2022 május 29 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. március 3. (2021.03.03.) - Nehéz nap a mai

Napi horoszkóp 2021. március 3. (2021.03.03.) – Nehéz nap a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán érzelmes hangulatban leszel, igyekszel átértékelni kapcsolataidat. Szívügyekben ne dönts érzelmek és persze ész érvek nélkül, mert hatalmas hibát követnél el. Gondolj át mindent alaposan, most nem szabad elhamarkodott döntéseket hoznod.

Bika (04.21. – 05.21)

Szerdán gondold át újra az idei terveidet. Bár a koronavírus miatt még nehéz annyira előre tervezni, de az mindenképpen jó, ha tudod mit akarsz. Engedd el azokat a dolgokat, amikkel a két hónap alatt nem haladtál, csak azzal foglalkozz, ami igazán fontos számodra. Állíts fel egy sorrendet és tervezd meg, hogy mit mikorra szeretnél megvalósítani.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szerdán egy rég nem látott ismerősöd térhet vissza az életedbe. Ez a találkozás azonban, téged egyáltalán nem tesz boldoggá. Olyan érzésed van, hogy valamit akar tőled. Egyelőre lehet, hogy csak puhatolózik, valódi szándéka pedig csak később derül ki.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma egy régi téma kerülhet megint napirendre. Bosszankodás helyett tekints rá új lehetőségként, amit talán azért kaptál, mert javíthatsz a dolgokon vagy újrakezdheted őket. Mindenképpen légy nyitott és fogadd el azt, ami éppen van, sőt, használd is ki.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hamarosan pénz áll a házhoz, ez pedig felvillanyoz téged. Már ma szövögeted is terveidet, de ne kapkodj el semmit. Nem kell minden pénzt egyszerre elköltened, jól fog jönni még később is. Csak türelem!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma végre fellélegezhetsz. Amiről az elmúlt napokban hallgattál, azt most mind kimondhatod. Ez egy vissza nem térő lehetőség, mindenképpen élned kell vele. Most minden múltbéli hibádat helyrehozhatod.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerdán keresed a szavakat, fogalmad sincs, hogy kivel hogyan kommunikálj. Ez csak egy átmeneti állapot, nincs okod az aggodalomra. Ma inkább vonulj félre, végezd csendben a munkád, a holnapi nap sokkal könnyebb lesz majd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán érzékenyebb leszel, mint a hét többi napján. Érzed a változást, amitől tartasz ahelyett, hogy várakozásokkal telve tekintenél elé. Nem kell aggódnod, nincs ok a félelemre, nagyon jónak tűnnek a jövőbeli kilátásaid.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kicsit frusztráló nap lehet számodra a szerda. Rengeteg feladatod van, emellett pedig még olyanokat is kapsz, amiket már egyszer megcsináltál. Ez felbosszant téged, hiszen olyan dolgokkal kell foglalkoznod, amiket te már lezárnak tekintettél.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szerdán valóban kedved van beszélgetni másokkal és együtt ötletelni is. Csapatjátékos vagy, így nem okoz gondot, ha valakivel együtt kell dolgoznod. Nem kell minden gondolatod megosztanod másokkal, ne ess át a ló túloldalára.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

jobban érzed magad, mint az elmúlt két napban. Ám a szerda sem lesz teljesen tökéletesen, hisz sokan szólnak hozzád úgy, ahogy neked nem tetszik. Ne sértődj meg és ne is vágj vissza! Tégy úgy, mintha nem értenéd, amit mondanak, ezzel elkerülheted a vitákat.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán egy olyan téma kerülhet elő a párod és közted, amit már lezártnak tekintettél. Legalábbis ezt hitted. Kérdezd meg tőle, hogy ez most miért fontos és miért akarja újra megbeszélni veled. Légy megértő, így elkerülhetitek a veszekedést.

Ezek is érdekelhetnek