2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. november 3. - Szokatlan szerda

Napi horoszkóp 2021. november 3. – Szokatlan szerda

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A mai napon türelmesen hallgass végig mindenkit. Még megszólalnod sem kell, hisz beszélgetőpartnerednek már az is elég, ha elmondhatja valakinek a gondjait. A végén még te is elégedett leszel azzal, hogy milyen jót dumáltatok. Néha a hallgatás is bőven elég, amúgy meg, azt gondolsz, amit akarsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Fura megérzéseid lehetnek szerdán. Bármire is gondolsz, rendkívül szokatlan érzés kerít hatalmába. Lassíts le egy kicsit, szedd rendbe a gondolataidat, hogy mi mire utal és mit jelent az életedben. Nem feltétlenül találod meg elsőre a válaszokat, ezen nem is kell aggódnod. Minden jön a maga idejében.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A szerda a hét talán legcsodásabb napja lesz számodra. Vagyis az lenne, ha valaki nem piszkálódna egész nap. Ne reagálj ezekre a megjegyzésekre, hisz a környezeted megteszi ezt helyetted. Történjen ma bármi, te csak élvezd a napot.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szerdán valaki nagy hatással lehet rád. Ebből a találkozásból azonban nem feltétlenül születik szerelem, de azért ez is benne van a pakliban. Ha párkapcsolatban élsz, bármennyire is inspirál téged az illető, tarts távolságot! Viszont, ha független vagy, az teljesen más kérdés, az út szabad.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Könnyen előfordulhat, hogy nehezen ébredsz szerda reggel. Azon sem kell meglepődnöd, ha egész nap szinte csak vonszolod magad. Ha álmodtál valamit az éjjel, akkor jegyezd le, mert fontos lehet. Ha most még nem is érted a jelentését, hamarosan ki fog tisztulni előtted a kép.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerdán légy éber, illetve lehetőség szerint türelmes, főleg családtagjaiddal. Fogadd el, hogy egy kicsit le vannak lassulva és idegesítően körülményesek. Ne sürgesd őket és ami a legfontosabb, ne veszekedj velük. Komoly kihívást jelent számodra lelassítani egy kicsit, de ez ma elkerülhetetlen számodra.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Álmaid beszélnek, ha úgy tetszik jósolnak is. Ha bármire is emlékszel az ébredést követően, igyekezz lejegyezni azokat. Ezek az álmok ugyanis fontos üzenetek, még akkor is, ha most minden teljesen zavarosnak és érthetetlennek tűnik számodra. Néhány nap múlva azonban minden világossá válik.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán nagyon izgalmas munkát kaphatsz. Lehet, ez egy új feladat, mint amivel eddig foglalkoztál, de akár új munkakörről is lehet szó. Bármilyen lehetőséget is kínál fel neked az élet, érdemes átgondolni a döntésedet. Ne felejts el kérdezni, mert elsőre nem biztos, hogy mindenről pontos információ van a birtokodban.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Amit az éjszaka álmodtál, erős és mély nyomokat hagy benned. Minden pillanatára emlékszel és egész nap a szimbólumokat igyekszel megfejteni. Ha görcsösen kutatod, biztosan nem fogsz rájönni a jelentésére. Hagyd, hogy a megérzéseiden keresztül bevillanjanak a válaszok, így mindenre előbb találhatod meg a megoldást.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szerdán különösen oda kell figyelned a tested jelzéseire. Lehet, hogy lappang benned valamilyen betegség. Az első jeleket se hagyd figyelmen kívül, inkább fordulj orvoshoz. Fogadd meg a doki tanácsát, hogy minél előbb újra egészséges légy.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Könnyen lehet, hogy ma a párodat éri valamilyen támadás vagy kritika, ami bizonyos szinten téged is érint. Ha nagyon kiborulna, akkor igyekezz megvigasztalni, megnyugtatni és támogatni őt. Azonban, az is előfordulhat, hogy most nem a te segítségedre van szüksége. Ezt pedig fogadd el és ne veszekedj vele emiatt.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán nem kell meglepődnöd azon, ha fáradtabban ébredsz a szokásosnál. Lehet, hogy egész éjjel csak forgolódtál és nem aludtál túl jól. Igyál egy jó nagy bögre kávét, bár lehet, hogy ma ez sem lesz elegendő. Igyekezz valahogy túlélni ezt a napot. Ha megteheted, akkor inkább jelents beteget vagy kérj szabadnapot.

Ezek is érdekelhetnek