2022 augusztus 8 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. március 9. (2021.03.09.) - Beszédes kedd

Napi horoszkóp 2021. március 9. (2021.03.09.) – Beszédes kedd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Te lehetsz a mai nap nyertese, most kihasználhatod a lehetőségeidet. Azonban, minden információt kétszer is át kell gondolnod, mielőtt döntést hozol. Légy nagyon óvatos és körültekintő!

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden nem ártana, ha óvatosan bánnál a pénzzel. Nem kell elkapkodnod semmit, az akciós áru is lehet még olcsóbb. Azt pedig mindenképpen át kell gondolnod, hogy valóban szükséged van-e ennyi kacatra. Ugye, hogy nem?!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden hajlamos lehetsz sokat beszélni. Nincs is ezzel baj addig, amíg valakit fel nem tartasz ezzel. Engedj másokat is szóhoz jutni. Ezenkívül, egyáltalán nem mindegy, hogy kivel és mit osztasz meg.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden végre jó hírt kaphatsz pénzügyeiddel kapcsolatban. Lehet, hogy valamihez olcsóbban jutsz hozzá, mint az előzőleg gondoltad volna. Tedd félre a megmaradt összeget, később még nagy hasznát veheted.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Épp itt az ideje észrevenned, hogy nincs értelme titkolóznod a többiek előtt. Úgyis csak faggatóznának, ez pedig nem lenne jó számodra. Inkább mondd azt, hogy ma nem szeretnél beszélni senkivel és semmiről, meg fogják érteni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Te nem ijedsz meg az újdonságoktól és a változásoktól. A lelked mélyén már vágysz is arra, hogy valami történjen veled. Ma ugyan nem derül fény mindenre, de lassan majd kirajzolódik minden. Már csak egy kis türelemre van szükséged.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ígéretes napnak látszik a kedd számodra. Ma egyáltalán nem lehet okod panaszra, ugyanis minden a terveid szerint fog menni. Ez energiával tölt fel téged, így minden feladatoddal időben végzel és korán haza is mehetsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kedden nem lesz könnyű a munkádra koncentrálnod. Egyrészt érzed, hogy valami van a levegőben, másrészt pedig valaki vagy valami folyamatosan eltereli a figyelmed, ez pedig kapkodáshoz vezet. Ez egy ilyen nap, el kell fogadnod, nem tehetsz ellene semmit.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kedden mindent és mindenkit kezelj távolságtartással. Szemléld kívülről az eseményeket, de semmiképp ne avatkozz bele semmibe. Ma légy a lehető leghűvösebb, ez a legjobb, amit tehetsz, így ugyanis nem lehet baj.

Bak (12.22. – 01.20.)

Érdemes kihasználnod a mai napot, ugyanis ez lesz számodra a hét legnyugisabb napja. Persze, csak ha te is így állsz hozzá. Ha felhúzod magad és kiabálsz, kiadod ugyan a feszültséget magadból, de a többiek furcsán fognak nézni rád. Talán még meg is ijeszted őket.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A mai napon minden megbeszélésre és egyeztetésre nyugodtan sort keríthetsz, ugyanis szerencsével fogsz járni. Azonban, nem kell meglepődnöd a többiek felesleges beszédén és reakcióján, koncentrálj csak a saját dolgodra.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden sem maradsz ki semmiből, ha otthonról dolgozol. Ha teheted, vegyél ki szabadságot, nagy szükséged lenne az otthoni nyugalomra. Változások következnek az életedben, így minden eshetőségre fel kell készülnöd.

Ezek is érdekelhetnek