2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. március 27. - Szombat, a te napod

Napi horoszkóp 2021. március 27. – Szombat, a te napod

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombaton nosztalgikus hangulatba kerülhetsz. Sok minden történt veled az elmúlt időszakban, nem árt átgondolni az eseményeket. Engedd szabadjára az érzelmeidet, csak így zárhatod le életed ezen szakaszát. Nem cipelheted a hátadon a múltat.

Bika (04.21. – 05.21)

Eljött a szombat, a béke, a nyugalom és a pihenés napja. Ha párod is otthon van, még izgalmasabb lehet ez a nap, hiszen egy közös program nyújthat feltöltődést. Ha az idő engedi, kiránduljatok, ha nem bújjatok össze, nézzetek filmet vagy tegyétek, amihez csak kedvetek van.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton vásárlási lázban éghetsz, ám nem jó ötlet nagy tömegbe menni. A vírus jelen van, fertőz és jobb óvatosan bánni a pénzzel is. Sajnos most semmi sem biztos, így a nagyobb kiadások még ráérnek egy kis ideig.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton jól érezhetnéd magad, ennek ellenére nagyon érzékeny vagy. Ne tedd tönkre a hétvége első napját veszekedéssel és sértődéssel. Senki nem akar megbántani, te reagálod túl a dolgokat. Valójában csak szeretet vesz téged körül, ezt kell észre venned.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Végre egy nap, amikor nem kell rohannod sehova. Hiába a sok elintéznivaló, jobb lenne, ha mindent a lehető legnagyobb nyugalomban tennél. A korlátozások még élnek, a veszély nem múlt el, légy nagyon óvatos. Mindent csak ésszel és módjával csinálj.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A koronavírus-járvány miatt még meg van kötve a kezünk, de ettől függetlenül felhívhatsz bárkit vagy meglátogathatod őt, de csakis maszkban. Fontos, hogy vigyázzunk egymásra még akkor is, ha nagyon nehezen állsz ellen az ölelésnek. Mindez érthető, hiszen közel vagyunk egymáshoz, mégis túlságosan messze.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombaton óvatosnak kell lenned, mert rád tör a vásárlási láz. Az internetes boltoknak sok buktatója van, ha mégis rendelsz valamit, légy nagyon körültekintő. Ha feszült vagy és rossz a kedved, arra nem a vásárlás a megoldás. Sétálj egy nagyot, fuss, kirándulj, nem kell vagyonokat elkölteni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A mai napot töltsd kettesben a pároddal vagy a gyerekkel, ha vannak. Jó érzés, hogy nem vagy egyedül, ők is örömmel töltik veled a napot. Nézzetek filmet, társasozzatok, beszélgessetek és persze dobjatok össze egy finom ebédet vagy kiránduljatok a szabadban. Mindenkinek jót tesz a friss levegő.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton előfordulhat, hogy nem szeretnél otthon lenni, ami érthető is, hiszen itt a tavasz. Ha nem dolgozol, akkor nyugodtan szedd össze a gyerekeket és a párod. Keljetek útra, kiránduljatok, a természetjárás a legüdítőbb és legegészségesebb kikapcsolódás.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombat a nyugalom napja lesz számodra, persze, ha ezt szeretnéd. Nem is vágysz másra, mint egy kis sétára, kirándulásra vagy olvasásra. Nos, ez a te döntésed, ma senki nem sértődik meg azon, ha elmondod, magányra vágysz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Aggasztanak a pénzügyeid, úgy érzed kevesebb pénzed van, mint valaha. Ne rágódj most ezen, mert jobb félni, mint megijedni. Kicsit túlreagálod a dolgokat, szóval néhány számítás elvégzése után tisztán látod majd a helyzetet. Aztán jöhet a jól megérdemelt lazítás.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kemény éven vagyunk túl, így nem meglepő, ha a nyaralás gondolata foglalkoztat. Ám azt nem lehet tudni, mikor válhat valóra ez az álom, úgyhogy türelemmel kell lenned. Persze tervezgess csak nyugodtan, annál jobban fogod érezni magad, ha az utazás valóra válik.

Ezek is érdekelhetnek