2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. november 12. - Rohan az idő...

Napi horoszkóp 2021. november 12. – Rohan az idő…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Jó napnak ígérkezik a péntek. Lehet, hogy már a kezedben érzed az év végi bónuszt vagy a 13. havi fizetést, de ne igyál előre a medve bőrére. Mindenkinek nehéz év áll a háta mögött, lehet, hogy kisebb lesz az az összeg, mint gondolnád. Erre az esetre készíts tervet, telik majd mindenre, ha ebben a hónapban kicsit összehúzod a nadrágszíjat.

Bika (04.21. – 05.21)

Még ma nyugodtan kimozdulhatsz munka után, találkozhatsz a barátaiddal, talán most utoljára karácsony előtt, mert mindenki rohan és kapkod ilyenkor. Bár van még bő egy hónap addig, a sok munka mellett már nem marad időd magadra sem. Ezt a hétvégét úgy töltsd el, ahogy te szeretnéd, jövő héttől nagy lesz a hajtás.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Sok a munka és kezdődik az év végi rohanás, ami általában teljesen kikészít. Figyelned kell azonban magadra, mert nem lenne jó, ha most betegednél le. Jobb elébe menni a dolgoknak, egyél sok gyümölcsöt, hogy bevidd a megfelelő vitamin mennyiséget. Így egészségesen és boldogan rugaszkodhatsz neki az év utolsó kihívásainak.

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken munka után még rengeteg dolgod van, de ne akarj még a mai nap mindennel végezni. Párod is segítségedre lehet holnaptól, így minden lemaradást be is pótolhatsz. A hétvégén pedig szórakozzatok, tervezzetek, hiszen közel az év vége, van még mit megvalósítani, nem igaz?

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Pénteken jó híreket kaphatsz a pénzügyeidet illetően. Lehet, hogy épp ma tudod meg, mekkora lesz az év végi bónuszod. Jól fog jönni egy kis plusz bevétel, amire eddig csak titkon számítottál. Egyelőre azonban ne költekezz, akkor biztos a dolog, ha már a kezedben lesz az összeg.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénteken már vidámabban ébredsz, mint a hét többi napján. Főleg akkor, ha jövő héten szabadságon leszel. Sok teendő vár rád otthon, amit munka mellett is el tudsz végezni, de ha teheted, kérj segítséget. Fárasztó hét volt ez, maradjon idő a szórakozásra is!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Pénteken hajlamos vagy mindent borúsan látni. Szinte sehol sem tartasz a munkáddal, de nem kell aggódnod. Van időd mindenre, csak le kell higgadnod. A hétvégét töltsd a szeretteiddel vagy barátaiddal, szükséged van a kikapcsolódásra is.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A rengeteg munkád miatt alig jut időd a családodra. Mivel ma van a hét utolsó munkanapja, akár túlórázhatsz is, de a hétvégét szenteld a családodnak, különben mindenki megorrol majd rád. Egy önfeledt, közös program helyre hozhatja a dolgokat.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vészesen közeledik a karácsony, ezért készíthetnél előzetes terveket. Ha ma munka után belefér az idődbe, körül nézhetsz vagy vásárolhatsz is egy-két dolgot. Túlzásba azonban ne ess, előbb mérd fel az árakat és persze szeretteid igényeit.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ha tegnap nem vásároltál, akkor ma érdemes körülnézned egy kicsit ajándékfronton. Egyelőre csak mérd fel a terepet, a vásárlás még várhat. Puhatolózz szeretteidnél, nehogy mellé nyúlj! Jobb biztosra menni, mint végig aggódni a karácsonyi időszakot.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A mai nap kimerítő lesz számodra. Senki sem lesz vevő a humorodra, különösen a párod nem. Légy visszafogott és nagyon kedves, hisz neki inkább az ölelésedre van szüksége. Töltsétek együtt az estét és tervezzetek közös programot hétvégére, rátok fér a pihenés és a romantika.

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken minden nagyon nehezen megy neked. Környezeted mindenben kifogásokat keres és rendkívül érzékeny. A párod is nyűgösebb a megszokottnál. Ma csak egy kis megértésre és ölelésre van szüksége. Töltsétek együtt az estét, akkor az ő lelke is megnyugszik.

Ezek is érdekelhetnek