2022 június 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. november 24. - Feszült szerda

Napi horoszkóp 2021. november 24. – Feszült szerda

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán nagyon fegyelmezett leszel, főleg a pénzügyeidet illetően. Most valóban tudod és érzed, mit jelent a mondás, miszerint addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér. Bármilyen pénzügyi tranzakciót intézel ma, légy nagyon tudatos, az áruházakat, boltokat pedig messziről kerüld el.

Bika (04.21. – 05.21)

A kitartásod egyenesen lenyűgöző, főleg, ha egy közösségi ügyön dolgozol. Te vagy a szószóló és az elért eredményeid lenyűgözőek. Sok elismerést zsebelhetsz be ma is, amit természetesen meg is érdemelsz. Új barátokat is szerzel, akik a jövőben mindenben támogatnak majd.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szerdán neked kedveznek a csillagok, ennek köszönhetően pedig előtörnek mély érzéseid. Hallgass a megérzéseidre és persze az eszedre is. Bármiben kell döntést hoznod, eljött a pillanat. Ha most nem határozol, akkor ez már veszett fejsze nyele lesz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ha magányos vagy, akkor most rátalálhatsz valakire, aki véget vet ennek. Arra azonban mindenképpen figyelj, hogy újdonsült kedvesed ne vegye észre, hogy te már az esküvőt tervezed, mert akkor biztosan elüldözöd magad mellől. Ha nem tapadsz rá, akkor ebből még bármi kisülhet.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szerdán egy kissé felületes leszel, de ennek az az oka, hogy túl vagy pörögve és az agyad már előrébb jár, mint a kezed. Bármilyen ötleted támad, mindenképpen jegyezd le, mert később nagy hasznát veszed, sőt, jelenős bevételre is szert tehetsz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nem könnyű a dolgod mostanában, rengeteg a munkád, ezért hazaérve nem vágysz másra, mint egy forró fürdőre és alvásra. A párod azonban jobban értékelné, ha vele is foglalkoznál egy kicsit. Bár te is így vagy vele, csak túl fáradtnak érzed magad. Hagyd, hogy ma ő irányítson, nem fogod megbánni!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nehéz helyzetbe kerülsz ma, mert döntened kell a munkád és a családod között. Sok feladat vár rád, ezért biztosan nem érsz haza túl korán, ami újabb vitákat szíthat. Nehéz választani és helyes döntést hozni, de ha ezt sokáig folytatod, akkor más fog dönteni helyetted, a végkifejletnek pedig nem fogsz örülni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán extrém helyzetbe kerülsz, amit persze magadnak köszönhetsz. Döntened kell két ember között, akikkel furcsa viszonyban vagy. Talán a párod és esetleg egy kalandod korbácsolja fel az indulatokat, de a két emberből nem csinálhatsz egyet, így választanod kell. Ha ez nem megy túl könnyen, akkor vagy tovább folytatod ezt vagy elfelejted mindkettőt.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A mai nap nyertese kétségtelenül te leszel. Míg a többi csillagjegy veszekedéssel tölti a szerdát, te csak úgy ragyogsz. Segítőkész és nagylelkű leszel mindenkivel, most még az sem érdekel, ha kicsit lemaradsz a munkával, mert túlóra nélkül is végezni fogsz. Ha az estét a pároddal töltheted, az megkoronázza majd az egész napot.

Bak (12.22. – 01.20.)

A mai napot sajnos a veszekedés jellemzi majd. Még az is előfordulhat, hogy szóba kerül a szakítás vagy akár meg is teszitek ezt a lépést. Hallgatnod kell a megérzéseidre, most senki véleménye nem számít, csak az, hogy te magad mit érzel és gondolsz. Sok érzés kavarog benned, talán nem kellene elhamarkodottan döntened.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szerdán a párkapcsolatodban adódhatnak problémák, ugyanis könnyen elszabadulhatnak az indulatok. Sok lesz a vita, te pedig nem kezeled helyén a dolgokat. Veszekedés helyett inkább egymásból kellene energiát merítenetek és persze sok-sok szeretetet. Néhány napot kettesben tölthetnétek, az sokat javítana a helyzeten.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nem lesz túl könnyű napod szerdán, mert a bolygók most sok vitát jeleznek. Viszont, ha kívülről nézed a másik féllel való viszonyodat és félreteszed a sértettségedet, akkor még nincs minden veszve. De vigyázz, mert elég egyetlen kis botlás ahhoz, hogy lerombolj mindent. Ezt te sem akarod, ugye?

Ezek is érdekelhetnek