2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. március 2. (2021.03.02.) - Figyelj minden szóra!

Napi horoszkóp 2021. március 2. (2021.03.02.) – Figyelj minden szóra!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kedden fontos, hogy maradj ki a vitákból, ne te legyél a békebíró. Szemléld kívülről az eseményeket és vitás szituációkat, később ez még a javadra is válik. Rengeteg tanulságot vonhatsz le a történtekből, amiket később kiválóan hasznosíthatsz is.

Bika (04.21. – 05.21)

Még csak március van ugyan, de te már a nyaraláson töröd a fejed. Ám a koronavírus miatt korántsem biztos, hogy idén lesz ebből valami. Egyelőre légy türelemmel, ugyanis egy hazai kirándulás is nyújthat felejthetetlen élményeket.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Jobb, ha kedden kimaradsz minden beszélgetésből és vitából. Bár nem vagy formában, így is jól jöhetsz ki ebből. Ma csak magadra és a munkádra figyelj, így nem kerülhetsz bajba. Néha jobb nem belefolyni a dolgokba, igaz?

Rák (06.22. – 07.22.)

Ez a nap nem a megértésről szól, mert ez senkinek sem megy. Sem a munkahelyeden, sem otthon. Napold el ezeket a beszélgetéseket, mert kedden semmi értelmük nincs. Lesz még rá alkalom a héten, hogy egyezségre jussatok.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ha ma bárkivel, bármiben megegyeznél valamiben, mindenképpen jegyezd le. A szó elszáll, az írás megmarad, ezt te is pontosan tudod. Ez az egyetlen okos megoldás, így senki nem kerülhet bajba, mert minden teljesen nyilvánvaló lesz később is.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden fontos gondolataid támadnak, ezért inkább írd le mindet és fogalmazz nagyon körültekintően. Ha valamilyen megbeszélésed van, ne légy körülményes és bonyolult, különben senki nem fog megérteni. Csakis a tényekre szorítkozz. Nem könnyű ugyan, de meg kell próbálnod.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden igyekezz a lehető legérthetőbben és legrövidebben fogalmazni. Ellenkező esetben úgy érzed majd, hogy senki nem figyel rád, sőt, a mondanivalódat is könnyen félbeszakíthatják. Ezzel elkerülheted, hogy senki ne hallgasson meg.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ha ma halaszthatatlan megbeszélésed vagy dolgod van, meg tudod oldani, de nem lesz könnyű. Szükséged lesz a rugalmasságodra és a nyitottságodra is. Ne erőltess semmit, ha teheted, inkább halaszd el.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kedden ne akarj mindent erővel megoldani. Kedvességgel, türelemmel és szeretettel mindent elérhetsz. A mai nap nem a hét fénypontja, de lesz még jobb is. Sétálj egy nagyot hazafelé, vegyél vacsorát és pihenj le a tévé előtt, így felkészülhetsz a holnapra.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kedden sehogy sem találod a megfelelő szavakat. Máskor nem szokott gondod lenni ezzel, de ez a nap nem a tiéd. Inkább ne beszélj senkivel, csendben végezd a munkád. Ez a nap is véget ér egyszer, ne aggódj. Hazafelé vegyél magadnak egy csokit vagy sütit, rád fér egy kis kényeztetés.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nyugodt napnak indul a kedd, ugyanis a saját tempódban dolgozhatsz, nem kell sietned sehova. Ez a ritka alkalmak egyike, használd ki. Holnaptól megváltoznak körülötted a dolgok, jobb, ha felkészülsz rájuk.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden kezd azzal a napot, hogy mindenkit megkérsz arra, hogy ne zavarjon, mert csak csendben szeretnéd tenni a dolgod. Először talán furcsa lesz, de rájössz, hogy nem is cselekedhettél volna jobban.

Ezek is érdekelhetnek