KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. május 9. - Eseményteli vasárnap

Napi horoszkóp 2021. május 9. – Eseményteli vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ha az ember otthon van, mindig elképesztően szalad az idő, ezért úgy érzed, soha semminek nem érsz a végére. Emiatt azonban nem kell aggódnod, a vasárnap nem kell, hogy a főzésről, mosásól és takarításról szóljon. Gondolj néha magadra is, neked is szükséged van a kikapcsolódásra.

Bika (04.21. – 05.21)

Vasárnap nem vagy érzelmi csúcson, inkább távol tartanál mindenkit magadtól. Túl sok emberrel találkoztál a héten, ezért szeretnél egyedül lenni. Tedd, amihez kedved van, mindenki meg fogja érteni, ha magánya vágysz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Valaki nagyon tetszik neked és régóta őrlődsz már azon, hogy megszólítsd-e. Ma eljött az ideje, hogy közelebb kerülj hozzá. De vigyázz, ne ess túlzásba, mert ez rosszul is elsülhet. Ha van párod, vele tölthetsz el egy felejthetetlen napot, csak hagyd magad sodródni az árral.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap van és ha nem kell dolgoznod, akkor végre te is otthon lehetsz szeretteiddel. Ne hagyd, hogy a munka elterelje a figyelmedet, ma csakis családodra koncentrálj. Még, ha nem is mentek sehova, akkor is egy fantasztikus napot tölthettek el együtt.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Egy ártatlannak tűnő vita komoly veszekedéssé fajul, de mivel utálod az ilyen helyzeteket, te leszel az, aki a békülést kezdeményezni fogja. Bár vita partnerednek nincs igaza, mégis rá hagyod, mert nem akarsz sokáig haragban lenni vele. Lehet hasznosabban is tölteni a vasárnapot, nem igaz?

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap egy barátodnak sürgős segítségre van szüksége, itt az alkalom, hogy elmélyítsétek kapcsolatotokat. Adj neki tanácsot, de ne engedd, hogy hirtelen döntsön. Tudja, hogy számíthat rád, így sokat nyom a latba, hogy mit mondasz neki.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Eljött a várva várt vasárnap, éppen ezért lazítanod kellene, nem pedig a házimunkával foglalatoskodni. Majd a jövő héten elintézed ezeket, ma szánj magadra időt. Azt tedd, amit szeretnél, ne foglalkozz másokkal, néha szükség van az énidőre is.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ne mindig csak a munkád körül forogjanak a gondolataid, mert ezzel csak otthon generálod a feszültségeket. A párod mindenben támogat, pont ezért ne hanyagold el őt. Ma csak egymással foglalkozzatok és ha az idő engedi, menjetek ki a szabadba.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnap türelmesnek kell lenned, különösen akkor, ha vannak gyermekeid, ugyanis az idegeiden fognak táncolni. Ha nincsenek, a párod sem fog kímélni, kibújik belőle a kisördög. Te pedig imádod ezt az oldalát. Fantasztikus napnak nézel elébe, csak rajtad múlik, vevő vagy-e mindenre.

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnap rád törnek a régi emlékek, ettől egy kicsit magad alatt leszel. De ne szomorkodj, a múlton keseregni kár. Ami megtörtént, megtörtént, nem tudod vissza csinálni. Légy határozott és tűzz ki magad elé új célokat. Itt az idő, hogy változtass az életeden.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ha egész héten dolgoztál, rengeteg teendőd van otthon. De miért is kellene mindent ma megcsinálnod? Kérj segítséget vagy hagyd a fenébe az egészet és élvezd a pihenést. Aktív vagy passzív, teljesen mindegy, csak jól érezd magad.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vasárnap adódhatnak vitás helyzetek, de ne hagyd magad befolyásolni. Neked kell eldöntened, hogy mit szeretnél kezdeni az életeddel, nem másnak. Párod mindvégig melletted áll, másra pedig nincs is szükséged ahhoz, hogy tudd, a jó úton jársz.

Ezeket is olvasd el

Elhunyt egy kocsiban ragadt 3 éves kislány, míg anyja fiatalabb barátjával...

Most, hogy kitört az igazi nyár és a forróság nagyon oda kell figyelni az UV sugarakra, valamint arra, hogy mely időszakban tartózkodunk kint a...