2022 május 20 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. május 6. - Ki mint vet, úgy arat

Napi horoszkóp 2021. május 6. – Ki mint vet, úgy arat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Munkádban jó úton haladsz, ma pedig szerelmi életed kerül a középpontba. Pozitív változásokra számíthatsz akkor is, ha van párod, akkor is, ha nincs. Első látásra szerelembe eshetsz, ami talán egy kicsit ijesztő számodra, de ne félj kezdeményezni. Nem fogod megbánni, ha lépsz és nemcsak vársz a csodára.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön egy régi álmod válhat valóra, ami önfeledt jó kedvet okoz. Pozitív hangulatod másokra is átragad, így egész nap minden gördülékenyen halad majd. Szingliként egy ismerős arc tűnik fel, ám most történik is valami köztetek. Légy nyitott, hagyd, hogy sodorjon az ár!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A csütörtök a te napod lesz, ugyanis valaki örömhírrel szolgál neked. Adódhat egy kis nézeteltérés is, de az hamar megoldódik. Ma minden akadály pillanatok alatt elhárul előled, ez pedig nagy lendületet ad neked a hét hátralévő részéhez.

Rák (06.22. – 07.22.)

Könnyen előfordulhat, hogy ma nagyon szétszórt leszel, ezért nagyon vigyázz magadra. Hibázhatsz, de akár meg is sérülhetsz, ha nem vagy elég körültekintő. Párodban feltámadhat a féltékenység egy közös ismerősötök miatt, de te könnyen elsimíthatod a félreértéseket. Szingliként egy ismerősödre nézhetsz másként, mint eddig. A jó hír pedig, hogy számára sem vagy közömbös.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nehezen kezdődik a mai nap számodra, ugyanis semmi kedved a munkához, így csak nehezen veszel lendületet. Mindenkinek vannak ilyen napjai, nem kell emiatt aggódnod. Magánéletedben új fejezet kezdődik, végre feljebb vagy tovább léphetsz. Ennek így kell lennie, hagyd, hogy sodorjon az ár.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Annak ellenére, hogy már csütörtök van, nagyon energikus vagy és még a munka sem fáraszt ki. Ezért menj el sétálni, futni vagy sportolj, amit szeretsz és még egy romantikus este is kilátásba kerül. Ez igaz akkor is, ha kapcsolatban vagy és akkor is, ha nem.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kétségtelenül a csütörtök lesz a legkreatívabb napod a héten. Tele leszel ötletekkel, csak úgy sziporkázol, amivel megkönnyíted a többiek munkáját is. Szíved választottjával is nagy lépése szánjátok el magatokat, mert végre készen álltok mindenre. Legyen szó pénzügyi vagy érzelmi előre lépésről, nem nyúltok mellé.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Munkahelyeden csütörtökön minden flottul megy, még a legnagyobb akadályt is pikk-pakk elhárítod. Bármilyen helyzetet hozhat a mai nap, te csak jól jöhetsz ki belőle. Szerelmi életedbe újra visszatér a vonzalom, felpezsdül minden. Újra úgy érzed magad, mint az első szerelem alkalmával. Csodálatos, nem igaz?

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pénzügyeid jól alakulnak, a kezdeti nehézségek megoldódni látszanak. Ám arra oda kell figyelned, hogy ne szaladjon el veled a ló. Magas lóról lehet csak igazán nagyot esni. Légy olyan, mint eddig, de ne veszítsd el a magabiztosságodat.

Bak (12.22. – 01.20.)

Számos problémával kellett megküzdened az elmúlt időszakban, de most végre megoldódni látszanak a munkaügyi és a magánéleti dolgaid is. Minden igyekezeted és a megfeszített munka beérni látszik és már csak egy kis türelem szükséges ahhoz, hogy learathasd a babérokat.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Befektetett energiád végre megtérülni látszik és ez rendkívül boldoggá tesz. Sokáig és fáradhatatlanul küzdöttél, aminek meg lesz az eredménye, méghozzá nem is olyan sokára. Már a célegyenesben vagy és ez izgalommal tölt el. Ha nincs párod, ma szerelmi ügyben is jól alakulnak a dolgaid.

Halak (02.20. – 03.20.)

Őstehetség vagy, már ami a nagy akciókat illeti. Életed jól alakul és úgy érzed, meg kell jutalmaznod magad. Ma valóban belefér egy bevásárló körút, de légy nagyon óvatos és persze ne szórd el az összes pénzed. Szerelmedet viszont meglephetnéd valamivel, aminek örül. Hidd el, hálás lesz érte, hiszen tudni fogja, hogy szereted és gondoskodsz róla.

Ezek is érdekelhetnek