2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. március 22. - Új hét, kemény hétfő

Napi horoszkóp 2021. március 22. – Új hét, kemény hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Egy újabb nehéz hétfő elé nézel, de csak a rugalmasságodon múlik, hogy alakul a nap. Könnyedén félreértések áldozata lehetsz, ha pedig bele is folysz ezekbe a beszélgetésekbe, akkor csak tetézed a bajt. Ne vedd fel a szamár szerepét, inkább engedj a többieknek.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn nem lesz könnyű napod, de ez már nem is meglepő. Ha vásárolni készülsz, légy körültekintő és ne vegyél olyan dolgokat, amik később a szemétben landolnak. A pazarlás rendkívül rossz dolog és nem is szeretsz kidobni semmit. Vásárolj kevesebbet, ezzel sok pénzt megspórolhatsz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nehéz nap lesz a mai, főleg, ha mindenáron kötöd az ebet a karóhoz. Ne ragaszkodj az álláspontodhoz, mert ezzel ma semmire nem mész. Okos enged, szamár… Ugye nem kell folytatnunk a mondatot?

Rák (06.22. – 07.22.)

A hét első munkanapja kemény lesz számodra, ezért ne koncentrálj semmi másra, csak a saját feladataidra. Bár nem lesz könnyű dolgod, mert sokan megzavarhatnak, de ettől függetlenül időben végezhetsz mindennel, sőt, még talán segíthetsz is másoknak, ha elakadnak valamiben.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A problémák a rugalmatlanságban gyökereznek. Ezen a hétfőn senki nem fog hallgatni rád, felesleges lenne akár egy szót is szólnod. Tartsd meg magadnak a véleményedet, később még előhúzhatod ezt a tarsolyodból. Jobb később, mint soha…

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ez a hétfő nem lesz egy leányálom. A többiek folyamatosan harcolnak egymással, amibe neked nem kellene beleavatkoznod. Hagyd, hogy ők maguk oldják meg a problémákat, te csak a saját feladataiddal foglalkozz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ha ma a magad dolgával törődsz, akkor sikerül kimaradnod a feszült helyzetekből. Igaz ez a munkádra és azt követő bevásárlásra is. Ha van otthon valami, amiből vacsorát készíthetsz, akkor inkább be se menj a boltba. Hidd el, ma az a legjobb, amit tehetsz, hogy elkerülöd az embereket.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétfőn hallgatni arany. Nagyon figyelj, kinek mit mondasz és hogyan. Így semmi olyat nem mondhatsz, amivel megbánthatsz valakit, sőt, amit te is bánnál később. Jobb elkerülni a kínos helyzeteket, így később bocsánatot sem kell kérned senkitől.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hétfőn a megszokottnál türelmetlenebb leszel, sőt, arra sem figyelsz, hogy mit és kinek mondasz. Gondold át jól, hogy megéri-e vitatkozni bárkivel is. Be fogod látni, hogy nem. Ne csak a szavaidra figyelj, hanem arra is, amit leírsz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Hétfőn csak akkor menj vásárolni, ha valóban szükséged van valamire. Biztosan többet költenél, mint amennyit eredetileg szeretnél, így jobb messziről elkerülnöd a boltokat. Ugyanez igaz az internetes vásárlásra is.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hétfőn ne foglalkozz mások gondjaival, ugyanis azok nem tartoznak rád. Ha látod a probléma forrását, akkor rávezetheted kollégáidat, de csak óvatosan, nehogy megbántsd őket. A legjobb mégis az lenne, ha meg sem szólalnál, csak a saját munkáddal foglalkoznál.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfőn mindenki ragaszkodik a saját érveihez, így patthelyzet alakulhat ki. A csapatmunka akkor is fontos, ha jelenleg nem egy helyen tartózkodtok. Össze kell dolgoznotok annak érdekében, hogy minden gördülékenyen menjen. Ugye menni fog?

Ezek is érdekelhetnek