2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. március 5. (2021.03.05.) - Elsöprő péntek

Napi horoszkóp 2021. március 5. (2021.03.05.) – Elsöprő péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pénteken leginkább a családi ügyek foglalkoztatnak. Figyelj oda a munkádra, mert közben úgysem oldhatod meg a dolgokat. Otthon minden változást megbeszélhetsz a családoddal, megegyezésre juthattok majdnem mindenben, de ehhez neked is kompromisszumra készen kell állnod.

Bika (04.21. – 05.21)

Pénteken óvatosnak kell lenned, ugyanis könnyedén összevitatkozhatsz bárkivel. Legyen az kolléga, családtag vagy csak egy szomszéd, semmi jó nem sülhet ki belőle. Elmondhatod a problémád, de lehetőséget kell adnod a másik félnek is, hogy megossza veled az ő verzióját.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénteken a pénzügyi helyzeted vagy üzleti ügyeid miatt aggódhatsz egy kicsit. Ha eluralkodik rajtad a káosz, akkor hamar vitába keveredhetsz bárkivel. Ha muszáj, állj ki magadért, de ne engedd elfajulni a dolgokat.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma valakinek hajlandó leszel beszélni magadról és a múltadról. Arra azonban vigyáznod kell, hogy mennyire mélyedsz bele a dolgokba. Jobb, ha előbb biztosra mész abban, hogy valóban megbízhatsz-e az illetőben. Légy nagyon óvatos, mert könnyen ellened fordíthatja a megszerzett információkat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Érzelmes nap lesz a mai számodra. Kedvetlen vagy és ez a munkahelyen sem javul. Valaki igyekszik kihúzni belőled, hogy mi bánt, de te nem a megfelelő módon fogadod a segítséget. Számolj tízig és kérj bocsánatot, mert ő nem tehet semmiről.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénteken semmire és senkire nem vágysz, csak nyugalomra és magányra. Úgy érzed, van mit átgondolnod és valóban így is van. Ha valaki megzavarna, fogd vissza magad, ne harapd le rögtön a fejét. Kérd meg, hogy hagyjon magadra, szép szóval mindent elérhetsz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Pénteken rendkívül erősek lehetnek az érzelmeid. Előfordulhat otthoni súrlódás, de egy izgalmas dolog is felkavarhatja az állóvizet. Ha túlságosan felhevülne a helyzet, akkor is figyelned kell arra, hogy a dolgok ne csússzanak ki a kezed közül.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Váratlan események történhetnek a mai napon. Indokolatlanul izgatottnak érzed magad, ezért számítanod is kell valami újra. Fontos számodra a személyes szabadság, nem is szeretnél senkihez sem alkalmazkodni. Ez azonban nem biztos, hogy így is lesz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pénteken kialakulhatnak magasröptű vitás helyzetek, de ezt most egyáltalán nem keserít el téged, sőt, még élvezni is fogd. Régóta gyűlnek már benned a dolgok, most kiadhatod magadból, ami nyomja a szíved.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken a szokottnál is nagyobb szükséged van valaki társaságára. Ha nincs párod, akkor egy barát nyújthat számodra vigaszt, ha pedig van, akkor partnered megteszi, amit ilyenkor elvárnál tőle. Csak nyugalom, minden rendbe jön.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kellemes meglepetésekben lehet részed pénteken. Nem is számítottál egy ilyen izgalmas és érzelmekkel teli munkanapra, ugyanis jobban alakul, mint azt ébredéskor gondoltad. A humor lehet ma a legjobb eszköz számodra, hát alkalmazd, mindenkinek elnyered majd a tetszését.

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken rendkívül hatékony lehetsz a munkádban és mindenféle új ötleted támadhat. A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy a felmerülő problémákat megbeszéld a kollégáiddal vagy a főnököddel. Megértésre fogsz találni és a megoldás sem áll tőled olyan messze, mint azt gondolnád.

Ezek is érdekelhetnek