2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. március 28. - Csak pihenj!

Napi horoszkóp 2021. március 28. – Csak pihenj!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnap van, éppen ezért lazítanod kellene, nem pedig a házimunkával foglalatoskodni. Majd a jövő héten elintézed ezeket, ma szánj magadra időt. Azt tedd, amit szeretnél, ne foglalkozz másokkal, néha szükség van az énidőre.

Bika (04.21. – 05.21)

Ne mindig csak a munkád körül forogjanak a gondolataid, mert ezzel csak otthon generálod a feszültségeket. A párod mindenben támogat, pont ezért ne hanyagold el őt. Ma csak egymással foglalkozzatok, nem fogjátok megbánni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap türelmesnek kell lenned, mert gyermekeid az idegeiden fognak táncolni, ha vannak. Ha nincsenek, a párod sem fog kímélni, kibújik belőle a kisördög. Te pedig imádod ezt az oldalát. Fantasztikus napnak nézel elébe, csak rajtad múlik, vevő vagy-e mindenre.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap adódhatnak vitás helyzetek, de ne hagyd magad befolyásolni. Neked kell eldöntened, hogy mit szeretnél kezdeni az életeddel, nem másnak. Párod mindvégig melletted áll, másra pedig nincs is szükséged ahhoz, hogy tudd, a jó úton jársz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Rengeteg teendőd van otthon, főleg, ha egész héten dolgoztál. De miért is kellene mindent ma megcsinálnod? Kérj segítséget vagy hagyd a fenébe az egészet és élvezd a pihenést. Aktív vagy passzív, teljesen mindegy, csak jól érezd magad.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap rád törnek a régi emlékek, ettől egy kicsit magad alatt leszel. De ne szomorkodj, a múlton keseregni kár. Ami megtörtént, megtörtént, nem tudod vissza csinálni. Határozd el magad, tűzz ki magad elé új célokat és vágj bele.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Vasárnap te leszel a megmentő. Egy barátodnak sürgős segítségre van szüksége, itt az alkalom, hogy elmélyítsétek kapcsolatotokat. Adj neki tanácsot, de ne engedd, hogy hirtelen döntsön. Tudja, hogy számíthat rád, így sokat nyom a latba, mit mondasz neki.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Egy ártatlannak tűnő vita komoly veszekedéssé fajul, de mivel utálod az ilyen helyzeteket, te leszel az, aki a békülést kezdeményezni fogja. Bár vita partnerednek nincs igaza, mégis rá hagyod, mert nem akarsz sokáig haragban lenni vele. Lehet hasznosabban is tölteni a vasárnapot, nem igaz?

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnap van, így végre te is otthon lehetsz szeretteiddel. Ne hagyd, hogy a munka elterelje a figyelmedet, ma csakis családodra koncentrálj. Még, ha nem is mentek sehova, akkor is egy fantasztikus napot zárhattok.

Bak (12.22. – 01.20.)

Valaki nagyon tetszik neked és régóta őrlődsz már azon, hogy megszólítsd-e. Ma eljött az ideje, hogy közelebb kerülj hozzá. De vigyázz, ne ess túlzásba, mert ez rosszul is elsülhet, az illető akár zaklatásnak is veheti a túlzott közeledést. Fontos a türelem és az óvatosság, ezzel nagyot nyerhetsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap nem vagy érzelmi csúcson, inkább távol tartanál mindenkit magadtól. Túl sok emberrel találkoztál a héten, úgy érzed, mindig egyedül akarsz lenni. Persze ez nem így van, de érthető, ha egyedül akarsz lenni. Tedd, amihez kedved van, ne törődj mással!

Halak (02.20. – 03.20.)

Otthon mindig elképesztően szalad az idő, ezért úgy érzed, soha semminek nem érsz a végére. Emiatt azonban nem kell aggódnod, a vasárnap nem kell, hogy a főzésről, mosásól és takarításról szóljon. Gondolj néha magadra is, neked is szükséged van a pihenésre.

Ezek is érdekelhetnek