2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. március 4. (2021.03.04.) - Hallgatni arany

Napi horoszkóp 2021. március 4. (2021.03.04.) – Hallgatni arany

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön úgy érzed, a környezeted gyerekesen viselkedik és te vagy az, akinek pesztrálnia kell őket. Igyekezz nagyon türelmes lenni, így megkímélheted magad a idegeskedéstől és nevethetsz a botlásaikon.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön többen is megsérthetnek bántó megjegyzéseikkel. Ahelyett azonban, hogy vérig sértődnél, inkább engedd el a füled mellett, amit mondanak, így megőrizheted nyugalmadat.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A csütörtök sajnos nem a te napod lesz, mert senki nem akarja megérteni azt, amit mondasz. Úgy érzed, nem egy nyelvet beszéltek. Várj néhány napot, jövő héten már nem lesz gondod ezzel.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön ne akarj meggyőzni senkit az igazadról, mert a kísérlet biztosan kudarcba fullad majd. Csak saját magadat bosszantanád fel, ez pedig egyáltalán nem éri meg. Lesz még rá alkalom, hogy értelmesen kommunikálj valakivel, de ez nem a nap lesz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön senkivel nem találod a közös hangot a munkahelyeden. Kollégáiddal nehezen vagy egyáltalán nem tudsz dűlőre jutni. Ne erőltesd a dolgot, talán holnap könnyebb dolgod lesz. Légy egy kis türelemmel, te vagy az érettebb, így nemsokára elérheted a célod.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A csütörtök legnagyobb kihívása, hogy semmiképp ne szólalj meg. Egész nap szívesen beszélhetnél, de jobb, ha a hallgatást választod. A plusz energiáidat inkább vezesd le sétával vagy futással, a beszélgetést pedig hagyd a hétvégére a pároddal és a barátaiddal.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A csütörtök a tudatosság napja lesz. Gondold végig, kinek mit mondasz, számolj el tízig mielőtt megszólalsz. Csak olyan emberekkel beszélgess, akikben megbízol, akik biztosan nem adják tovább, amit mondtál.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csütörtökön úgy érzed, hogy mindenhol akadályokba ütközöl. Valószínűleg a sors teszteli a türelmed és kitartásod és azt, hogy mennyire hiszel a céljaidban és persze magadban. Engedd el ezt az érzést, ma ennél többet ugyanis nem tehetsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön jól teszed, ha megválogatod a szavaidat. Ma nem kell elmondanod az igazságot mindenkinek, a kegyes hazugság néha jól jön. Ne légy mindenben és mindenkivel őszinte, talán az a legjobb, ha elkerülöd az embereket.

Bak (12.22. – 01.20.)

A pénz mindig is központi kérdés nálad, főleg, ha nincs belőle annyi, amennyit igazán szeretnél. A vírus most mindenki dolgát megnehezíti, de okos költekezéssel nem lehet baj. Most ne feszegesd a határaidat, maradj a jól megszokottnál.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön a szerelmed jóval feszültebb, mint általában szokott, te pedig érzékenyebben reagálsz erre. Ha nem vigyázol, könnyen sértődés vagy veszekedés lehet belőle. Ha türelmes maradsz, akkor közelebb kerülhettek egymáshoz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön ingerlékeny lehetsz, ugyanis rengeteg feladat vár rád. Szorítanak a határidők, ez pedig frusztrál téged. Vegyél néhány mély levegőt, így elkerülheted a pánikot. Ne görcsölj rá a feladatokra, ha így teszel, hamarabb végzel a munkáddal, mint gondoltad és a jó kedved is visszatérhet.

Ezek is érdekelhetnek