2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. november 1. - Emlékezz...

Napi horoszkóp 2021. november 1. – Emlékezz…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Délelőtt megcsinálsz minden házimunkát otthon, délután pedig összeszeded a családot és elindultok a temetőkbe, hogy megemlékezettek elhunyt szeretteitekről. Ha tehetitek, ne menjetek autóval, mert nehéz lesz a parkolás. Az estét együtt tölthetitek, de pihenj le időben, mert holnap újabb nehéz munkanap vár rád.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn kora reggel is kilátogathatsz a temetőbe, hogy elkerüld a tömeget és, hogy a nap hátra lévő részét pedig a családoddal tölthesd. Ha mindenképpen sötétben szeretnél menni, akkor, ha teheted, inkább menj gyalog, mert nagy lesz a tömeg és nehezen tudsz majd parkolni. Este pihenj le korán, nem vár könnyű nap holnap.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hétfőn senkivel nem találod meg a közös hangot, ezért egyszerűen úgy döntesz, hogy elvonulsz a világ elől. Valószínűleg a szeretteidre való emlékezés hangol le ennyire. Hidd el, másoknak sem könnyű ilyenkor és nem is jó, ha egyedül vagy. Kicsit szedd össze magad, a jó társaság sokat dob majd a hangulatodon.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn a temetőbe készülsz, hogy megemlékezz szeretteidről, de az élet újabb akadályt gördít eléd. Ez azonban nem állíthat meg téged abban, hogy elérd céljaidat, pillanatok alatt túl teszed magad a nehézségeken. Ha pedig egyedül mégsem megy, akkor pontosan tudod, hogy kihez kell fordulnod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Bár ma munkaszüneti nap van, ez sem dobja fel a hangulatod, hisz sok helyre kell még menned, hogy gyertyát gyújthass szeretteidért. Nem légy szomorú! Vedd elő a szép emlékeket róluk, ezek csalhatnak egy kis mosolyt az arcodra. A vacsora időt együtt töltheted családoddal és korán ágyba bújhatsz, hiszen holnap megint nehéz nap vár rád.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn szervezhetsz programot barátaiddal vagy családoddal, de ne feledd, még a temetőbe is ki kell menned. Ha úgy van, akkor még a program előtt tedd ezt meg, így nem kell este, fáradtan, a tömegben szoronganod. Csak a szépre emlékezz, ne légy szomorú, szeretteid már fentről vigyáznak rád.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma kifejezetten optimistának mondhatod magad. Jó kedvvel ébredsz és semmi sem ronthatja el mai kitűnő hangulatod. Szeretteidre sem szomorúan gondolsz, csak a szép emlékek jutnak róluk az eszedbe. Családod körében töltheted a napot, ami mindennél többet jelent számodra.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétfőn nem vagy túl kommunikatív hangulatodban, teljesen lehangol ez a nap. Valaki, akit nemrégiben vesztettél el nagyon hiányzik neked. Ma semmiképp se maradj egyedül, menj el szüleidhez vagy találkozz barátaiddal, egy kicsit elterelik majd a figyelmed.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ha teheted, ma korán menj ki a temetőbe és gyújts gyertyát szeretteidért, mert délután hatalmas tömegre számíthatsz, amit ki nem állhatsz. Emellett a mai nap tisztázhatsz minden eddigi problémádat mindenkivel, akivel mostanában gondjaid voltak. Pároddal is sokat vitatkoztatok az elmúlt időben, de a lényeg, hogy ma mindent rendbe hozhatsz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Egy kis anyagi slamasztikába kerülsz a mai nap, mert valaki ugyan megígérte neked, hogy visszaadja a tartozását, de nem tartja be ígéretét. Ne aggódj, nem marad így sokáig, megkapod a pénzed. Ez alatt a pár nap alatt húzd össze a nadrágszíjat, akkor elég összeg áll majd rendelkezésedre, míg visszakapod a kölcsönt. Annál is inkább kapcsolj ki, mert ma egy kicsit magába kell szállnia mindenkinek, hisz elhunyt szeretteinkre emlékezünk.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ha már az elmúlt napokban jártál a temetőben és megemlékeztél szeretteidről, ma már nincs semmi dolgod. Eddig sem volt unalmas az életed, de most felpezsdül körülötted minden. Számtalan lehetőség nyílik meg számodra, neked azonban el kell döntened, melyiket használod majd ki. Ne hamarkodj el semmit, most tényleg nagyon fontos, hogy jó döntést hozz.

Halak (02.20. – 03.20.)

A mai nap fantasztikus lehetőséget tartogat számodra, hisz megismerhetsz valakit, akiben igazi szövetségesedre találhatsz. Az élet kísértések sorozata, de ha van párod, mindenképpen ellent kell állnod nekik. Ma ne feledkezz meg ellátogatni a temetőbe sem, ha eddig még nem tetted.

Ezek is érdekelhetnek