2022 június 26 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. november 23. - Többet ésszel...

Napi horoszkóp 2021. november 23. – Többet ésszel…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kedden pénzügyeidet illetően kaphatsz jó híreket. Akár plusz bevételre is szert tett, ráadásul olyasmiért kaphatsz pénzt, amiről nem is feltételezted volna. Ma érdemes elintézned minden pénzügyedet. Megérdemelsz egy kisebb ajándékot is, lepd meg magad valamivel, de ne szállj el, nem kell azonnal elverni a még szinte meg nem kapott összeget.

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden úgy érzed, minden csodálatos. Egymás után gyűjtöd be az elismeréseket és a siker nem kerül el. Most semmi és senki nem ronthatja el a kedvedet, ugyanis bármibe fogsz bele, nem nyúlhatsz mellé. Ez a nap, sőt, ez a hét is a tiéd lehet.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ha párkapcsolatban élsz vagy éppen most kezdődik el valami, akkor könnyen előfordulhat, hogy leszáll a rózsaszín köd. Vannak dolgok, amiket emiatt túlgondolsz, pedig nem kellene. Párban élőként tudnod kell, ha most belekezdesz egy titkos kapcsolatba, akkor ebből soha nem is lesz több.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ha teheted, kedden tölts minél több időt a friss levegőn. Bár az idő nem túl kedvező, hiszen hideg van, ez most nem lehet akadály. Ha dolgoznod kell, akkor is szánd a délutánt sétára vagy sportolásra, de öltözz fel jó melegen. Rendkívüli vonzerővel rendelkezel, így szemet is szúrhatsz valakinek, aki a későbbiekben közelebb szeretne kerülni hozzád.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden fordulópontra érkezik az életed, egy régi szerelmi kapcsolat újra feléledhet. Bár azt hitted, ennek már vége, az érzéseid újra fellángolnak és közelebb kerülhettek egymáshoz. Ez a kapcsolat most sikeres lehet és újra elválaszthatatlanok lehettek, de azért gondolj át mindent töviről hegyire, hiszen egyszer valami miatt már nem bírtátok elviselni egymást.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Egész jól kezdődik számodra a kedd, napközben azonban türelmetlenné és lobbanékonnyá válsz. Persze nem olyan ember vagy, aki bárkit képes megbántani, most mégis nehezen uralkodsz magadon. A határokat nem szabad átlépned, mert ezzel az állásod is veszélybe kerülhet.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Változások kezdődhetnek a munkahelyeden, de most az egyszer nem tudod, hogy mit fogsz kezdeni ezzel. A megérzéseidre most nem alapozhatsz, fontos, hogy tisztán lásd a helyzetet. Lehet, hogy egy munkatársad igyekszik keresztbe tenni neked, de csak rajtad múlik, hogy sikerül-e neki.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Semmi kétség, eljött a te időd. Már, ami a munkát illeti. A hivatásod nagyon fontos számodra, érzelmileg is kötődsz hozzá. Ez akkor is így van, ha nem régóta dolgozol a jelenlegi munkahelyeden. Kollégáiddal összeszoktatok, jól ismeritek egymást és jól tudtok csapatban dolgozni, ami a mai világban nagy kincs. Most beteljesedhetsz, hiszen oly rég vártál erre.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Túlságosan feszült vagy ma ahhoz, hogy mélyen belevesd magad a munkába. Ez azonban nem túl jó, így ha teheted, ne menj dolgozni vagy maradj home-office-ban. A fokozódó vírushelyzet úgyis ez lenne a legjobb megoldás. Gondolkodj el azon, hogy valóban jó úton jársz-e, ugyanis olyan lehetőségek adódhatnak, amiket ki kell használnod.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ha jelenleg nincs állásod, akkor most eljön a te időd. Álmaid munkáját találhatod meg, amire sokan irigykedni fognak majd. Ez az állás meghozza számodra a várva várt sikert, ami megnöveli önbizalmadat és újra magabiztossá tesz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden jellemző lesz rád a magabiztosság, a lobbanékonyság és pörögsz, mint a taxióra. Éppen ezért könnyen összeszólalkozhatsz bárkivel a munkahelyeden. Nagyon fontos lenne, hogy alkalmazkodj és a főnököd kéréseid is teljesítsd. Ne ellenkezz, mert csakis rosszul jöhetsz ki belőle, ezzel pedig magad alatt vágod a fát.

Halak (02.20. – 03.20.)

Most kifejezetten jól jön neked, hogy a többiek türelmetlenek körülötted. Nagy előre lépést tehetsz a karrieredben, ha élsz a lehetőséggel és kihozod magadból a legtöbbet. Új ötleteid támadnak, amelyeket jól átgondolhatsz egy séta vagy futás közben. A friss levegő segít tisztába tenni a dolgokat, használd ki!

Ezek is érdekelhetnek