2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. május 8. - Szabad szombat

Napi horoszkóp 2021. május 8. – Szabad szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ha van rá lehetőség, akkor a mai napot töltsd kettesben a pároddal vagy a gyerekkel, ha vannak. Jó érzés, hogy nem vagy egyedül és újra fellobbanhat a tűz, a szenvedély. Dobjatok össze egy finom ebédet vagy kiránduljatok a szabadban, mindenkinek jót tesz majd a friss levegő.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton előfordulhat, hogy nem szeretnél otthon lenni, ami érthető is, hiszen itt a tavasz. Különösen igaz ez akkor, ha az idő is szép. Ha nem dolgozol, akkor nyugodtan szedd össze a gyerekeket és a párod. Keljetek útra, kiránduljatok, a természetjárás a legüdítőbb és legegészségesebb kikapcsolódás.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A szombat a nyugalom napja lesz számodra, persze, ha te is ezt szeretnéd. Nem is vágysz másra, mint egy kis sétára, kirándulásra vagy olvasásra. Nos, ez a te döntésed, ma senki nem sértődik meg azon, ha elmondod, hogy magányra vágysz. Vasárnap már újra társasági lény leszel.

Rák (06.22. – 07.22.)

A vírushelyzet mindenkit megrémiszt, ezért nem meglepő, ha aggasztanak a pénzügyeid. Úgy érzed, kevesebb pénzed van, mint valaha. Ne rágódj most ezen, ugyanis kicsit túlreagálod a dolgokat, szóval néhány számítás elvégzése után tisztán látod majd a helyzetet. Aztán jöhet a jól megérdemelt lazítás.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nehéz éven vagyunk túl, így nem meglepő, ha a nyaralás gondolata foglalkoztat. Pihenésre, kényeztetése vágysz, hiszen keményen dolgoztál a megélhetésért. Ám azt nem lehet tudni, mikor válhat valóra ez az álom, úgyhogy türelemmel kell lenned. Persze tervezgess csak nyugodtan, annál jobban fogod érezni magad, ha az utazás végre valóra válik.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Végre eljött a szombat, amit egész héten annyira vártál. Ha párod is otthon van, még izgalmasabb lehet ez a nap, hiszen egy közös program nyújthat feltöltődést. Ha az idő engedi, kiránduljatok, ha nem bújjatok össze, nézzetek filmet vagy tegyétek, amihez csak kedvetek van. Ha még szingli vagy, akkor ne ülj a négy fal között, ez lehet a szerencsenapod.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombaton hajlamos leszel elmerengeni a múlton. Sok minden történt veled az elmúlt időszakban, nem árt átgondolni az eseményeket. Engedd szabadjára az érzelmeidet, csak így zárhatod le életed ezen szakaszát. Nem cipelheted a hátadon a múltat, most már a jövődre kell koncentrálnod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton rád törhet a vásárlási láz és bár jól haladunk az oltással, kerüld el a nagy tömeget. A vírus jelen van, fertőz és jobb óvatosan bánni a pénzzel is. Sajnos most semmi sem biztos, így a nagyobb kiadásokat még érdemes átgondolnod.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A koronavírus-járvány miatt még mindig meg van kötve a kezünk, de, ha kaptál oltást, akkor már szabadabban közlekedhetsz. Ám az oltás sem nyújt teljes védettséget, így továbbra is légy óvatos. Válassz szabadtéri programot, talán a friss levegőn kisebb a veszély.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton óvatosnak kell lenned, mert rád törhet a vásárlási láz. Persze ehhez nem kell kimozdulni, hiszen a neten is számos lehetőség vár rád. A feszültség oldásnak azonban van olcsóbb és hatékonyabb módja is. Szedd össze a családod vagy barátaid és kirándulj, grillezzetek, hiszen semmi szükség arra, hogy vagyonokat költs el.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton jól érezhetnéd magad, ennek ellenére nagyon érzékeny vagy. Ne tedd tönkre a hétvége első napját veszekedéssel és sértődéssel. Senki nem akar megbántani, csak te reagálod túl a dolgokat. Sétálj egy nagyot, így kieresztheted a fáradt gőzt és utána egy szép napot tölthetsz el szeretteiddel.

Halak (02.20. – 03.20.)

Végre elérkezett a szombat, amikor nem kell rohannod sehova. Lehet, hogy sok tennivalód lenne, de muszáj ezt mára besűrítened? Ha igen, kérd családod segítségét, így még a pihenésre is bőven marad időd. Ha egyedül vagy, csak módjával csinálj mindent, nem kell egy nap alatt megszakadni és elkészülni mindennel.

Ezek is érdekelhetnek