2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. október 1. - Mázsás súly nyomja a vállad

Napi horoszkóp 2021. október 1. – Mázsás súly nyomja a vállad

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nehéz napod lesz pénteken, mert megsérthetsz valakit, aki nagyon közel áll hozzád. Persze rögtön megbánod az egészet, de ahelyett, hogy elismernéd a hibád és bocsánatot kérnél, elmenekülsz. Ha gyorsan meggondolod magad, még megmentheted a helyzetet, hiszen az őszinte beszédnél nincs jobb megoldás.

Bika (04.21. – 05.21)

Fontos döntés kapujában állsz, de már túl hosszú ideje hezitálsz. Ma azonban végre megkapod a jelet, hogy belevághatsz, nincs több akadály. Elvarratlan szálak nem maradnak, de ki kell dolgoznod a megfelelő taktikát, mert csak így érhetsz célba.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénteken olyan lehetőség kínálkozik, amiről pontosan tudod, hogy meg kell ragadnod, mert soha többé nem lesz ilyen. Nincs is miért aggódnod, hiszen rendkívül tapasztalt vagy, megvan a kellő tudásod a feladat elvégzéséhez. Ez az ajánlat visszautasíthatatlan, még ma tedd meg az első lépést, különben lemaradsz róla.

Rák (06.22. – 07.22.)

Olykor mindenki hibázik, de te különösen dühös vagy magadra, ha ez megtörténik. Nem lesz könnyebb, ha ostorozod magad, inkább keresd meg a kiutat. Pozitív gondolkodással és kitartással bármit elérhetsz, de enélkül semmi esélyed.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hajlamos vagy félretenni a problémákat, inkább a szőnyeg alá söpröd őket ahelyett, hogy megoldanád és pillanatok alatt el is felejtenéd azokat. A helyzet azonban csak rosszabb lesz, ha ma nem cselekszel azonnal. Higgadtan és logikus gondolkodással ez a probléma is elhárul, de ne add fel rögtön, az nem vall rád.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nehezen viseled, ha valaki irányítani akar vagy beleszól a dolgaidba. Azonban ma senki nem akar keresztbe tenni neked ezzel, pusztán csak tapasztaltabbak nálad és tudják, mi a helyes döntés. Sokat tőlük, ha nem fordítasz nekik hátat. Hidd el, ezek az emberek semmi rosszat nem akarnak.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Sajnos nehezen dolgozod fel, ha valami véget ér, úgy érzed, valami okból még nem zárhatod le a dolgot. Ám ma nem folytathatod ezt tovább! Ki kell lépned ezekből a szituációkból és a jövőbe tekintve kiaknázni a legújabb lehetőségeket. Hagyd hátra, ami visszahúz, az életed sokkal könnyebb lesz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken kiváló formában vagy, semmi nem állhat az utadba és még másokon is segíthetsz. Jókedved mindenkire átragasztod, ma egyszerűen legyőzhetetlen vagy. Látod, ha nem a külvilág befolyásolja tetteid, máris minden sokkal könnyebb.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Péntek van és ezzel eljött az idő, hogy olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek valóban teljessé tesznek. Újra önmagad vagy, mert elérheted, amiért oly régóta küzdöttél. Sokan nem hittek benned, de bánni fogják, hogy nem szavaztak bizalmat, ugyanis bebizonyítod, hogy soha nem szabad feladni és érdemes küzdeni az álmokért.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken az élet tálcán kínálja a lehetőséget, amit nem szalaszthatsz el. Ezt meg kell ragadni, nem gondolkodhatsz sokat. Mindenből ki kell hoznod a legtöbbet, magadból pedig a legjobbat. Minden körülmény adott a sikerhez, szóval ugorj csak bele a mélyvízbe, képes vagy átúszni az óceánt is, nincs, aki megállítson.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Könnyen lehet, hogy nemrégiben megtorpantál, ezért lecsúsztál egy nagy lehetőségről. De nem sajnáltathatod magad sokáig, mert azzal úgysem jutsz előre. Ne azon gondolkodj, mit kellett volna tenned, hanem azon, mihez kezdesz a jövőben. Lépj a tettek mezejére, az élet megy tovább!

Halak (02.20. – 03.20.)

Valószínűleg túl hamar bizalmat szavaztál valakinek, aki bizony nagyon nem érdemelte meg. Nem meglepő, ha emiatt csalódott vagy, hiszen nemcsak az illető bántott meg, hanem az emberismerő készséged is cserben hagyott. Bárkivel előfordul ez, ne vádold magad! Hamar túlteszed magad rajta, ha hétvégén kikapcsolódsz és szórakozol a barátaiddal, szeretteiddel.

Ezek is érdekelhetnek