2022 május 16 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. május 3. - Állj a sarkadra!

Napi horoszkóp 2021. május 3. – Állj a sarkadra!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Mindig összpontosítasz a munkádra, igyekszel minél alaposabb lenni. Hosszú távon kifizetődő lesz ez a hozzáállás, de bizonyos hátrány is jár mellé. A családod és a barátaid keveset látnak, ez pedig odáig fajulhat, hogy elveszíted őket. Valóban ér ennyit a munka? Ezen el kell gondolkodnod.

Bika (04.21. – 05.21)

Időnként nem árt változtatni a jól megszokott dolgokon. Ne ragaszkodj annyira a kényelemhez, lépj ki a komfortzónádból, mert enélkül nem juthatsz előre. Merj belevágni az újba, hidd el, nem fogod megbánni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Furcsa érzések kerítenek hatalmába, úgy érzed, ki kellene lépned a párkapcsoltodból vagy éppen fel kellene mondanod a munkahelyeden. Ám az nagyon fontos, hogy ne hozz elhamarkodott döntést. Vizsgálj meg mindent aprólékosan, mert ezen a döntésen nemcsak a te jövőd múlik. Ezt tartsd szem előtt!

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn tele energiával ébredsz, ez pedig kihozza belőled a maximumot. Ám a munkamániád a kapcsolatod rovására mehet. Minden jól alakul, nem szabad elrontanod. Az élet nemcsak munkából, van annál sokkal fontosabb is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hajlamos túl magas elvárásokat támasztani másokkal szemben. Olyan dolgokat kérsz, ami teljesíthetetlen vagy túlságosan meredek. Ez pedig kellemetlen helyzetet szül, ugyanis nagy veszekedés kerekedhet az egyet nem értésből. Ezen kell felülkerekedned és elfogadnod a dolgokat.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn nincs könnyű dolgod, nehezen tudsz koncentrálni, mert valami nyomja a lelked. Lehet, hogy segítséget kellene kérned, mert egyedül nem biztos, hogy megoldást találsz a problémára. Pontosan tudod, kihez kell fordulnod, de ne késlekedj, cselekedj!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nagyon segítőkész ember vagy és képtelen vagy nemet mondani. De ma ennek is eljön az ideje. Ez a segítségnyújtás ugyanis a te károdra történne. Egy barátos adhat útmutatást a kényelmetlen helyzetben, amibe belecsöppentél. Tudod, kit kell felhívnod, ugye?

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Már hétfő reggel összetűzésbe kerülhetsz egy kollégáddal, ugyanis képtelenek egyet érteni. Sajnos ez korábban sem volt másként, de most mégis egyezségre kell jutnotok. Enélkül ugyanis a munka megáll és nem lesz kész határidőre. Vegyél erőt magadon, meg tudod csinálni, csak szorítsd össze a fogad!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hétfőn tele leszel jó ötletekkel, tervekkel, amikkel mindenkit ámulatba ejtesz. Kapva kapnod kell a lehetőségen, amire oly régóta vágysz, mert még egyszer nem lesz ilyen. Magabiztosságod és kreativitásod meghozza a várva várt sikert.

Bak (12.22. – 01.20.)

A legnagyobb baj veled az, hogy nincs önbecsülésed és egyáltalán nem vagy magabiztos. Legalábbis ma. Jó terveid vannak, kiváló munkaerő vagy, merd megmutatni a többieknek, mire vagy képes. Ha felvállalod magad és a véleményed, akkor mások is megemelik a kalapjukat előtted.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Úgy érzed, belefáradtál a munkádba, nem akarsz folyton monoton életvitelt folytatni. Lépj ki a komfortzónából, a jól megszokott életedből, máshogy nem változtathatsz ezen. Ellenkező esetben hibát hibára halmozol és egy lépést sem teszel előre.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfőn egy barátod kérheti a segítséged, de a kezed megvan kötve. Soha nem mondasz nemet, így igyekszel megtalálni a legjobb megoldást. Este dugjátok össze a fejeteket, akkor sem lesztek elkésve, de fontos, határidős munkára kell koncentrálnod.

Ezek is érdekelhetnek