2022 augusztus 8 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. március 18. - Feszült és nehéz nap a mai

Napi horoszkóp 2021. március 18. – Feszült és nehéz nap a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nyilvánvalóan nem a csütörtök lesz a hét legjobb napja. Feszült vagy, de ezt nem szabad a környezetedre is kivetítened, hisz a többiek nem tehetnek róla. Ma kívülről szemléld az események, ezek ugyanis később még nagyon hasznosak lehetnek számodra.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön a környezetedet rendkívül érzékeny, ahogy te is. Igyekezz mindenkivel óvatosan kommunikálni, mindegy, hogy telefonon vagy írásban, hisz bárki félreérthet téged. Nem lesz könnyű, de az egyetlen megoldás a mai napra.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön a környezeted túl feszült, de ez rád nem lesz hatással. A vitás helyzetekből is kimaradhatsz, nem kell aggódnod vagy szoronganod senki és semmi miatt. Szerencsés nap számodra a mai, sőt, holnap már péntek és itt a hétvége. Ez adjon erőt és energiát mára.

Rák (06.22. – 07.22.)

A csütörtök nem lesz egy könnyű nap. Csak azzal beszélj, akivel mindenképpen muszáj. Röviden és érthetően fogalmazz, így senkit nem bánthatsz meg. Vigyázz arra is, hogy kinek mit mondasz, mert valaki később ellened fordíthatja szavaidat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön nagyon kell igyekezned, hogy ne szakadjon el az a bizonyos cérna. Érzékenyebb és ingerlékenyebb vagy, mint mások, ne kapd fel a vizet minden apróságon. Légy tudatos és következetes, csak így kerülheted el, hogy kellemetlen helyzetbe kerülj.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nyugtalan és feszült leszel csütörtökön. Bár semmi különös okod nincs rá, érdemes figyelned a megérzéseidre. A közeli jövő pozitív lesz számodra, de ezt az időszakot túl kell élned. Az egészségedre fordítsd nagyobb figyelmet, fogyassz sok gyümölcsöt, nagy szükség van most a vitaminokra.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csütörtökön nagyon türelmetlen leszel. Okod ugyan nincs rá, nem is érted, mi a baj. Nem könnyű a mostani helyzet, talán ez jön ki rajtad. Ennek ellenére igyekezz nyitott maradni a történésekre, mert ez a hozzáállás sokat segíthet neked a közeljövőben.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nem lesz könnyű nap a csütörtök, de semmit ne vegyél támadásnak, ugyanis senki nincs, aki ártana neked. Inkább finoman és óvatosan kérdezz, ügyelve arra, hogy ne bánts meg senkit. Ezt a napot csak túl kell élni és már csak egy nap választ el a hétvégétől.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Az egészséged mindennél fontosabb, ez pedig ma sincs másképp. Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget. A vírus rohamosan fertőz és ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni. Még akkor sem, ha kiváló egészségnek örvendsz. Jobb félni, mint megijedni, nem igaz?

Bak (12.22. – 01.20.)

A mai feszültség téged nem érint annyira, mint a többieket. Hálás leszel magadnak, ha kimaradsz a vitás helyzetekből. Foglald le magad valamivel, ha nem dolgozol, ha pedig igen, a feladat adott.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön problémák adódhatnak a családodban. Kerüld el a vitás helyzeteket, bár ez nem jelenti azt, hogy nem akarnak belekeverni téged. De ne hagyd magad! Te is tudod, okos enged, szamár szenved.

Halak (02.20. – 03.20.)

Jól tennéd, ha ma óvatosan közlekednél, sőt, az lenne a legjobb, ha ki sem mozdulnál. Emellett válogasd meg a szavaidat, mert amellett, hogy könnyen félreérthetnek és meg is sértődhetnek rád. Nyugalom, holnap már péntek.

Ezek is érdekelhetnek