2022 június 30 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. november 21. - Szánj időt magadra!

Napi horoszkóp 2021. november 21. – Szánj időt magadra!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Az elmúlt időszakban háttérbe szorultak saját céljaid, de ma meg kell húznod a határvonalakat, mert különben egyre messzebb kerülsz tőlük. Végig kell gondolnod, mi a fontosabb? Az, hogy te boldog légy vagy az, hogy másokat azzá tegyél? Mindkettő fontos dolog az életben, de fel kell állítanod a sorrendet.

Bika (04.21. – 05.21)

Vasárnap bőven van okod az ünneplésre, ugyanis a várva várt siker megérkezik. Rengeteget dolgoztál és most végre beérik a gyümölcs, amit azonnal le is akarsz szedni. Ám arra ügyelned kell, hogy ne részegítsen meg a siker, mert könnyű elveszítheted józan ítélőképességed. Tudod, magasról könnyű nagyot esni…

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Egész héten dolgoztál, mint egy gép, túlhajtottad magad. Általában vasárnap sem pihensz, de ezúttal nincs más választásod, mert teljesen kimerültél. Az ősz csodálatos, ezért menj el kirándulni, sétálj vagy vegyél egy forró fürdőt! Ez a nap rólad szól, minden úgy alakul, ahogy azt te szeretnéd.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap valaki téged nem kímélve mondja el, mit gondol és ezt akár sértőnek is találhatod. De, ha a dolgok mélyére nézel, belátod, hogy van némi igazság a mondanivalóban. Nyugodj meg és beszélj az illetővel, mert ő csak építő kritikákat fogalmazott meg, esze ágában sem volt bántani.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Egy barátod szorul felvilágosításra, itt az ideje, hogy felnyisd a szemét. Ő persze minden porcikájával tiltakozik majd, de te nem hagyhatod rá a dolgot. Ahhoz, hogy sikereket érjen el, nem hagyhatja elúszni a hajót. Ha mégis így tesz, a te lelkiismereted tiszta lesz, nem tehetsz érte többet.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap egy olyan feladattal bíznak meg, ami egyáltalán nem áll közel hozzád. Nemet viszont nem mondhatsz, emiatt pedig sok konfliktus vár rád. Ma fel kell készülnöd és bővíteni a tudásodat, hogy ne érjen meglepetés. Ennek ellenére azonban hagyj időt a pihenésre is, mert fáradtan semmire sem fogsz menni holnap.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Minden jól alakul ma körülötted, így úgy érzed, nyugodtan pihenhetsz, nyújtózhatsz egy kicsit. Ne bízd el magad, mert visszájára sülhetnek el a dolgok. Légy résen, de azért pihenj is. Csak nyugtával dicsérd a napot, nem érdemes előre inni a medve bőrére.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Bármit is veszel a fejedbe, azt mindenképpen megvalósítod. Ugyanakkor vannak olyan szituációk, amikor nem kerülheted el, hogy letérj az útról és új ösvényeket keress magadnak. Ez vezet ugyanis a sikerhez, amiről oly régóta áhítozol. Ne légy bizonytalan és ne kösd az ebet a karóhoz, most ez lesz a megoldás kulcsa.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnap valaki mindenáron a bizalmadba akar férkőzni, de ez nem olyan könnyű feladat. Nincs értelme macska-egér játékba kezdened, inkább önts tiszta vizet a pohárba! Az őszinteség mindig célravezető, nem érdemes felesleges köröket futni. Ha világosan fogalmazol, nem lehet baj.

Bak (12.22. – 01.20.)

Mindegy, mibe vágtad a fejszédet, most végre beérik a munkád gyümölcse. Jól beosztod a pénzt, remekül gazdálkodsz, nem is volt kérdéses, hogy sikerre viszed a dolgot. A szerelemben azonban még van min javítani, mostantól ezen kell dolgoznod.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap úgy érzed, túl keveset vagy azokkal, akiket igazán szeretsz. Túl sok a munka, nincs időd se magadra, se másokra. Ezzel azonban éppen azt veszítheted el, amit végképp nem szeretnél. Ne marcangold magad, inkább beszélj velük és rendezzétek el a dolgokat. Kompromisszumra juttok és minden rendben lesz, ha tartjátok magatokat hozzá.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nem szereted a váratlan meglepetéseket, ugyanis könnyen kijössz a sodrodból. Most viszont csapatjátékosként kell viselkedned, saját érdekeidet háttérbe szorítva. Van, amit csak együtt oldhattok meg, mert külön-külön nem fog menni. Vasárnap együtt a család, ne pazaroljátok el az időt, inkább használjátok ki azt!

Ezek is érdekelhetnek