2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. november 18. - Izgalmas csütörtök

Napi horoszkóp 2021. november 18. – Izgalmas csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szeretnél legalább egy lépést előre tenni onnan, ahol most vagy, mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd. Ne vállalj többet annál, mint amit teljesíteni tudsz, mert ez hátráltat és emiatt toporogsz már hosszú ideje egy helyben. Lépj ki a komfortzónádból és vedd kezedbe az irányítást, máshogy nem fog menni, hiába is próbálkozol!

Bika (04.21. – 05.21)

Kétségtelenül jó hallgatóság vagy és ha szükséged, te vagy az, aki kihúzza a pácból a rászorulókat. Ez azonban olykor nagy felelősséggel jár, hiszen nem lehetsz mindig a döntőbíró szerepében. Ma igyekezz leszerelni őket, nem kell mások terheit a válladon cipelni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Bizony ahhoz, hogy új útra lépj, rendezni kell régi, lezáratlan ügyeidet. Ezek ugyanis visszahúznak téged, nem meglepő, ha képtelen vagy a jövőbe tekinteni. A változás életed része, ha akarod, ha nem, ne félj tőle! Arra figyelj, ami neked fontos, mert csak így építheted a jövődet.

Rák (06.22. – 07.22.)

Sajnos néha túl félénk vagy, emiatt pedig lemaradsz a nagy lehetőségekről. Így nem változtathatsz jelenlegi helyzeteden, ne fáradj ezzel. Csak akkor fog menni, ha magabiztosabb leszel, enélkül semmire sem mész. Higgy magadban, akkor tudni fogod, mit kell tenned!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Végleg elfogyott a türelmed, most már nem tolerálod környezeted ballépéseit. Eddig túlságosan elnéző voltál, de ez így nem mehet tovább. Már nincs lehetőség arra, hogy elkerüld a vitákat, meg kell harcolnod az igazadért. Értésükre kell hoznod, mit gondolsz, különben előtör belőled a szunnyadó oroszlán és annak nem lesz jó vége.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Egy titkos információt rejtegetsz és csak a megfelelő pillanatra vársz, hogy megoszd az illetékessel. Bízol benne és nem is mondanád el másnak a jó hírt. Ez a valaki mindig jó tanácsokat ad, mert nem akar rosszat, sőt, csakis a javadra válik, ha hallgatsz rá. Hívd fel őt és találkozzatok még ma, az ügy nem tűr halasztást!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Végre megtalálod a neked való feladatot, amiben nemcsak kihívást látsz, hanem kalandot is. Már alig várod, hogy nekikezdhesd, tele vagy izgalommal. Rendelkezel a megfelelő tudással és tapasztalattal ahhoz, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd. Hamarosan megmártózhatsz a sikerben és bezsebelheted az elismeréseket.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Mindent megteszel azért, hogy elérd a célod, a rossz hír csak az, hogy már régen megtehetted volna ezeket a lépéseket. Ám a körülmények most a legideálisabbak ahhoz, hogy cselekedj. Minden megy majd, mint a karikacsapás, hiszen a terveid készek, már csak át kell ültetned őket a gyakorlatba.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön valaki a segítségedre szorul, te pedig szívesen kihúzod őt a pácból. Talán még közelebb is kerülhettek egymáshoz, mint azt valaha gondoltad volna. A kémia működik, legyen szó baráti viszonyról vagy annál többről. Minden rajtad múlik, mert a másik félnek nincsenek kétségei.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön bizony szorít a határidő, ami nagy terhet helyez rád. Ahhoz azonban, hogy minden feladatot be tudj befejezni segítségre lesz szükséged. Ha eszeveszett rohanásba kezdesz, annak nem lesz jó vége. Inkább higgadj le, bőven elegendő időd lesz mindenre.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Bizonytalanságod már tetőzött, mostanra kaptál egy jelet, ami tudatja, merre tovább. Pontosan tudod, mit és hogyan csinálj, de azért legyen A és B terved is, biztos, ami biztos. Bízz magadban és megérzéseidben, akkor jönnek az eredmények is.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön nem várt akadályok gördülnek eléd, de tapasztalatodnak és tudásodnak hála, a helyzet megoldása nem jelent gondot számodra. Nem vagy egy ijedős fajta ember, ha a léc egy kicsit magasabban van, te akkor is átugrod. Nem lesz ez másképp ma sem, ha hozod a formád.

Ezek is érdekelhetnek