2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. november 4. - Zavaros csütörtök

Napi horoszkóp 2021. november 4. – Zavaros csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Számodra nem is indulhatna nagyszerűbben ez a nap. Szépnek, kreatívnak és rendkívül boldognak érzed magad, ami még a kisugárzásodon is meglátszik. Tele vagy új ötletekkel és tervekkel is. Mindenképpen jegyezd fel őket, mert, ha még most nem is, de később biztosan megvalósíthatod őket.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön lehetnek olyan emberek, akikkel teljesen felesleges vitatkoznod, ugyanis nem tudod meggyőzni őket az igazadról. Szóval, győzködés helyett inkább hagyd rájuk, gondoljanak, amit csak akarnak. Alkalmazd az okos enged, szamár szenved elvét, működni fog.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A csütörtök igazán klassz napnak ígérkezik. Nem is nagyon érted, hogy a többieknek mi a gondjuk a mai nappal. Most te lehetsz az, aki lelket önt beléjük. Minden gördülékenyen halad, így semmi nem akadályozhat meg abban, hogy kikapcsolódj és jól szórakozz szeretteid vagy barátaid társaságában.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma kifejezetten bosszanthatnak a hosszú körmondatokban beszélő emberek és kollégák. Nem sok türelmet érzel magadban arra, hogy végig hallgasd őket. Azon kaphatod magadat, hogy te is sokkal körülményesebb vagy, mint általában szoktál, egyáltalán nem vagy önmagad. Sajnos ez egy ilyen nap, ezúttal nem tehetsz ellene semmi.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön a család okozhat némi zűrzavart nálad. Fontos lenne, hogy bármit is kérnek tőled, ne kapd fel a vizet. Ugyan bosszantó lehet a viselkedésük, de próbálj a lehető leghiggadtabb maradni. Ha egész nap feszült és ideges vagy, a munkáddal sem fogsz haladni, sőt, hajlamos lehetsz nagy hibákat elkövetni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A mai napon aztán tényleg semmi kedved a munkához, de mégis muszáj rábírni magad valahogy. Ha megteheted, kérj szabadságot. Viszont, ha mindenképpen vár a munka vagy a tanulás, akkor össze kell szedned magad. Kávé, tea vagy finom péksütemény egy jó kezdet lehet egy nehéz nap túléléséhez.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Alig vártad már a csütörtököt, mert fontos feladatok várnak rád. Munka közben azonban csak a párod jár az eszedben. Sajnálod, hogy ma nem vasárnap van és nem töltheted vele az egész napot. Azonban már csak két nap és bepótolhatod azt, ami múlt hétvégén elmaradt.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csütörtökön egy kicsit érzelmesebb hangulatba kerülsz, de épp ennek az érzékenységnek köszönhetően pontosan tudod és érzed, hogy kivel milyen stílusban beszélgethetsz, hogy azt érd el nála, amit valóban szeretnél. Empatikus és nagyon megértő vagy, ezzel pedig sok barátot szerezhetsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nagyon is a kedvedre való lesz ez a csütörtök. Nem érted és nem is érdekel a többiek problémája. Szükségük lenne ma az érzelmi támogatásodra, amiben te nagyon is kiváló vagy. Szedd össze magad, ugyanis te lehetsz az, aki ma erőt és energiát ad a többieknek. Azon sem kell meglepődnöd, ha valaki a te válladon sírja ki magát.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön egy kicsit érzelmes és álmos lehet a hangulat a munkahelyeden. Szeretnéd jól megrázni a többieket, hogy ébredjenek fel végre. Ennek ellenére inkább jobban teszed, ha kihasználod a nyugalmat és a csendet. Minden energiádat fektesd a munkádba, rengeteget haladhatsz előre.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nem biztos, hogy ma mindenkivel megtalálod a közös hangot. Leginkább azok bosszantanak, akik nyafognak, kifogásokat keresnek, illetve egyszerűen csak mindenen felhúzzák az orrukat. Fontos, hogy legyél elnéző és igyekezz minél kevesebbet kommunikálni.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön egy kicsit elvarázsoltnak tűnhetsz. Egészen máshol jársz gondolatban. Ma többen is igyekeznek téged visszarángatni a valóságba, de nem igazán járnak sikerrel. Ne veszekedj velük, csak segíteni szeretnének neked. Az pedig már csak rajtad múlik, hogy fogadod közeledésüket.

Ezek is érdekelhetnek