2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. március 24. - Megterhelő szerda

Napi horoszkóp 2021. március 24. – Megterhelő szerda

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Életedben minden változik és ennek még koránt sincs vége. Sajnos a vírus napról-napra változtat a dolgokon, de ezzel most együtt kell élnünk. A legfontosabb most az, hogy alkalmaznod kell, akárhogy is alakul, de ne aggódj, ennek is vége lesz és minden visszaáll a régi kerékvágásba.

Bika (04.21. – 05.21)

Semmi okod a búslakodásra, mégsem érzed magad ma a legjobban. Vegyél egy forró fürdőt, lazíts és engedd, hogy a negatív gondolataid elhagyjanak elmédet. Pihenés közben támadnak a legjobb gondolatok, te sem fogd bánni, ha munka után kikapcsolsz egy kicsit.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szerdán rengeteg feladat vár rád, de ennek ellenére igyekezz elegendő szünetet tatani. Munka után menj el sétálni vagy futni, így kieresztheted a fáradt gőzt. Holnap már sokkal hatékonyabb tudsz dolgozni, de ma még nehezen boldogulsz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szerdán szokatlanul nagy a csend, ez pedig frusztrál téged. Furcsának tartod ezt ebben a helyzetben, de nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani ennek. Bizony vannak ilyen napok, holnap már sokkal nagyobb lesz a nyüzsgés.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A szerda nem feltétlenül alakul a terveid szerint, de emiatt nem kell kiborulnod. A mai nap nagyon fordulatos lehet, de neked meg kell őrizned a hidegvéred. Ez egy kihívásokkal teli nap, de te imádod ezt. Ma be is bizonyítod, hogy rád mindig lehet számítani.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerdán kommunikálj nagyon óvatosan, ellenkező esetben olyat mondhatsz, amit később te magad is megbánhatsz. Nem lesz könnyű feladat ez ma, de menni fog, csak akarnod kell.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kissé aggódsz a pénzügyeid miatt, ami ebben a helyzetben nem is csoda. Valóban van alapja a feltételezésednek? Vedd számba a bevételed, a kiadásaid és akkor meggyőződhetsz a valóságról. Jobb félni, mint megijedni, de túlaggódni sem a dolgokat.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán nem találod a helyed, úgy érzed, hogy valami készül és éppen a vihar előtti csend fázisában vagy. Nyilván van is valami ebben a feltételezésben, hiszen a koronavírus-járvány mindig hoz valami újat. Ennek ellenére pozitívnak kell maradnod, mert máshogy nem élheted túl ezt a nehéz időszakot.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A vírushelyzet miatt sokkal nagyobb a hajtás, de időt kell hagynod magadra is. Nem csak a munkából áll a világ, az egészséged most sokkal fontosabb. Túl sokat agyalsz, jó lenne, ha lazítanál egy kicsit. Ma menj haza előbb és pihenj úgy, ahogy neked a legjobb.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szerdán rendkívül pozitív hangulatban ébredsz, ám kollégáid inkább bal lábbal keltek fel. Nem meglepő, ha mindenki feszült a vírus miatt, de így is együtt kell dolgoznotok. Ma te leszel a kohéziós erő, ne add fel, menni fog.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szerdára eltűnt a jó kedved és úgy érzed, hogy a pozitív hangulatod is elhagyott. Bár a vírus keresztbe tesz nekünk, valószínűleg nem erről van szó. Hazaérve gondolkodj el a probléma forrásán, mert az csak így szüntethető meg.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán figyelned kell arra, hogy mit csinálsz és kinek mit mondasz. Sajnos a szád előbb beszél és csak aztán gondolkodsz, ez pedig nem vezet semmi jóra. Lassíts egy kicsit, légy alapos és megfontolt, így elkerülheted a konfliktusokat.

Ezek is érdekelhetnek