2022 május 17 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. május 7. - Ez nem egy megszokott péntek

Napi horoszkóp 2021. május 7. – Ez nem egy megszokott péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Épp itt az ideje észre venned, hogy nincs értelme titkolóznod a párod előtt. Úgyis csak faggatózna, ez pedig veszekedéshez vezetne. Inkább mondd azt, hogy ma nem szeretnél beszélni semmiről, meg fogja érteni. Holnap nyugodtabban saját magad kezdeményezel majd beszélgetést.

Bika (04.21. – 05.21)

Ígéretes napnak látszik a péntek. Ma egyáltalán nem lehet okod panaszra, ugyanis minden a terveid szerint alakul majd. Ez energiával tölt fel téged, így minden feladatoddal időben végzel és korán haza is mehetsz. Ezzel pedig megkezdődhet a hétvége, amire egész héten annyira vártál.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nem vagy egy ijedős fajta, ezért nem rémisztenek meg az újdonságok és változások. A lelked mélyén már vágysz is arra, hogy valami történjen veled. Ma ugyan nem derül fény mindenre, de lassan kirajzolódik minden. Már csak egy kis türelemre van szükséged.

Rák (06.22. – 07.22.)

A hét utolsó munkanapján végre jó hírt kaphatsz pénzügyeiddel kapcsolatban. Lehet, hogy valamihez olcsóbban jutsz hozzá, mint az előzőleg gondoltad volna. A megspórolt összeget ne tapsold el azonnal valami haszontalan dologra, jól fog jönni még a közeljövőben.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Pénteken nem vagy olyan fáradt, mint ilyenkor szoktál. Éppen ezért hajlamos lehetsz sokat beszélni. Nincs is ezzel baj addig, amíg valakit fel nem tartasz ezzel. Engedj másokat is szóhoz jutni és ne tereld el a figyelmüket a munkáról. Ezenkívül, egyáltalán nem mindegy, hogy kivel és mit osztasz meg. Jól gondold meg, kiben bízhatsz és kiben nem!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénteken nagyon fontos lenne, hogy óvatosan bánj a pénzeddel. Hajlamos vagy túlságosan is elkapkodni a dolgokat, ez pedig ahhoz vezet, hogy kidobsz egy csomó pénzt az ablakon. Valóban szükséged van-e ennyi kacatra? Nem tudnál spórolni vagy valami hasznosra költeni? Ezt gondold át!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ez nem egy normál munkanap lesz számodra. Érdemes kihasználnod a pénteket, ugyanis ez lesz számodra a hét legnyugisabb napja. Persze, csak ha te is így állsz hozzá. Ha felhúzod magad és kiabálsz, kiadod ugyan a feszültséget magadból, de a többiek megharagudhatnak rád.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ez a péntek nem a megszokott rendben zajlik majd. Mindent és mindenkit kezelj távolságtartással, szemléld kívülről az eseményeket, de semmiképp ne avatkozz bele semmibe. Ma légy a lehető leghűvösebb, ez a legjobb, amit tehetsz, így ugyanis nem kerülhetsz bajba.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pénteken nem lesz könnyű a munkádra koncentrálnod. Egyrészt érzed, hogy valami van a levegőben, másrészt pedig valaki vagy valami folyamatosan eltereli a figyelmed, ez pedig kapkodáshoz vezethet. Próbálj nyugodt maradni, akkor nem hibázol.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken minden megbeszélésre és egyeztetésre nyugodtan sort keríthetsz, ugyanis garantáltan szerencsével fogsz járni. Nem nyúlhatsz mellé, a csillagok is téged támogatnak. Már itt állsz a hétvége kapujában, de a tervezgetést hagyd estére, különben hosszúra nyúlhat ez a munkanap.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Pénteken sem maradsz ki semmiből, még akkor sem, ha otthonról dolgozol. Ha teheted, vegyél ki szabadságot, nagy szükséged lenne az otthoni nyugalomra. Változások következnek az életedben, így minden eshetőségre fel kell készülnöd. A hétvége kiváló lehetőséget biztosít majd erre.

Halak (02.20. – 03.20.)

A péntek a te napod lesz, ugyanis kétségtelenül te lehetsz a mai nap nyertese, ha most kihasználod a lehetőségeidet. Azonban, minden információt kétszer is át kell gondolnod, mielőtt döntést hozol. Légy nagyon óvatos és körültekintő, akkor nem követhetsz el hibát.

Ezek is érdekelhetnek