2022 május 16 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. május 4. - Ez a szerencsenapod

Napi horoszkóp 2021. május 4. – Ez a szerencsenapod

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kedden pénzügyeid vesznek kedvező fordulatot. Most végre megbizonyosodsz arról, hogy eddigi döntéseid mind jók voltak. Hazaérve szerelmeddel is megoszthatod a jó hírt és egy romantikus estét tölthettek együtt. Szingliként pedig legjobb barátod osztozik örömödben.

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden egy ismerősöd szorulhat a segítségedre. Bár rendkívül szoros az időbeosztásod, mégsem mondasz neki nemet, ő pedig nagyon hálás lesz neked ezért. Párodra féltékenységi roham törhet, amit nem tudsz hova tenni, de jobb minél előbb tisztázni a helyzetet. Egyedülállóként viszont összehoz valakivel a sors, akivel kölcsönösen szimpatikusak lesztek egymásnak.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Jól kezdődik a nap, ugyanis már délelőtt kedvező fordulatot vesz a karriered. Ha állást keresel, akkor olyan munkára akadhatsz, amiről mindig is álmodtál, ha pedig fix pozícióban dolgozol, testhezálló feladatot kapsz. Párkapcsolatod egyre stabilabb, egyedülállóként pedig volt pároddal futhatsz össze, de most valami teljesen más lesz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden valakiben csalódnod kell, ugyanis nem tartja be, amit ígért. Ne tartsd magadban a sérelmeid, mert később sokkal nehezebb lesz előhozakodni velük. Beszéljétek meg még ma, ezen nincs mit halogatni. Szerelmed különleges meglepetéssel várhat rád, szingliként pedig online ismerkedhetsz meg valakivel.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden valaki kellemetlen híreket oszt meg veled, amikből neked előnyt kell kovácsolnod. Ebben pedig kiváló vagy. Soha nem hátrálsz meg, még akkor sem, ha reménytelen a helyzet. Ma bebizonyíthatod, hogy mire vagy képes.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Karrieredben jól mennek a dolgaid, de arra vigyázz, hogy a dicsőség ne szálljon a fejedbe. Ha nem tartod magad ehhez, akkor kollégáid ellened fordulnak. Légy szerény, mint eddig és tedd azt, amit eddig. Az irányítás a kezedben van.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden kellemetlen helyzetek adódhatnak, ha túlságosan feledékeny leszel. Persze nehéz mindent észben tartani, de nagyon kell igyekezned, mert sok múlik ezen. Maradj higgadt, akkor minden rendben lesz és kedveseddel vagy a legjobb barátoddal ünnepelhetsz is este.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ez a nap kétségkívül a tiéd lesz. Problémamegoldó képességed csúcson lesz, ma semmi nincs, amit ne tudnál pillanatok alatt elrendezni. Pároddal vagy legjobb barátoddal azonban összeszólalkozhatsz, de hamarosan rendezni is tudjátok a félreértéseket.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nehéz időszak van a hátad mögött, de anyagi helyzeted rendeződni látszik. Megtanultál nemet mondani olyan dolgokra, amikre nincs szükséged, így több pénzt spórolhatsz, mint eddig bármikor. Párod segítséged kéri egy fontos döntésben, szingliként pedig fordulatot vesz szerelmi életed.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kedden összefuthatsz egy régi ismerősöddel, akivel nagyon jóban voltatok, de a kapcsolat valamiért megszakadt. Ma megújíthatjátok ismeretségeteket, ez egy élethosszig tartó barátság kezdete lesz. Akár még a hétvégét is együtt tölthetitek, persze, ha párod is benne van.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ha ügyeket intézel, szembe kell nézned néhány nehézséggel, de viszonylag jól kezeled a stresszt, így talpraesettségednek köszönhetően minden megoldódik a nap végére. Pároddal előre tervezhettek egy kicsit, ami teljesen feldobja a hangulatod és beindítja a fantáziád.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden egy számodra fontos ügyben kapsz jó híreket. Régóta foglalkoztat egy kérdés, amire most választ kapsz, ez pedig egész hétre garantálja a jó kedved. Pároddal félre érthetitek egymást, ebből pedig veszekedés kerekedhet. Mindent meg tudtok beszélni, csak higgadjatok le, mert máshogy nem fog menni.

Ezek is érdekelhetnek