2022 május 21 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. március 13. (2021.03.13.) - Érzelmes szombat

Napi horoszkóp 2021. március 13. (2021.03.13.) – Érzelmes szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Rendkívül szenvedélyes ember vagy, így a kapcsolataid is azok. Mindegy, hogy baráti vagy szerelmi viszonyról van szó, aki sokat jelent neked, azt meg is akarod tartani. Egy elved viszont van, amit ma is követned kell, hogy ismerd meg az illetőt alaposan, mielőtt belevágnál a dolgok közepébe.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton kissé magányosnak érezheted magad, hiányzik a társaság. Különösen igaz ez akkor, ha ráadásul még otthonról is dolgozol vagy épp nincs munkád. Régi barátaiddal nem biztos, hogy jó a kapcsolatod, mert elhanyagoltad őket, de ma változtathatsz ezen. Rajta, ne emeld fel a telefont!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ezen a héten nagy volt rajtad a nyomás. Ebben a vírushelyzetben nem is csoda, ha túl sok mindenre kell figyelned. Éppen ezért érdemes lenne kiengedned a stresszt, mert előbb-utóbb “felrobbansz”. Sétálj, sportolj vagy nézd a kedvenc sorozatod, a lényeg, hogy jól érezd magad.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton fontos, hogy kommunikálj a pároddal. Kicsit nyugtalanabb lehet, mint máskor, éppen ezért nagy szüksége van rád. Biztosítsd őt a támogatásodról, ezzel megnyugtathatod őt és boldog lesz attól, hogy mindig mellette állsz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton rád mosolyog a szerencse, aminek épp itt az ideje. Pénz állhat a házhoz vagy egy rég vágyott álmod valósulhat meg. Lehet, hogy a felújítás foglalkoztat, ami egyáltalán nem baj, mert fedezni tudod a plusz költségeket is.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nyugodt napnak ígérkezik a szombat, ma tényleg azt csinálhatsz, amit csak akarsz. Ha dolgoznod kell, még akkor is marad időd a hobbidra. Egyedül is megtalálod a megfelelő kikapcsolódást, ha ma nem akarsz társasági életet élni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombaton szerelmi életedben történhet hatalmas változás. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a barátaid megpróbálhatnak észhez téríteni, de tudnod kell, csak te hozhatod meg a végső döntést. Ha pedig boldog vagy a szerelmeddel, akkor egy kis fellángolásnak nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton összeszólalkozhatsz partnereddel, ugyanis megkérdőjelezhető a szavahihetősége. Vajon mi okozza ezt? Talán rejteget előled valamit, de nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, lehet, hogy csak meg akar lepni valamivel.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Az elmúlt időszakban sokat foglalkozol a barátaid problémáival. Bár ezzel elterelheted a figyelmed saját gondjaidról, de nem lehet mindent a szőnyeg alá söpörni. Ma koncentrálj csak a saját ügyeidre, mert, ha ezeket megoldod, akkor búcsút inthetsz a stressznek.

Bak (12.22. – 01.20.)

Anyagias szombatnak nézel elébe, ugyanis a pénzügyek kerülnek előtérbe. Pároddal meg kell beszélnetek bizonyos dolgokat, mert a pénz sok vitát és feszültséget okoz köztetek. Ha fontos a kapcsolatotok, akkor törekedjetek a megoldásra.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Rendkívül hosszú és megterhelő hét áll mögötted, számodra a legjobb döntés ma a pihenés. Kirándulj vagy csak aludj, nézz filmet, a lényeg, hogy jól érezd magad. Bármilyen ötlet jól jöhet, ma ne utasítsd vissza a barátaid ajánlatait sem.

Halak (02.20. – 03.20.)

Párkapcsolatod egyszerűen tökéletes, úgy érzed, minden a legnagyobb rendben és azt szeretnéd, ha ez örökre így maradna. Partnered rendkívüli ember, mindig arra törekszik, hogy elbűvöljön téged, így aggodalomra nincs okod. De tudod, egy kapcsolat két emberen múlik, neked is partnernek kell lenni.

Ezek is érdekelhetnek