2022 szeptember 28 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. március 31. - Szerdai rohanás

Napi horoszkóp 2021. március 31. – Szerdai rohanás

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pozitívan alakul a szerda, de még korántsem vagy kész mindennel, ami az ünnephez szükséges. Vásárolj be, amit csak lehet, ne holnap vagy szombaton kapkodj az utolsó pillanatban. Fontos, hogy megtervezz mindent lépésről-lépésre, akkor minden úgy alakul, ahogy azt eredetileg eltervezted.

Bika (04.21. – 05.21)

Szerdán nem érzed magad a legjobban, de ez inkább lelki, mint fizikai probléma. Össze-vissza kavarognak a gondolataid, amiket minél előbb rendezned kell, mert csak nagyobb lesz a fejetlenség. Már csak pár nap van húsvétig, ne most ess szét!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szerdán újra tele leszel élettel, úgy érzed, egyenesben vagy. Sok volt a teendő a hét elején, de most már nincs megoldatlan feladat. Ne feledkezz meg a húsvéti sonkáról, mert még biztosan vásárolhatsz jó minőséget, de szombaton már nem biztos, hogy sikerül.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szerdán végre minden feszültség elhagyja a tested és elméd, világossá válik, mi vár még rád a héten. A saját tempódban haladhatsz, ezt a lehetőséget pedig ki kell használnod. Az ünnepi asztalról sem hiányozhat semmi, ha pedig vannak gyermekeid, ne feledkezz meg a nyuszi hozta ajándékokról sem.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szerdán visszatér a jó kedved, mert sokkal jobban haladsz, mint azt eredetileg gondoltad volna. Holnap már az otthonod is rendbe szedheted, így később már csak az ünnepi menüvel kell foglalkoznod. A bevásárlást azért ne hagyd az utolsó pillanatra, mert elkapkodhatják előled a legjobb és legfinomabb dolgokat.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerdán egy kollégád mehet az agyadra, mert egész nap azzal traktál, hogy mit hogyan csinálj, pedig te pontosan tudod, mi a dolgod. Ne törődj vele, ennél most minden más fontosabb.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerdán szerencsésnek érezheted magad, ugyanis ma minden kellemetlenség elkerül téged. Ez teljesen feldobja a hangulatod és kedved kaphatsz ahhoz is, hogy feldíszítsd a lakást húsvétra. Ez lesz az első lépés, hogy az ünnepre hangolódj.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán több munkahelyi vagy családi összezördülésre is számíthatsz. Csak rajtad múlik, hogy kimaradsz-e belőlük. Inkább koncentrálj a munkádra és az ünnepi menüre, így nem kerülsz bajba.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán izgalmas felfedezést tehetsz. Sok minden történt az elmúlt időszakban és ez a tény a vírus miatt még mindig fennáll. Sokan betegek most és talán te is félsz egy kicsit. Sajnos most nem lehetünk azokkal, akiket szeretünk, de az ünnep teljes lehet akkor is, ha telefonon tartjuk a kapcsolatot.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szerdán neked kedveznek a csillagok, de ettől függetlenül nem kell nem kell eszeveszett költekezésbe fognod. Bár hamarosan itt a húsvét, nincs szükség olyan dolgokra és ételekre, amik a kukában landolnak. Ne veszítsd el a józan gondolkodásodat!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A szerda csodálatos napnak ígérkezik, de csak akkor, ha elkerülöd a konfliktusokat. A húsvét közeledtével mindenki feszültebb egy kicsit, de azzal nem haladunk előre, ha egymás ellen fordulunk. Ugye, te is így gondolod?

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán az elmúlt napokhoz képest jobban érzed magad, de a teendők listája még hosszú. Holnap biztosan sokan lesznek az üzletekben, így inkább ma menj bevásárolni. Jobb elkerülni a szombati tömeget is, főleg, hogy a vírus villámgyorsan terjed.

Ezek is érdekelhetnek