2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. november 6. - Pihenj és lazíts!

Napi horoszkóp 2021. november 6. – Pihenj és lazíts!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A mai nap nyugodt és kiegyensúlyozott nap lehet, feltéve, hogy otthon, a pároddal kettesben töltöd. Kapcsoljátok ki a telefonotokat, csakis egymásra koncentráljatok. Az egész nap a tiétek lehet, a romantika jegyében tölthetitek együtt. Fantasztikus szombat elé néztek.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton feszültebb és nyugtalanabb lehetsz. Bosszant a párod viselkedése, pedig tegnap minden fantasztikus volt. Őrizd meg a higgadtságod, kezeld humorral a feszültséged, ezzel könnyen meg is szabadulhatsz tőle. A fekete humort azonban jobb, ha kerülöd.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A legjobban tennéd, ha pihennél és lazítanál egész nap. Talán érzed is, hogy bujkál benned valami. Igyál sok teát, vegyél be néhány vitamint és tölts egy kis időt a friss levegőn, így megelőzheted a nagyobb bajt. Szombaton csakis magadra kell koncentrálnod, semmi más dolgod nincs.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szerencsésnek mondhatod magad ma mert neked igazán jó napot jeleznek a bolygók. Érdemes kimozdulnod otthonról, így levezetheted a felesleges energiákat. Egy tempós séta is kiváló módja lehet a lazításnak, de választhatsz olyan tevékenységet is, amivel minden izmodat átmozgathatod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton a legszívesebben egész nap ágyban maradnál. Valójában ez nem is olyan rossz ötlet. Persze, jól tennéd, ha a pároddal is egyeztetnél, akár egész nap lazíthatnátok együtt, ha nem kell dolgoznia. Magatoknak tesztek szívességet azzal, ha szántok időt egymásra és a pihenésre, amit nagyon is megérdemeltek.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A hétvége első napján nagyon figyelmesen kell közlekedned, főleg, ha muszáj elmenned otthonról. Ingerültebb lehetsz a szokásosnál, így mondhatsz olyanokat is, amiket nem gondolsz komolyan. Számolj el tízig mielőtt megszólalsz, jobban jársz, ugyanis elkerülheted vele a felesleges vitákat.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma hajlamos lehetsz olyasmit is megvenni, amire valójában nincs is szükséged. Vásárlás előtt írj egy listát, hogy mire van szükség, minden más felesleges lehet. Ezzel nemcsak gyorsabban fogsz végezni a bevásárlással, de rengeteg pénzt is megspórolhatsz magadnak.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton türelmetlenebb és feszültebb lehetsz a környezeteddel. Ma ne vegyél semmit a szívedre, inkább kerüld a kínos helyzeteket, abból nem lehet baj. A hétvége a lazításra és a pihenésre való, nem a veszekedésre. Nyugodj meg és töltsd a szombatot a pároddal, a barátaiddal vagy a családoddal.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vásárlásra csábít téged a szombat, ugyanis az üzletekben hatalmas őszi leárazások vannak. Azonban, igyekezz csak azt megvenni, amire valóban szükséged van. Ne azért vásárolj, mert olcsó, hanem azért mert használni is fogod. Felesleges olyan holmit venned, amiből hamarosan porfogó lesz majd.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma ugyan nem lesz könnyű, de mégis legalább törekedned kellene rá, hogy visszanyerd az egyensúlyt, a harmóniát. Ha görcsösen akarod, akkor biztosan nem fog sikerülni. Feszült hétvége elé nézel, amely a párkapcsolatodban is fennakadásokat okozhat. Nincs szükség vitás helyzetekre, inkább számolj el tízig és töltsétek nyugalomban a szombatot.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ezen a hétvégén nem lesz könnyű a családdal megértetni magadat, főleg szombaton. Te teljesen mást szeretnél tenni, mint amit ők javasolnak neked. Korántsem biztos, hogy igazuk van, de ebben a dologban nem most kell döntened. Ma törekedj a békére, így sokkal jobban alakulhat ez a nap, mint azt ébredéskor remélted.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton hajlamos lehetsz könnyelműen fogalmazni. Olyasmit is kimondasz, amivel a környezeted egyáltalán nem ért egyet. Hallgasd meg a többiek javaslatát, ne ragaszkodj a magad igazához. Legyél nyitott és rugalmas, a mai nap kulcsa a béke.

Ezek is érdekelhetnek