2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. március 23. - Új nap, új lehetőségek

Napi horoszkóp 2021. március 23. – Új nap, új lehetőségek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kedden úgy érzed, valami nem kerek, nehezen tudod eldönteni, hogy magányra vagy társaságra vágysz inkább. Talán nem is kell választanod, az interneten vagy telefonon keresztül is tarthatod a kapcsolatot akivel csak akarod. Kicsit könnyebb dolgod van, ha home office-ban dolgozol, de minden megoldható, nem igaz?

Bika (04.21. – 05.21)

A kedd bizakodásra ad okot, teljesen mindegy, hogy mivel töltöd a napot. Ha a munkahelyeden vagy otthon dolgozol, akkor is hatékonyan és eredményesen haladsz, ami feldobja a hangulatod. Ne vidd túlzásba, maradjon energiád a hét többi napjára is.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden kiváló híreket kaphatsz a munkáddal és persze a jövőddel kapcsolatban. Nagyot dob ez a felismerés a hangulatodon és újult erővel veted bele a munkába. Megérdemled az elismerést, amiért olyan keményen dolgoztál.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kicsit meglepő lehet számodra, de kedden friss és energikus vagy. Ugyanakkor, ha nem figyelsz a felhők könnyen összecsaphatnak a fejed felett, különösen a hét második felében. Maradj higgadt és akkor nem lehet baj.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden nem feltétlenül lesz tökéletes minden, de te ennek ellenére elégedett lehetsz. Az életed te irányítod, senki más nem veheti kezébe a dolgaidat. Bár a vírus megnehezíti azt, a lehetőségek ott vannak előtted, csak ki kell nyújtanod a karod.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden minden akadály megszűnik előtted. Minden megy, mint a karikacsapás, nem ismersz lehetetlent. Hatalmas motiváció ez számodra, még az eddigieknél is elszántabb leszel. Céljaid elérése már nincs túl messze, a kitartásod pedig figyelemreméltó.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A kedd ideális nap lesz arra, hogy bármilyen témát megbeszélj az illetékesekkel. Legyen szó munkahelyi vagy családi problémáról, ideje tiszta vizet önteni a pohárba. A héten ennél jobb alkalmad nem lesz erre, úgyhogy szedd össze a gondolataidat és vágj bele. Nyitott fülekre és megértésre találsz majd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kedden nagy kedvvel mész dolgozni, ami még tőled is szokatlan, különösen ezekben a nehéz időkben. Bár az is igaz, hogy jó társaságban gyorsan elmegy a nap. Munka után sétálj egy nagyot, mozgasd meg izmaidat. Vásárolni csak akkor menj, ha nagyon muszáj, most jobb elkerülni a tömeget.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A kedd jó nap lesz számodra, különösen akkor, ha fontos megbeszélésekre vagy magánéleti beszélgetésekre kerül a sor. Tisztán és érthetően fogalmazol, így könnyen közös nevezőre juthatsz bárkivel. Ne halogass egyetlen elintéznivalót sem, ma minden mozdulatodat siker koronázza.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nyugodt és békés napnak ígérkezik a kedd. Bármilyen ellentétben állsz a kollégáiddal vagy családod valamelyik tagjával, könnyedén rendezheted azt. A közös hangot mindenkivel megtalálod, helyreáll a munkahelyi és a családi béke is, ez pedig mindennél többet ér.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden igényt tartasz a beszélgetésre, csevegésre. A környezetedre azért légy tekintettel, győződj meg róla, hogy senkit sem zavarsz. Ha régen beszéltél már a barátaiddal, akkor ideje felhívnod őket. Van mit megbeszélnetek.

Halak (02.20. – 03.20.)

A hét második napján kihozhatod magadból a legtöbbet. Villámgyorsan haladsz mindennel és ez a munkád minőségének rovására sem megy. A kedd motiváló lesz számodra, hisz bebizonyítod magadnak, hogy bármire képes vagy.

Ezek is érdekelhetnek