2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. március 25. - Állj meg egy pillanatra!

Napi horoszkóp 2021. március 25. – Állj meg egy pillanatra!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Attól, hogy sokat elégedetlenkedsz még nem lesz jobb a helyzet. A probléma gyökere bizony a fejedben található és nem feltétlenül valós. Engedd el a negatív gondolatokat és támaszkodj a barátaidra és a szeretteidre, ők kihúznak majd az érzelmi gödörből.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön rájössz, hogy imádod a munkádat, de ez ennek ellenére sem nyújt teljes életet. Szerelmi életed is alakulóban van, bár a féltékenység, mint zöld szemű szörny felütheti a fejét. Több emberben is láthatsz riválist, de valóban tartanod kell tőlük? Szerintünk tudod a választ.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön nem vagy társasági ember, így kerüld el a kollégákat, barátokat és szeretteidet is. Persze, ha van erre lehetőséged. A nap végére oldódik a rossz hangulatod, de addig tarts távolságot, nem érdemes összeveszned senkivel.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nem vagy egy aggodalmaskodó típus, ez a nap azonban mégis erről szól. Lehet, hogy elcsípsz egy szót, egy mondatot, amiből rosszra következtetsz, de mivel nem ismered a valóságot, nem kell rögtön megijedni. Képes vagy túlkombinálni mindent, így inkább felejtsd el, bármit is hallottál.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Valaki számára rendkívül vonzó leszel ma. Furcsán hangzik ez, hiszen nyafogós és hisztis vagy, de valakinek éppen ez tetszik. Hát igen, mindenkinek más jön be. Ugyanakkor, ha nem egyedülálló vagy, akkor van min elgondolkodnod.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Csütörtökön akár vásárlásra is adhatod a fejed, ugyanis most nem nyúlhatsz mellé. Biztosan találsz egy stílusos ruhadarabot. Ha a kertedet akarod szépíteni, akkor is szerencsével jársz. Itt a tavasz és mi lenne jobb kikapcsolódás annál, mint beszerezni valami szépet.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A munkád már túlnőtte magát rajtad, ezt pedig a családod is észreveszi. Túlterhelt vagy és egyre fáradtabb, ez pedig az egészségedre is komoly veszélyt jelent. Nem meglepő, ha mindenkivel türelmetlen és goromba vagy. Itt az ideje lazítanod és pihenni, ellenkező esetben nagy bajba kerülsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Mindenki életében vannak olyan napok, amikor eltűnne a világ elől. Nos, neked ma ez egy ilyen nap. Túlságosan is megterhelő időszakon vagy túl, így nem csoda, ha eleged van mindenből és mindenkiből. Mindenkinek szüksége van a magányra néha napján, ezt bárki megértheti.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Általában jól érzed magad, amikor vásárolsz valamit, ám most nem ártana kicsit visszafogni a költekezést. Sajnos semmiben sem lehetünk biztosak ebben a vírushelyzetben, nem árt, ha felhalmozunk egy kis tartalékot. Bánj óvatosan a pénzzel, mit nehéz munkával kerestél meg.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön nagy öröm ér a munkában. Új lehetőség nyílik meg előtted és egy eseménydús időszak elé nézel. Nem meglepő, ha egy kicsit aggódsz emiatt, de félelemre nincs okod, ezt a munkát neked találták ki.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Mostanában rendkívül egyhangúak a napjaid, de sajnos ez ellen nem sok mindent lehet tenni. A koronavírus miatt még nem tehetünk meg bármit, amit csak szeretnék, így korlátozottak a lehetőségeink. Ettől függetlenül vihetsz egy kis vidámságot és mozgalmasságot a szürke hétköznapokba. Válassz új hobbit, sétálj a természetben, a friss levegő jót fog tenni.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nehéz helyzetben vagyunk a vírus miatt, ez nem kétséges. Ettől függetlenül azonban jó, ha tudod, mit akarsz kezdeni az életeddel. Mik a céljaid? Mik a jövőbeli terveid? Hogyan valósíthatod meg őket? Vázold fel ezt magad előtt és nemsokára eljön a megvalósítás ideje is. Addig azonban jó felkészülni minden eshetőségre.

Ezek is érdekelhetnek