2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. november 14. - Szerelmes vasárnap

Napi horoszkóp 2021. november 14. – Szerelmes vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnap tudatosan magadra kell figyelned, legfőképp az egészségedre. A hideg érkezésével még fontosabb, hogy erősítsd az immunrendszered. Igyál sok vizet, teát, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, nagy szükség van a vitaminokra.

Bika (04.21. – 05.21)

A vasárnap egy kifejezetten jó napod lehet számodra. Most tényleg pihenhetsz, lazíthatsz egész nap. Még az ágyból sem kell felkelned, hacsak nincs kedved sétálni egy nagyot. Ha a párod is otthon van, akkor használjátok ki az időt, most valóban csak egymással kell foglalkoznotok.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap egy olyan nap lesz, amikor nyugodtan tervezgethetsz. Már nem sok van hátra ebből az évből és azt sem tudhatod, mit hoz a holnap, mégis pozitívan kell hozzáállnod mindenhez. Kicsit ki is kell szellőztetned a fejed, hogy tisztán láss és valóban jó döntéseket hozz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap rájössz, hogy mindenki támogat téged és jelenleg nincs is másra szükséged. Ha segítséget vagy tanácsot kérsz, mindig kapsz és ez felbecsülhetetlen. Arról már nem is beszélve, hogy te sem vagy hálátlan, ezt pedig ma bizonyíthatod is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Bár nagyon kevés dolog van, amiben előre tervezhetsz, te mégsem vagy letörve. Sok változás történt az elmúlt néhány hónapban, amiknek azonban még nincs vége. Ugyanakkor bőven elég az is, hogy tudod, mit akarsz, mert ez fog megerősíteni abban, hogy jó úton haladsz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ha a szombatod jól alakult, akkor ez vasárnap sem lesz másként. Most már bizakodhatsz, minden kérdéses dologra megtalálod a megoldást. A megérzéseid mindig jók, ez most sem lesz másként. Éppen ez az, ami segít megőrizni az optimizmusodat.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Vasárnap semmi okod nem lehet a panaszra. Ha van párod, mély érzelmeket élhetsz meg. Ha nincs, akkor sem kell elkeseredned, mert pozitív gondolkodással sok mindent megvalósíthatsz. A nagy találkozás már nem várat sokat magára, még ebben az évben fordulat következik be szerelmi életedben.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Vasárnap legszívesebben egész nap az ágyban maradnál. Nos, mi akadályoz meg ebben? Tégy, ahogy kedved tartja, ma tényleg azt tehetsz, amit csak akarsz. Ha párod is otthon van, még közelebb kerülhettek egymáshoz. Hiányoztok egymásnak, ez kétségtelen, hiszen a szürke hétköznapokon nincs egy szabad percetek se. Van mit bepótolni, lássatok neki!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A vasárnap álmodozással telhet. A jövőd lehet az, amin elgondolkozol, főleg akkor, ha még nem találtad meg az igazit. Az ismerkedés is nehéz dolog, de ettől függetlenül nem szabad bezárkóznod. Nem meglepő, hogy az ünnepek közeledtével még jobban vágysz valaki szeretetére. Maradj nyitott és akkor nem kell egyedül töltened a karácsonyt.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ez a vasárnap tényleg olyan lesz, mint amilyet már régóta szeretnél. Fürdőzhetsz a boldogságban, főleg akkor, ha a párod is otthon van. Szeretnétek kettesben tölteni a napot, ami meg is valósulhat. Átélheted a meghitt pillanatokat, amik a hétköznapokból sajnos hiányoznak.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A vasárnapot töltsd a szeretteiddel vagy legalább hívd fel őket, ha nem laktok közel egymáshoz. Akár egy közös családi ebéd is szóba jöhet, kora reggel még nem késő meghívni, akit szeretnél. Ha mégsem jön össze, délután látogasd meg, akit szeretnél, hiszen a nagy hajtásban alig tudtok találkozni.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vasárnap ráébredsz arra, hogy a párod sokkal többet jelent neked, mint eddig hitted. Mutasd ki, mennyire szereted őt, lepd meg valamivel. Lehet ez egy romantikus séta is, nem kell nagy dologra gondolnod. A hétköznapokban csak elmentek egymás mellett, de ma bepótolhatjátok az elmúlt napokat, hiszen kölcsönösen hiányoztok egymásnak.

Ezek is érdekelhetnek