2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. március 14. (2021.03.14.) - Családi vasárnap

Napi horoszkóp 2021. március 14. (2021.03.14.) – Családi vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnap inkább lennél egyedül, nincs kedved alkalmazkodni senkihez. Ám, ha nálatok a vasárnap családi nap, akkor szedd össze magad, hidd el, nem fogod megbánni. Fontos, hogy képes légy kompromisszumokat kötni, így elkerülheted a vitákat.

Bika (04.21. – 05.21)

Vasárnap valaki tudtodra adhatja, hogy odavan érted. A helyzet imponáló számodra még akkor is, ha párkapcsolatban élsz. Ne dönts elhamarkodottan, mert nem biztos, hogy ő a nagy Ő. Érdemes feladni a szerelmet egy kalandért? Ezen gondolkodj el!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Úgy érzed hullámvölgybe kerültél, de nem biztos, hogy tudod, mi ennek az oka. Könnyen lehet, hogy csak az időjárás tréfálkozik veled, így zárd ki a negatív gondolatokat. Családod körében fantasztikus napot tölthetsz el és estére nyoma sem lesz a komor hangulatnak.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nem lenne meglepő, ha ebben a nehéz helyzetben egyedül éreznéd magad. Szükséged van valakire, de az is lehet, hogy eleged van a barátaidból. Ha elég volt az emberekből, akkor fogadj örökbe egy kisállatot, aki bearanyozza majd az életed.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap úgy érzed, ennél mélyebbre már nem süllyedhetsz. Van erre okod egyáltalán? Nem olyan rossz a helyzet, mint gondolod, ugyanis képes vagy túldramatizálni mindent. Hallgasd meg barátaid tanácsait, ők kihúzhatnak a gödörből.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap párod okozhat neked kellemes meglepetést. Minden figyelmét rád irányítja, amire már nagy szükséged volt. Újra a fellegekben érzheted magad, ha hagyod magad sodródni az árral. Engedj a kényeztetésnek!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Úgy érzed, túlságosan egyhangú az életed. Végtelenül unalmas és monoton minden napod, de ezen könnyen változtathatsz. Vedd kezedbe az irányítást és szakadj ki a hétköznapokból! Itt az ideje, hogy azt tedd, amire valóban vágysz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ezen a héten azt sem tudtad, hogy áll a fejed. Rengeteg munkád volt, így otthon nem volt időd semmire. Valószínűleg nem maradt túl sok energiád, de muszáj rendet varázsolnod. Ettől jobban érzed majd magad és időt is spórolsz a jövő hétre. Hagyj időt a pihenésre is, különben fáradtan kezded a jövő hetet is.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nem lesz könnyű vasárnapod, ha párkapcsolatban élsz, mert párod egyik pillanatban boldog, a másikban szomorú. Hangulatingadozása téged is kiboríthat, ezért menjetek el kirándulni vagy sétálni, közben megbeszélhettek mindent. Semleges terepen partnered is beszédesebb lesz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Unod már a láblógatást, a semmittevést, eleged van a monoton életedből. Ne ülj nyugodtan, változtass. Menj el kirándulni, edzeni a parkba vagy találkozz családoddal és barátaiddal. El kell engedned a feszültséget, erre pedig a mai nap a legalkalmasabb.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap egy barátod bízhatja rád egy titkát, amiről nem biztos, hogy meg kellene tartanod magadnak. Mégis tudod, hogy senkinek nem mondhatod el, mert nagy galibát okozol. Ne kockáztass, mert ezzel elveszítheted a bizalmát és persze őt is.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nem lesz könnyű napod, mert családtagjaid úgy érezhetik, hogy hosszú ideje elhanyagolod őket. Bár munkamániás vagy, ma félre kell tenned ezt, mert különben nagy csalódást okozol nekik. Nem akarod, hogy nehezteljenek rád, ugye?

Ezek is érdekelhetnek