2022 június 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. október 14. - Légy nyitott!

Napi horoszkóp 2021. október 14. – Légy nyitott!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Hosszú távú javulásra számíthatsz pénzügyeiddel kapcsolatban. Sokkal több pénz marad a zsebedben, ha tudatos leszel. Pároddal dúl a szerelem, akár egy romantikus hétvégét is megtervezhettek. Kicsit nehezebb a dolog, ha vannak gyermekeitek is, de mindent meg lehet oldani, nem igaz?

Bika (04.21. – 05.21)

Közeledik a tél, ha eddig nem figyeltél az egészségedre, éppen itt az ideje elkezdeni. Fogyassz sok gyümölcsöt, zöldséget és mozogj, amennyit csak lehet. Elkerülheted a betegségeket, ha résen vagy és mind tudjuk, a megelőzés a legegyszerűbb megoldás.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nem meglepő, ha kimerültnek érzed magad, hiszen az utóbbi időszakban kitapostad magadból a lelket is. Egy jó terv viszont sokat segíthetne, hiszen megfelelő időbeosztással a saját dolgod könnyíted meg. Még a párodra vagy barátaidra is maradna időd, ami valld csak be, mostanában nullára redukálódott.

Rák (06.22. – 07.22.)

Egészen jókedvűen indul a csütörtök, ami másoknak is feltűnik. Szerelmed ismét beléd esik, újra fellobbannak a kezdeti lángok. Egy meglepetésre is számíthatsz még ma, persze csakis pozitív értelemben. Ha viszont nincs párod, valaki felfigyel rád és nem rejti véka alá az érzéseit. Kezedben a döntés, de ne halogasd sokáig, a mai világban senki sem vár a végtelenségig.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Egy ismerősöd fordulhat ma hozzád segítségért, ami egy kis fejtörést okoz számodra, de az tény, hogy örömmel teszed. Abban is biztos lehetsz, hogy később nem marad hálátlan és már délután jó hírek érkeznek hozzátok az üggyel kapcsolatban. Ez egy sikeres nap lesz, este lesz ok az ünneplésre.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ha netán tanácsra lenne szükséged, akkor olyan embert válassz, aki elegendő tapasztalattal rendelkezik a témában. Egy barát ebben az esetben nem segíthet rajtad, lehet, hogy egy kollégádhoz vagy éppen főnöködhöz kell fordulnod. Mindenre van megoldás, nem kell kétségbe esni, csak figyelj minden szóra és tedd, amit javasolnak.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A szépérzéked kifogástalan, így ha lakásátalakításba fognál, te tervezhetsz meg minden apró részletet. Pároddal mindennel egyet értetek, a közös jövővel és a legfontosabb kérdésekkel kapcsolatban egy hullámhosszon vagytok. Szingliként pedig jön a randik időszaka, most egyetlen napod sem telik el kaland nélkül.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csütörtökön egy barátod kérhet tőled tanácsot egy anyagi természetű ügyben. Mielőtt bármit is mondanál, jól fontold meg a tanácsot, mert ezúttal nem hibázhatsz. A folyamat visszafordíthatatlan, így minden apró részlet hatalmas fontossággal bír. Nehéz ügy ez, de ketten megtaláljátok a megoldást.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön egy régi ismerősöddel futhatsz össze, ami nagy öröm lesz mindkettőtök számára. Akár egy közös programot is megtervezhettek a közeljövőben, hiszen bőven van miről beszélgetnetek. Párodba pedig ma újra beleszeretsz, így nem is lehetne jobb ez csütörtök.

Bak (12.22. – 01.20.)

A mai nap jó híreket tartogat számodra, ráadásul egy olyan ügy kapcsán, ami már régóta húzódik. Neked szívügyed ez az egész, a siker kapcsán pedig hangulatod egyre jobbá válik. Párod vagy szingliként egy ismeretlen halmozhat el bókokkal, te pedig pillanatok alatt leveheted őt a lábáról.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Életedben nagy előrelépés történik munka ügyben. Persze kezedbe kell venned a dolgokat, ne késlekedj azzal se, ha fizetésemelést kérnél. Az elkövetkezendő időszakban sokat letettél az asztalra, nem kérdés, hogy megérdemled a béremelést és az előléptetést.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma bármibe belefogsz, azt biztosan siker koronázza, de mindenképpen maradj nyitott! A lehetőségek egyenesen az ajtódon kopogtatnak, hirtelen azt sem tudod, melyiket ragadd meg. Elismerések tucatjait zsebelheted be és büszke lehetsz magadra!

Ezek is érdekelhetnek