2022 június 26 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. november 27. - Éld meg a pillanatot!

Napi horoszkóp 2021. november 27. – Éld meg a pillanatot!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A szombat egy kissé kapkodósra sikerül, de ez nem a te hibád lesz. A külső körülmények avatkoznak bele számításaidba, de attól, hogy siettetsz valamit, nem fog gyorsabban bekövetkezni. Ideje lenne lassítanod egy kicsit és átgondolni mindent, ami eddig a terveidben szerepelt.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton néhány dolog javításra szorul. Ne aggódj, nem valamilyen kütyüről van szó, hanem a kapcsolataidról. Ha összevesztél egy barátoddal vagy rég nem beszéltél a szüleiddel, akkor most eljött az idő, hogy ezeken változtass. Könnyen kommunikálsz, megtalálod másokkal a közös hangot, ennél jobb alkalmad mostanában nem lesz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton nagy dolgokat szeretnél véghez vinni, de sajnos ezek ma elmaradnak. Apró dolgok miatt alakul ez így, de végül nem fogod bánni. Olyan dolgokra lesz időd, amikre már régóta nem volt, ez pedig végül nagy örömmel és rengeteg energiával tölt el.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton olyan információk birtokába jutsz, amik hatalmas örömmel töltenek el. Ha tehetnéd, kiugranál a bőrödből. Egy üzenet, egy telefonhívás lesz rád ilyen hatással és úgy érzed, azonnal meg kell ezt ünnepelned. Nos, összehívhatod a barátaidat vagy a családodat, de fontos, hogy nagyon vigyázzatok egymásra, hiszen ismét sok a fertőzött.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ezen a szombaton nem csattansz ki az egészségtől és a boldogságtól. Úgy érzed, egy korszak lezárult, ez pedig nemcsak lelki, hanem fizikai fájdalmat is okoz számodra. Hamarosan új év kezdődik, neked pedig sok mindenhez alkalmazkodnod kell majd. Nem lesz ez rossz, csak a hozzáállásod szorul némi javításra.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ez a szombat nem lesz egyszerű, kicsit tartasz is tőle. Nem fűlik a fogad a különböző feladatokhoz, amiket mindenképpen el kell végezni. Nem olyan rossz a helyzet, mint gondolod, csak egy kis átszervezésre van szükség és máris egyenesbe kerülsz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Merj nagyot álmodni! Ugye ismerős ez a mondat? Viszont, ha a családod nem partner ebben, akkor nehéz dolgod lesz. Most szükség lesz egy olyan kompromisszumra, ami mindenkinek megfelel és amiben mindenkinek jut szerep. Nemcsak a te vágyaid számítanak, hanem szeretteidé is, ezt ne feledd!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton legszívesseb eltűnnél a Föld felszínéről, ma senkit nem akarsz látni. Ha nem kell dolgoznod, akkor mondd el szeretteidnek, hogy egyedül szeretnél lenni, mert jó néhány dolgot át kell gondolnod. Meg fogják érteni és nem piszkálnak, hiszen pontosan tudják, hogy nem velük van gondod.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pénteken már kész tervvel állsz elő a napodat illetően, de egy váratlan esemény mindent felrúghat. Most az egyszer ne bosszankodj ezen, hanem hagyd, hogy sodorjon az ár. Sikeres és örömteli napot zárhatsz, ha nem ellenkezel a sorssal.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton egyáltalán nem jó oldalról közelíted meg a kapcsolataidat. Semmi szükség arra, hogy a körülötted lévő embereket manipuláld, főleg azokat nem, akik tényleg szeretnek téged. Szállj magadba és gondolkodj tiszta fejjel!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Sok rossz dolog történt veled mostanában, de aggodalomra semmi ok, az élet sok jóval kompenzálja majd ez eddigi szenvedésed. Mára lenyugodnak a kedélyek és mindenkivel rendezheted a félreértéseket. Sokat tanulhatsz a történtekből, ha levonod a konzekvenciát.

Halak (02.20. – 03.20.)

A szombati nap nem lesz könnyű számodra, úgy éled meg, mint egy csatát. Bárki az utadba kerül, azt felbosszantod még akkor is, ha nincs rá okod. Az okozza mindezt, hogy elégedetlen vagy magaddal, hiszen szembesültél azzal, hogy kitűzött céljaidat nem sikerült megvalósítanod. Azonban még nincs minden veszve, év végéig még van idő.

Ezek is érdekelhetnek