2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. november 20. - Nézz a dolgok mögé!

Napi horoszkóp 2021. november 20. – Nézz a dolgok mögé!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Egy hozzád közel álló személy igyekszik a szőnyeg alá söpörni a problémákat, pedig ezeket meg kell szüntetni, különben egyikőtök sem léphet tovább. Szembe kell nézni a fennálló helyzettel, ha tetszik, ha nem! Tudasd vele, hogy számíthat rád, bármi is történik. Ettől neki is sokkal könnyebb lesz.

Bika (04.21. – 05.21)

Jó néhány hete már folyamatosan rohansz, semmire nincs időd. Körülötted mindenki úgy érzi, minden rendben van veled, pedig ez nem egészen így van. Talán még irigykednek is rád, mert nem tudják, neked is vannak titkaid, amikről nem beszélsz. Eljött az ideje, hogy felvállald önmagad, nem kellene tovább viselned az álarcot.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton jól kommunikálsz, könnyen kötsz új ismeretségeket. Sok a munka, de ma felejtsd el azt, most sokkal fontosabb történések is vannak az életedben. Több szabadságra lenne szükséged, talán egy új vállalkozás is szóba jöhet, de csak hétfőtől. A hétvégén szórakozz, pihenj és engedd el magad!

Rák (06.22. – 07.22.)

Aktívan kezded a szombatot, energikusnak érzed magad. Bár nehéz héten vagy túl, nem akarsz csak aludni. Így teszel a legjobban, ugyanis ma kifejezetten vonzó vagy, ma még olyasvalaki is másként néz rád, aki eddig csak a barátjának tartott. Ebből még lehet valami, de ne kapkodj el semmit!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kissé frusztrált lehetsz a hétvége első napján, de fogalmad sincs, mi okozza ezt nálad. A héten sok minden nem sikerült elsőre, de ezt engedd el végre és élvezd a hétvégét! Mindennek oka van, semmi nem történik véletlenül, ez a sorsod, csak sodródj az árral!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton mindenki tudtára adod, hogy mire vagy képes céljaid elérése érdekében. Alkalmad nyílik megkapni azt, amire régóta vágysz, de az út egy cseppet sem lesz zökkenőmentes. Szükség lesz az elszántságodra, akaraterődre és kitartásodra, de abban biztos lehetsz, hogy megéri.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Valami van a levegőben és ezt te már most érzed. Bizonytalan voltál eddig, de ma minden világossá válik számodra. Lezárhatod a múltat vagy egy munkát és jöhet az új, a nagy álom beteljesítése. Ne húzd az időt, mert mindent elveszíthetsz!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Bizonyos helyzetekben egyedül kell döntened, de van, aki ezt képtelen elfogadni. Környezeted nincs meggyőződve arról, hogy készen állsz erre és azt hiszik, hogy forró fejjel beleugrasz az ismeretlenbe. Most bizonyíthatod, mennyire rátermett vagy és tudod, mit csinálsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton melletted áll a szerencse, olyan lehetőséget kapsz, amire régóta vágysz. Nincs min gondolkodni, ragadd meg az alkalmat, mert nem lesz több ilyen. Ha a vonat elmegy, te lemaradsz és végső búcsút vehetsz álmaidtól. Élj a lehetőséggel és adj bele apait-anyait!

Bak (12.22. – 01.20.)

Túlságosan görcsösen dolgozol valamin, amit talán el kellene engedned. Egyáltalán nem tesz jót az állandó félelem a kudarctól. Ér ennyit az egész? Érdemes stresszben élned a mindennapjaidat? Ezen gondolkodj el a hétvégén és ha a válasz nem, akkor haladéktalanul lépj tovább!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ki nem állod a vitákat, folyamatosan menekülsz előlük vagy kihátrálsz belőlük. De néha vannak olyan szituációk, amikből nincs menekvés. Ki kell állnod magadért, nem szabad fejet hajtanod mindenki előtt. Nincs vaj a füled mögött, ne hagyd, hogy ok nélkül bántsanak!

Halak (02.20. – 03.20.)

Sajnos mindenki csalódik életében legalább egyszer, de neked az elmúlt időszakban kijutott belőle bőven. Talán egy kicsit el is vesztetted az emberekbe vetett hitedet, ami nagy baj, mert egyébként is nehezen engedsz közel magadhoz bárkit. Különbséget kell tenned ember és ember között, mert nem mindenkinek vannak hátsó szándékai.

Ezek is érdekelhetnek