2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. november 19. - Ami a szíveden, az a szádon

Napi horoszkóp 2021. november 19. – Ami a szíveden, az a szádon

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nem sikerülhet minden elsőre, de emiatt nem kell elkeseredni. Lehet, hogy már nem érzel kellő motivációt, de túlságosan fontos ügyről van szó ahhoz, hogy ennyi küzdelem után feladd. Ne fordíts hátat mindennek, emelt fővel menj tovább, tudsz ennél sokkal többet is.

Bika (04.21. – 05.21)

Könnyen előfordulhat, hogy hozzá kell nyúlnod az aranytartalékodhoz, amihez nem szerettél volna. Nem csoda, ha emiatt egy kicsit ingerlékenyebb vagy, mint általában és nem úgy reagálsz bizonyos helyzetekre, mint máskor. Itt az ideje pihenned egy kicsit még akkor is, ha ez az egyszerű feladat most nehéznek bizonyul. Hidd el, utána jobban fogod érezni magad!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Bár nem minden fenékig tejfel, nincs okod elégedetlennek lenni az életed miatt. Éppen ott vagy, ahol lenned kell, de ha többet szeretnél, azért bizony áldozatokat kell hoznod. Nem hullik az öledbe minden, eddig elért sikeredet is csak magadnak köszönheted.

Rák (06.22. – 07.22.)

Zűrös hét áll a hátad mögött, ezért semmi másra nem vágysz, minthogy békén hagyjanak. Legszívesebben kifutnál a világból, hogy senkivel ne kelljen beszélned vagy találkoznod. Meg kell találnod a belső békédet, amit csak pihenéssel érhetsz el. Sétálj, olvass, hallgass zenét vagy nézz filmet, a lényeg, hogy teljesen kikapcsolj.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Sokan irigylik tudásod és tapasztalatod, ráadásul úgy, hogy nem is tesznek semmit annak érdekében, hogy kövessék példádat. Nem dolgoznak csapatban és igyekeznek visszahúzni téged. Ám ezek a törtetők nem szúrhatnak ki veled, mert nem vagytok egy súlycsoportban. Büszke lehetsz arra, amit elértél, ezért csak magadra koncentrálj, minden másra csak legyints egy nagyot.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kész tervekkel indulsz munkába, de valami nem úgy sül el, ahogy szeretnéd. Persze ettől csalódott leszel, de ne veszítsd el a hited, még nincs minden veszve. Vond le a tanulságokat és lépj tovább, mert nem ragadhatsz le itt, mert akkor semmit nem fogsz elérni abból, amit szeretnél.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Maximalista vagy, ez nem kérdés, de nem lehet mindig minden tökéletes. Bár ebből nehezen engedsz, de kénytelen vagy elfogadni ezt. Ma néhány konfliktust is el kell viselned, ugyanis a csapat érdekében fel kell adni néhány tervet és elvet.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Minél gyorsabban szeretnél túl lenni egy feladaton, annál kapkodósabb leszel és annál több hibát véthetsz. Most semmi nem vonhatja el a figyelmed, szükség van a teljes önuralomra és koncentrációra. Ha fejben rendben vagy, minden gyorsan és hatékonyan fog menni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Egy vitában ma te lehetsz a villámhárító, ami általában nem szeretsz. Ez a szerep nem neked való, mégis jól kivágod magad a kellemetlen szituációból. Büszke lehetsz a teljesítményedre, amit egyébként környezeted is elismer. Munka után van ok az ünneplésre, ne hagyd ki!

Bak (12.22. – 01.20.)

Egy helyben toporogsz, nem tudod, merre indulj el. El kell mozdulnod, nem maradhatsz mindig kényelmes pozícióban. El kell döntened, hogyan tovább, már nincs mire várni, mert az idő csak múlik. Ez a legalkalmasabb pillanat, most kell cselekedned. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Van valaki a közvetlen közeledben, aki egy pillanat alatt ki tud akasztani. Tanácsokkal lát el, amikor semmi szükség rá és meg akarja mondani, mit és hogyan csinálj. Mihamarabb vess véget ennek a kínos helyzetnek, mert az illető a fejedre fog nőni. A te életedről van szó, amiről mások nem dönthetnek, csakis te!!!

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken olyan szavak hagyhatják el a szádat, amiket azonnal meg is bánsz. Egy hozzád közel álló személy meg is sértődik, emiatt pedig rosszul érzed magad. Van mit helyrehozni, hiszen nem szándékosan csúsztak ki ajkadon ezek a szavak és ezt vele is tudatnod kell. Meg fog bocsájtani, de ne halogasd a dolgot, ess túl rajta még ma.

Ezek is érdekelhetnek