2022 június 25 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. november 11. - Vitás csütörtök

Napi horoszkóp 2021. november 11. – Vitás csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön rendkívül óvatosnak és tudatosnak kell lenned. Ne határozz hirtelen semmiről, egyetlen szuper ajánlat sem lesz ma olyan szuper, mint amilyennek tűnik. Légy nagyon megfontolt és ha teheted, ne vigyél magaddal pénzt se, mert csak magadra fogsz haragudni, ha túl sokat költesz.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön rendkívül érzékeny leszel, a párod pedig nem viseli ezt túl jól. Ne sértődj meg, bármit is mond neked, egy kissé ő is feszült mostanában. Kicsit más vagy most, mint általában, de mindenkinek vannak ilyen időszakai. Elkerülheted a vitákat, ha már reggel elmondod neki, hogy nem vagy jó passzban és a türelmét kéred.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön az egyik legszerencsésebb csillagjegyű kétségtelenül te leszel. A hangulat feszült lesz a munkahelyeden, de te ma ebből bizony kimaradsz. Segíthetsz is a többieknek, de önként ne avatkozz bele egyetlen vitába se. A tanácsaidat ugyanis senki nem fogadja el.

Rák (06.22. – 07.22.)

A csütörtök meglepő változásokat hozhat számodra. Nem kell nagy dologra számítanod, de neked fontos lesz és örömöt okoz. A párkapcsolatodban állhat be változás és végre tervezhetsz egy kicsit előre. A múltbéli viták tisztázásra kerülnek és már csak előre kell tekintened.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön választás elé kényszerülsz, vagy legalábbis így érzed. Valahogy meg kell találnod az egyensúlyt a család és a munkád között. Jó lenne, ha időben hazamennél és nem túlóráznál a hét minden munkanapján. Az ünnepek közeledtével mindenki több időt szeretne tölteni a szeretteivel, ez teljesen normális.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Csütörtökön ne dönts semmiről, mert egyáltalán nem gondolkozol nyugodtan. Sőt, jobban tennéd, ha az üzleteket is messziről elkerülnéd vagy egyáltalán nem vinnél magaddal pénzt se. Hagyd otthon a pénztárcádat, akkor biztosan nem esel kísértésbe.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A csütörtök egy kapkodós nap lesz, ami nagyrészt a figyelmetlenségednek köszönhető. Nagy szükséged lenne a türelmedre, különben érhetnek apró balesetek vagy olyat mondhatsz valakinek, amit te magad is megbánsz. Jobb, ha inkább hallgatsz és nem szólsz egy szót se.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csütörtökön jó lenne, ha elkerülnéd azokat az embereket, akik állandóan csak panaszkodnak és lehúzzák a hangulatodat. Nincs szükség arra, hogy a megoldások helyett csak a kifogásokat hallgasd. Olyan emberekkel beszélj, akikből sugárzik a pozitív energia.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön fontos, hogy figyelmes és kedves légy. Csak így érheted el a céljaidat, mert ma mindenki meglehetősen feszült. Ezt a hangulatod csak pozitív energiákkal oldhatod fel. Légy önzetlen és nagylelkű, hidd el, ez a hozzáállás hamarabb megtérül, mint gondolnád.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön komoly próbatétel elé állít a sors. Úgy érzed, mindenki csak hátráltat és bosszantani akar. Pedig csak a helyüket nem találják ebben a feszült helyzetben. Ne siettess senkit, dolgozz a saját tempódban, végezd a saját munkádat, ma nem kell foglalkoznod senki mással.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön nem lesz könnyű dolgod a munkahelyeden, ugyanis nem kerülheted el a vitákat. Szükség lesz a visszafogottságodra és a türelmedre, teljesen mindegy, hogy ki mit mond. Ma senkit nem tudsz meggyőzni az igazadról, így engedj el mindent a füled mellett, holnap már teljesen másképp lesz minden.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma nagyon figyelmesnek kell lenned, minden téren. A közlekedésben, a munkahelyeden és otthon is. Könnyen szerezhetsz néhány apró sérülést, de ennek nem kell bekövetkeznie, ha koncentrálsz. Figyelemmel és türelemmel elkerülheted a nagyobb bajt.

Ezek is érdekelhetnek