2022 május 25 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. március 30. - Nehéz napok következnek

Napi horoszkóp 2021. március 30. – Nehéz napok következnek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A következő napok nagy megterhelést jelentenek számodra, ami nem is meglepő, hiszen közeleg a húsvét és a munka is rengeteg. A vírushelyzet pedig egy cseppet sem könnyíti meg ezt. Ne aggódj, mindent meg tudsz megoldani, ráadásul még időben.

Bika (04.21. – 05.21)

Jól indul számodra a kedd, most még a problémás feladatok megoldása is egyszerűen fog menni. Hatékony és gyors leszel, ez pedig nem megy a minőség rovására. Otthon is vár rád némi teendő, de hagyj időt a pihenésre is, mert a hét többi nem napja sem lesz egy leányálom.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Aktív keddre számíthatsz, úgy érezheted, hogy soha nem érsz a feladatok végére. A húsvét miatt szorít az idő, mert nem akarsz az ünnep alatt is dolgozni, ami teljesen érthető. Tervezd meg a hét napjait, akkor semmi nem marad el.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden nagyon izgatott leszel, úgy érzed, valami történni fog. A megérzéseid most sem hagynak cserben, nagy változás előtt állsz. Pozitív hozzáállással pedig bármi történjen, semmik nem állíthat meg téged abban, hogy elérd a célod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden nem érzed magad a legjobban, de nem fizikai betegségről van szó. A vírus miatt túlterhelt vagy, sőt, még a húsvét is közeleg. Úgy érzed, nem érsz a teendőid végére, pedig megteszel minden tőled telhetőt. Kérj segítséget, senki nem fog visszautasítani!

Szűz (08.24. – 09.22.)

A hét második napján kétségbe eshetsz, mert nem látod a fényt az alagút végén. Sokan vagyunk így ezzel ebben a vírushelyzetben, de nem szabad feladnod. Most nem! Jó úton haladsz és a hétvégén véglegesítheted céljaidat.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A keddi napon csak csendre és nyugalomra vágysz, hogy összeszedhesd a gondolataidat. Mindez a zsúfolt tegnapi napnak köszönhető és persze az sem mellékes, hogy nyakadon a húsvét. Szellőztesd ki a fejed és munka után pihenj, mert a héten még sok feladat vár rád.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A hét második napján nem állsz a helyzet magaslatán. A munka mellett tele van a fejed a húsvéti teendőkkel, ez pedig eltereli a gondolataidat. Egy-egy ünnep előtt mindig nagy a stressz, de van, aki segítsen, igaz?

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kedden könnyedén megeshet, hogy a terveid szerint alakulnak a dolgok. Próbálj meg lehiggadni és nem kapkodni, mert az nem vezet semmi jóra. Sok tennivaló rád, főleg a húsvét közeledtével, de a megfelelő sorrenddel minden a helyére kerül.

Bak (12.22. – 01.20.)

Valakinek ma nagy szüksége lesz a segítségedre. Persze nem utasíthatod vissza, azonban most nem fér bele minden az idődbe. A húsvét miatt feltorlódnak a feladatok, de aggodalomra semmi ok, minden időben a helyére kerül majd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vészesen közeleg a húsvét, te pedig azt sem tudod, hol áll a fejed. Munka, bevásárlás, esetleg kerti munka, úgy érzed, mindent egyszerre kellene csinálnod. A családod vagy a legjobb barátod biztosan a segítségedre lesz, ha megkéred. Ne feledd, nem vagy egyedül.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden valaki folyamatosan siettet téged, emiatt úgy érezheted, hogy képtelen vagy megfelelni az elvárásoknak. Ne aggódj, mindent jól csinálsz, beleadsz anyait-apait. A húsvét közeledtével nem meglepő, hogy nő az ember feszült a sok tennivaló miatt, de a hétvégét elfelejted mindezt.

Ezek is érdekelhetnek