmibe.

Halak (02.20. – 03.20.)

A koronavírus-járvány talán már a végéhez közelít, egyre lazulnak a szabályok. Ez jó dolog, de bármit is csinálsz ma, vigyázz az egészségedre, mert sosem lehet tudni. Egy önfeledt napot tölthetsz el a barátaiddal vagy a szeretteiddel, hagyd magad sodródni az árral, nem bánod meg.

Ezek is érdekelhetnek