2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. november 22. - Közelgő lehetőségek

Napi horoszkóp 2021. november 22. – Közelgő lehetőségek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Alapvetően jól reagálsz a változásokra, erre a képességedre pedig ma nagy szükséged is lesz. Bár a végső döntést neked kell meghozni, sok mindent számításba kell venned. Mivel nem vagy egyedül, szeretteid véleményét is kikérheted, hiszen ők azok, akik csakis a javadat akarják.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn egy rendkívül inspiratív nap vár rád, amelyben ötletek, elképzelések fordulnak meg a fejedben. Jó, ha mindenről jegyzetet készítesz és az elkövetkező napokban nekilátsz ezek feldolgozásának. Hamarosan új év kezdődik, ami egy új időszakot is jelent az életedben. Készülj fel, még van időd!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Váratlan dolgok történnek a közvetlen környezetedben és ezek nagy hatással lesznek rád és a szeretteidre is. Vajon miként fogsz reagálni ezekre? Készíts terveket, vitasd meg a családoddal, hisz a dolog nem tűr halasztást. Kapkodni azonban nem szabad, mert annak nem lesz jó vége.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn már a 2022-es éven jár eszed, pedig még ennek az ideinek sincs vége. Még csak most jön a neheze, hiszen az év végi hajtáshoz csatlakozik a fokozódó vírushelyzet, ami sosem jó jel. Előfordulhat, hogy amire készülsz, az rövidtávon fájdalmas és kimerítő lesz, de az eredményt látva biztosan azt fogod mondani, hogy megérte. Csak légy türelemmel!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A mai napod sikere csakis tőled függ. Valaki kész tényként közöl dolgokat, de neked muszáj ellenőrizned, vajon van-e alapja mindannak, amivel kapcsolatban megkeresett téged. Nem lenne meglepő, ha a vírus fokozódása miatt többen féltenék az állásukat és igyekeznének jó színben feltüntetni saját magukat, még mások kárára is. Légy óvatos, most nem lankadhat a figyelmed!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn pároddal tervezhetitek a 2022-es évet, de egyelőre ne éljétek bele magatokba abba, hogy minden gördülékenyen halad majd. A koronavírus ismét keresztbe húzhatja a számításokat, ezért bármi előfordulhat. Most fő az óvatosság és persze a határozottság, amiben nem szenvedtek hiányt.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A jövő rengeteg új lehetőséget tartogat számodra, neked csak választanod kell. A vírushelyzet miatt ez nem lesz könnyű, de ez ne bizonytalanítson el. Vigyázz, ne ugorj bele azonnal az ismeretlenbe, mérd fel a terepet, mielőtt bármit is tennél. Lassan járj, tovább érsz…

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétfőn már elgondolkodsz a jövőn, azon, hogy mit szeretnél megvalósítani a jövő évben. Ne tedd túl magasra a lécet, mert már így is sok mindent elértél. Arról nem is beszélve, hogy a koronavírus ismét tombol, nem lehet tudni, mi lesz ebből. Kis lépésekben haladj előre, de légy határozott és magabiztos.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma egy kritikus helyzetet kell megoldanod, amely nem tűr halasztást. Te viszont képes vagy nehéz döntéseket is meghozni, ha a helyzet úgy kívánja, ez pedig hatalmas előnyt jelent számodra. 2022-es terveid megvalósítása még várat magára, de közel az év vége, még sok minden változhat. Így jobb is, ha nem tudsz most azonnal belevágni.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ez a hétfő alkalmas lehet arra, hogy terveidet és vágyaidat megoszd azokkal, akik közel állnak hozzád. Lehet, hogy néhányuk számára ez meglepő lesz, különösen azoknak, akik eddig azt hitték, hogy csak körülöttük forog a világ, de örülni fognak ennek az új, kreatív embernek, ami lett belőled.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A hét első napján rendkívül érzékenyen reagálhatsz minden olyan témára, amely a jövődet érinti. Tartsd is nyitva a szemed és a füled, mert ma olyan hírek, információk juthatnak el hozzád, amelyek későbbi döntéseidet nagyban befolyásolják majd.

Halak (02.20. – 03.20.)

A mai nap lehetőséget ad arra, hogy kötöttségektől mentesen, kreatívan gondolkodva eldöntsd, mi a legjobb számodra. Vedd számba az erősségeidet és a rejtett képességeidet és tervezd meg a jövőt. Az nagyon jó lenne, ha pontosan tudnád, mit szeretnél elérni 2022-ben. Ha szükség van rá, akkor beszéld meg terveidet legfőbb bizalmasoddal, ő is adhat neked jó ötleteket.

Ezek is érdekelhetnek