2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. március 15. (2021.03.15.) - Felejtsd el a munkát!

Napi horoszkóp 2021. március 15. (2021.03.15.) – Felejtsd el a munkát!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Boldog és békés hétfő elé nézel. Mivel munkaszüneti nap van, ma te választhatsz programot, legyen az bármi. Jól fog jönni a feltöltődés és plusz energia, ugyanis holnaptól újra kemény napok várnak rád.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn egy különleges emberrel hozhat össze a sors, persze csak akkor, ha nem a négy fal között ülsz otthon. Nem biztos, hogy a szerelem lép be az életedbe, de egy örök barát is főnyeremény, nem igaz?

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hétfőn felejtsd el a munkát és minden gondodat. Szedd össze a barátaidat vagy szeretteidet és sétáljatok, kiránduljatok, időtől függetlenül. Munkaszüneti nap van, így biztosan sokan lesznek a kirándulók, de a megfelelő távolságtartással nem lehet baj.

Rák (06.22. – 07.22.)

Végre egy hétfő, amikor nem kell dolgozni menni. Ez pedig azt jelenti, te magad döntheted el, mihez kezdesz a felszabadult idővel. Ha szeretsz kertészkedni és az időjárás is engedi, akkor ne fogd vissza magad, ha nem, akkor is mozdulj ki a lakásból, így felfrissülve kezdheted meg a holnap a hetet.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kifejezetten jó napnak ígérkezik a hétfő. Nemcsak azért, mert munkaszüneti nap, hanem azért is, mert azt tehetsz, amit csak akarsz. Bár ilyenkor sokan kirándulnak, ha betartjátok a távolságot és viselitek a maszkot, akkor elkerülhetitek a fertőzést. Így tehát, semmi értelme a négy fal között ülni, ugye?

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn jót tenne neked egy kis környezetváltozás. Most még az időjárás sem szabhat határt a fantáziádnak, menj és töltsd a napot a szabadban. A friss levegő, a séta vagy sport jót fog tenni. Feltöltődhetsz energiával is, amire nagy szükséged lesz a hét hátralévő részében.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn végre helyre áll a béke mind a lelkedben, mind pedig a környezetedben. Beszéld meg a pároddal, mivel töltsétek a napot, ugyanis lehet, hogy te most másra vágysz, mint ő. Ma lehet, hogy nem a te akaratod érvényesül, de ez egyáltalán nem baj.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ez a munkaszüneti nap a meghittség a nyugalom napja lesz. Tégy eleget a párod kérésének és kívánságának. Szenteljétek egymásnak a napot, ő nagyon hálás lesz érte, te pedig tudni fogod, hogy ennél jobb döntést nem is hozhattál volna.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hétfőn akár nyugalomra vágysz a kanapé ölelésében, akár aktívan pihennél, fantasztikus nap vár rád. Főleg akkor, ha a párod vagy a barátaid is veled tartanak. Bárcsak minden hétfő ilyen lenne, igaz?

Bak (12.22. – 01.20.)

Hétfőn mozdulj ki a lakásból, hisz a tavaszi időjárás pozitív hatással lesz rád. Most tényleg mindegy, hogy esik-e az eső vagy hétágra süt a nap, te kelj útra. Piknikezz a pároddal, a barátaiddal, sétáljatok, kiránduljatok, most sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz, mint eddig bármikor.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Az egész napot lustálkodással szeretnéd tölteni? Most ebben sem akadályozhat meg semmi, hiszen munkaszüneti nap van. Ez a hétfő tényleg arra szolgál, hogy tedd, amihez csak kedved az, legyen passzív vagy aktív pihenés. Kezedben a döntés.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfőn végre visszatérhet a jó hangulatod, köszönhetően annak, hogy ma sem kell dolgoznod. Párodnak vagy a barátaidnak határozott terve lehet mára, így ne utasítsd vissza őket, mert abból komoly sértődés lehet. Hagyd magad sodródni az árral, most ez jelenti a boldogságot.

Ezek is érdekelhetnek