2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. november 16. - Harcias kedd

Napi horoszkóp 2021. november 16. – Harcias kedd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz kedden, ami rendkívül bosszantó számodra. Most azonban az sem segít, ha magyarázkodni próbálsz, mert nem rajtad múlik a dolog. Igyekezz kevesebbet beszélni, beszéljenek helyetted a tetteid.

Bika (04.21. – 05.21)

Tisztában vagy a képességeiddel és a terv is összeállt a fejedben, aminek hála teljesíteni tudod a kihívásokat. Ha odafigyelsz, a kisujjadból kirázod a feladatokat és semmi gond nem akad a nap folyamán. Ha hozzáállásod nem változik, az egész heted ilyen egyszerű és nagyszerű lehet.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Úgy érzed, túl régóta dolgozol valamin, de az eredmények elmaradnak. Kezded elveszíteni a türelmed, ám ennek ellenére is nagyobb sebességre kapcsolsz. Ám a kapkodás soha nem vezet jóra, még az is lehet, hogy hibát hibára halmozol. Ezzel pedig te magad késlelteted az eredményeket is. Haladj lassan, de biztosan, akkor nem lehet baj.

Rák (06.22. – 07.22.)

Komoly érzelmek fűznek valakihez, akinek talán fogalma sincs erről. Épp itt az ideje, hogy tegyél is a kapcsolat érdekében és tudasd az illetővel, mennyire fontos neked. Ha az érzés kölcsönös, nem lesz nehéz dolgod, ha pedig nem az, ne fuss tovább felesleges köröket, önts tiszta vizet a pohárba mihamarabb!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Rendelkezel azzal a kiváló képességgel, hogy meglátsz olyan apró részleteket is, amik mások nem. Éppen ezért ma szükség lesz arra, hogy a többiekkel is tudasd, melyik a járható út, hiszen csak így juthattok előre. Hálásak lesznek a segítségért, mert nélküled nem sikerülne megoldani ezt a kínos helyzetet.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ne fuss széllel szemben, mert ez tovább hátráltat céljaid elérésben. Mielőtt teljesen kimerülnél, változtass irányt, csak így lesz esélyed befejezni azt, amit elkezdtél. Nem kellenek felesleges csaták, szükség lesz még az energiáidra és azokat a megfelelő időben kell felhasználnod, nem most.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Pontosan tudod, hogy jó úton jársz, amelynek végén ott a várt siker, elismerés és csillogás. Most kell beleadnod apait-anyait és valóra váltani az álmod. Ne hagyd, hogy bármi vagy bárki eltérítsen, mert bizony vannak olyanok, akik szeretnének keresztbe tenni neked és visszahúzni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nagy teher van a válladon, amit nem önként vállaltál, hanem valaki rád ragasztotta. Sajnos ezen már nem tudsz változtatni, kénytelen vagy elviselni a dolgot. De van megoldás! Kérj segítséget, mert ezúttal egyedül kevés leszel a megoldáshoz. Bízz magadban és hallgasd meg a tanácsokat, sokat segítenek rajtad.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Sok minden elkerüli a figyelmed, ugyanis nyakig benne vagy valamiben. Ám emiatt elveszítheted azt a lehetőséget, amire olyan régóta vágysz. Járj nyitott szemmel és kapva kapj az alkalmon! Ehhez pedig a jó helyen kell lenned, a jó időben. Csak bízz magadban, másra nincs is szükség!

Bak (12.22. – 01.20.)

Semmi másra nem kell koncentrálnod, csak arra, hogy magadnak nem tartozol elszámolással. Ma könnyen előfordulhat, hogy valaki rád akar kenni valamit, amit ő tett vagy épp nem tett, szóval ki kell állnod magadért, ne hagyd, hogy belekeverjenek bármilyen balhéba. Ez a te napod, nem ronthatja el semmi.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden kerüld a konfliktusokat, ami nehéz lesz, mert többen nem férnek a bőrükbe. Sokan áskálódhatnak ellened, de ha ezzel foglalkozol, csak magadnak ártasz. Rázd le magadról a bántó megjegyzéseket, hiszen nem vagy egy elveszett ember, nem is kell törődnöd ezzel.

Halak (02.20. – 03.20.)

Gyorsan változik minden, ami kissé megrémíthet ugyan, de azt is tudod, mit kell tenned. Ha túl régóta toporogsz egy helyben, akkor eljött az idő, hogy felkavard az állóvizet. A változás nem mindig rossz, ne félj tőle! Indulj el az úton, izgalmas dolgok várnak rád!

Ezek is érdekelhetnek